Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Dierenverzekering nodig?

Goed je dier verzekeren begint bij goed vergelijken!

Vergelijk snel 29 huisdierenverzekeringen

  • Je dier verzekeren zoals jij het wilt
  • Kies de dekking die bij jouw huisdier past!
  • Direct online afsluiten bij de verzekeraar!
Start vergelijken

Waar heb ik een dierenverzekering voor nodig?

Natuurlijk hoop je dat je huisdier nooit ziek wordt of een ongeluk krijgt. Toch is de kans groot dat je een keer naar de dierenarts moet met je hond of kat. Volgens het RIVM hebben honden en katten het meest last van schimmelinfecties, spoelwormen en bacteriën. Daarnaast zit ook bij dieren een ongeluk in een klein hoekje. Het behandelen van een gebroken poot of open wond loopt aardig in de kosten! Wil je er zeker van zijn dat je de medische zorg voor je hond of kat kunt betalen? Dan is een huisdierenverzekering geen overbodige luxe!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Kitten of puppy verzekeren

Jonge huisdieren zoals en puppy of kitten hebben medische hulp nodig. Zo moeten ze worden ingeënt en na een tijdje misschien gecastreerd of gesteriliseerd worden. Deze kosten kunnen flink oplopen. Je puppy of kitten verzekeren heeft de voordelen dat je niet op een wachtlijst terecht komt. Ook ben je bij de meeste ziekten direct verzekerd.

Bekijk alle voordelen

Beste dierenverzekering

Wat is de beste huisdierverzekering? Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag. Dit verschilt per persoon en huisdier. Maar hoe kom je erachter wat voor jou de beste dierenverzekering is? Je komt het te weten als je dierenverzekeraars met elkaar vergelijkt. Zo krijg je een beeld welke dierenverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit.

Bekijk meer

Dierenverzekering vergelijken

Het kan lastig zijn om uit te zoeken welke verzekering het beste bij je past. Welke verzekering je kiest hangt van je dier af, maar ook van de dekkingen waarvoor je verzekerd wilt zijn. Om erachter te komen wat de beste en voordeligste verzekering is, hebben wij een simpele en snelle vergelijking check opgezet. Wij werken samen met de beste verzekeraars.

Bekijk meer

Ziektekostenverzekering huisdieren

Een ziektekostenverzekering voor huisdieren is een verzekering die de kosten van medische noodzaak behandelt en betaalt. Dit kan een medische behandeling zijn. Denk dan aan een operatie. Ook andere hulpmiddelen of voorzieningen kunnen hier onder vallen. Ben je benieuwd welk pakket het beste bij jou en je huisdier past? Vul dan onze check in en ontdek wat voor jou en je huisdier de voordeligste premie is!

  •  Je huisdier verzekeren zoals jij het wilt
  •  Kies de dekking die bij jou past
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar

Dierenverzekering, is dat echt nodig?

Veel mensen met een huisdier vinden van wel. Alle huisdieren worden wel een keertje ziek als ze ouder worden. Wanneer je naar de dierenarts gaat, kunnen de kosten snel oplopen. Er gebeuren jaarlijks ook duizenden ongelukken en dit is moeilijk om te voorkomen. Hierdoor is het slim om je huisdier te verzekeren. Zo kom je niet opeens voor onverwachte kosten te staan.

Een goed aansluitende dierenverzekering is belangrijk

Als je van plan bent een dierenverzekering af te sluiten, is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je voor jouw huisdier wilt verzekeren. Als je hond of kat vaak last heeft van zijn of haar gebit is het slim om gebitsbehandelingen te verzekeren.

Dekkingen dierenverzekering

Er zijn meerdere aanvullende dekkingen die uitleg nodig hebben. Hieronder kun je per behandeling zien of er en dekking voor bestaat. Let op! De vergoeding verschilt per dierenverzekering en per huisdier. Maar je dier verzekeren kan dus op maat!

Acupunctuur

Bij deze behandeling worden door middel van naalden bepaalde energieën van je huisdier in balans gebracht. Het is een oude Chinese traditie.

Bloedonderzoek

Zodra je huisdier ziek is, wordt er via bloedonderzoek gekeken wat er aan de hand is. Deze dekking vergoedt de kosten.

