Vind de juiste caravan verzekering


Uniek in Nederland! Vergelijkdirect.com is de enige vergelijker die daadwerkelijk de premies vergelijkt. We werken onder andere samen met Unive, Meeus en ANWB om de beste vergelijking neer te zetten.

Aangelosten bij de AFM Vergelijkdirect.com heeft een vergunning van de AFM voor het vergelijken van o.a. caravanverzekeringen. Je vind ons onder vergunningsnummer 2044269.Vergelijk direct!

Vind de juiste verzekering binnen 5 minutenBeveiligde verbinding

1. Vergelijken

Vergelijk de verschillende aanbieders op prijs en voorwaarden. We vergelijken een breed aanbod aan aanbieders.

2. Kiezen en afsluiten

Kies de aanbieder die het beste bij je past en sluit het product gemakkelijk af bij de aanbieder op de website.

3. Besparen

Onze bezoekers besparen honderden euro's op jaarbasis door binnen 5 minuten een vergelijking te maken. Dat is makkelijk verdiend.

Caravanverzekering vergelijken

Vergelijk direct online je caravanverzekering met onze handige vergelijker. Selecteer eenvoudig het type caravan dat je hebt, de aanschafwaarde, nieuwwaarder, bouwjaar en het aanschafjaar. Met een druk op de knop krijg je een premie-overzicht van een groot aantal caravanverzekeringen. De meest interessante kun je vervolgens eenvoudig online op de website van de betreffende verzekeraar afsluiten. Een caravanverzekering vergelijken kost je niet meer dan 3 minuten!

Waarom je caravan verzekeren?

Je caravan is een duur bezit. Brand, diefstal en storm kunnen flinke schade aanrichten aan je caravan. Met een goede caravanverzekering ben je er zeker van dat je voor deze schade goed bent verzekerd.

Kies de juiste dekking voor je caravan

De meeste caravanverzekeraars bieden een basisdekking die je kunt uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo kun je hagelschade en schade aan je inboedel gemakkelijk meeverzekeren. Een groot aantal caravanverzekeringen biedt ook een aanschafwaarde- en nieuwwaarde dekking. Word je caravan binnen een X aantal jaar total loss verklaard? Dan krijg je bij een aanschafwaardedekking de volledige aanschafwaarde vergoed (bij een 2e hands caravan). Bij een nieuwwaarde dekking wordt de volledige nieuwwaarde vergoed. Kies voor de juiste caravanverzekering die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Zo betaal je niet te veel en voor dekkingen waar je geen gebruik van maakt.

Wat is Vergelijkdirect?

Vergelijkdirect is een online bespaarclub. Onze leden hebben geen interesse om constant lastig gevallen te worden met aanbiedingen. Ze geven zelf aan waneer ze willen besparen op hun vaste lasten. Mochten ze hulp nodig hebben om een product te vergelijken dan staan we graag voor ze klaar.