Buitenlanddekking

Als je met je huisdier op vakantie gaat, wil je natuurlijk dat je huisdier ook in het buitenland is verzekerd. Vaak valt de dierenarts in de basisverzekering. Maar niet alle behandelingen zijn gedekt in het buitenland. Je kunt een aanvullende dierenverzekering afsluiten voor je huisdier. Hiermee is je huisdier in Europa en soms in de hele wereld gedekt. Sommige dierenverzekering bieden ook een tijdelijke reisverzekering voor je huisdier aan.

Castratie of sterilisatie

Door je huisdier te laten castreren of steriliseren is deze niet meer vruchtbaar. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Het huisdier heeft minder kans op ontstekingen of goedaardige vergroting van de prostaat.
  • Omdat de testikels worden weggehaald is er geen kans meer om tumoren van de testikels te krijgen.
  • De hond plast niet meer tegen alles aan om zijn territorium af te bakenen. Hij doet grotere plassen in een keer.
  • Een hond kan minder fel worden tegenover andere reuen.
  • De hond heeft minder de neiging om tegen een andere hond op te rijden.

Chemo- en radiotherapie

Vormen van kankerbehandelingen bij huisdieren zijn chemo- en radiotherapie. Chemotherapie is de behandeling van kanker met cytostatica. Dit zijn medicijnen die kankercellen doden of hun celdeling remmen. Daardoor kan de kanker genezen. Tumoren worden hopelijk kleiner. Chemotherapie is samen met een operatie en bestraling de meest gebruikte manier om kanker te behandelen. Dit gebeurt alleen wanneer er een reële kans op succes is.

Chip

De verzekeraar betaalt de kosten voor het plaatsen van de identificatiechip. Dit kunnen alle kosten zijn of een deel daarvan. De registratie met behulp van de chip moet voldoen aan de ISO-standaard. Voor elke verzekering is een chip verplicht. Het identificatienummer wordt toegevoegd in een database. Zo kan de eigenaar ingelicht worden in het geval dat het huisdier gevonden wordt. Een dierenasiel kan deze chip uitlezen.

Consult dierenarts

Een bezoekje aan de dierenarts valt binnen de dekking. Dit houdt in dat het tarief van het consult vergoed wordt. Maar niet alle behandelingen worden vergoed. Deze kunnen weer in extra pakketten zitten!

Consult specialist

Verwijst een dierenarts je door naar een specialist? Dan zijn de kosten van het consult van de specialist gedekt met deze dekking.

Crematie

Je huisdier maakt deel uit van je leven en je gezin. Helaas komt er een moment dat je afscheid moet nemen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun huisdier te laten cremeren. Met de crematiedekking hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de crematie en het vervoer er naartoe. Dit zal worden geregeld door de dierenverzekeraar. Bij het vergelijken van verzekeringen kun je aangeven dat je deze dekking in je pakket wil hebben.

CT scan

Met de CT scan kan de dierenarts afwijkingen in het lichaam van je huisdier vinden. Zaken als tumoren en herseninfarcten kunnen gevonden worden. Maar ook botbreuken en afwijkingen aan bloedvaten.

ECG

Een ECG is een hartfilmpje. Mocht je huisdier kwalen vertonen dan kan via dit middel het hart bekeken worden.

Echoscopie

Met deze techniek worden de organen van je huisdier op een monitor in beeld gebracht. Hiermee kan een eventuele oorzaak van een ziektebeeld herkend worden.

Fysiotherapie

Heeft je huisdier een ongeluk gehad? Of is er iets anders aan de hand? Met de dekking fysiotherapie wordt je huisdier geholpen om weer normaal door het leven te gaan.

Gebitsbehandeling

Katten en honden moeten geregeld naar de dierenarts gaan om geholpen te worden met hun gebit. Gebitsreiniging is belangrijk om slechte adem, gaatjes en tandsteen te voorkomen. Een dierenverzekering vergelijken is belangrijk om deze kosten te kunnen dekken. De kosten kunnen anders hoog oplopen.

Gedragstherapie

Het kan gebeuren dat je huisdier agressief is naar andere dieren of mensen. Ook kan het gebeuren dat je huisdier spullen vernielt. Of je hond blaft veel.
Een gedragstherapeut kan dan helpen. Zo kan je huisdier weer alleen thuiszijn. Een gedragstherapeut bekijkt het huisdier. Deze ziet de motivatie achter het gedrag. Je krijgt tips om hiermee aan de slag te gaan. Gedragstherapie wordt alleen vergoedt als de therapie uitgevoerd wordt door een dierenarts of gedragstherapeut die aangesloten is bij stichting Certipet. Let hier dus goed op wanneer je op zoek gaat naar een gedragstherapeut.

Heup en ellenbogen

Mocht de dierenarts een aandoening vaststellen aan de heup of ellebogen? Dan betaalt de verzekeraar (gedeeltelijk) de kosten van deze behandeling.

Homeopathie

Bij deze behandeling krijgt je huisdier een verdunde versie van de ziektestoffen in het lichaam. Dit gaat via een prik. De gedachte bestaat dat hiermee antistoffen aangemaakt kunnen worden welke moeten resulteren in genezing.

Identificatiechip

Alle dierenverzekeraars eisen dat je huisdier is voorzien van een chip. Per dierenverzekeraar verschilt het of het plaatsen van de identificatiechip wordt vergoed. Figo (voorheen Petplan) en OHRA zijn verzekeraars die het plaatsen van een identificatiechip vergoeden.

Inslapen

Mocht het zover komen dat je hond of kat ernstig zal gaan lijden, dan zijn de kosten van het laten inslapen gedekt.

MRI scan

Net als bij mensen kan jouw huisdier via een MRI scan van binnen helemaal bekeken worden.

Narcose / operaties

Mocht je huisdier geopereerd moeten worden, worden de kosten van de operatie vergoedt. Hier vallen ook de kosten van narcose in.

Ontlastingsonderzoek

Zodra je huisdier ziek is, wordt er via ontlastingsonderzoek gekeken wat er aan de hand is.

Reisverzekering

Bij deze dekking vergoedt de verzekeraar de medisch noodzakelijke zorg voor je huisdier tijdens een reis. Dit zijn kosten die gemaakt zijn bij een dierenarts tijdens vakanties. Noodzakelijke zorg voor je huisdier geldt alleen als uitstel van behandeling totdat je bent teruggekeerd in Nederland niet verantwoord is. Wanneer er geen noodzaak is, kan je overwegen om te wachten tot je weer thuis bent.

Röntgenologie

Net als bij mensen kunnen honden en katten via een röntgenfoto goed van binnen bekeken worden.

Vaccinaties

Deze dekking vergoedt (gedeeltelijk) de kosten van de vaccinaties van je huisdier. Vaccinaties helpen ziekten te voorkomen.

Kitten of puppy verzekeren

Zeker een kitten of puppy heeft wat medische hulp nodig in de jongere jaren. Ze hebben bijvoorbeeld inentingen nodig. Maar een kitten of pup moet na een tijdje misschien gecastreerd of gesteriliseerd worden.
Wanneer je je jonge huisdier verzekert, heeft de volgende voordelen:

  • In tegenstelling tot een ouder dier, hoeft een kitten of pup niet op de wachtlijst te worden geplaatst.
  • Een kitten- of puppyverzekering is goedkoper dan een verzekering voor een ouder dier.
  • Voor de meest voorkomende ziekten of aandoeningen die voorkomen, ben je direct verzekerd.
  • Sommige verzekeraars hebben een maximumleeftijd voor dieren, bij een jong dier geldt dit natuurlijk niet.

Basispakket kitten-/puppyverzekering

Deze verzekering bestaat altijd uit minimaal de basisverzekering. Het basispakket van een kitten- of puppyverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

  • Verwijzingen naar dierenartsen
  • MRI-onderzoeken
  • Behandelingen die medisch noodzakelijk zijn, inclusief narcose
  • Medisch noodzakelijke opname, onderzoeken zoals röntgenfoto’s, echoscopie en bloed- en ontlastingonderzoek. Maar ook elektrocardiogram (ECG), supplementen voor dwang- of sondevoeding. Daarnaast vallen euthanasie en collectieve verwerking in dit pakket.

Als extra dekkingen kun je vaak kiezen voor bijvoorbeeld vaccinaties, chemotherapie en gedragstherapie.

Maandpremie van jouw dierenverzekering

Hoe berekenen verzekeraars de maandpremie van jouw dierenverzekering? Je wilt weten waar deze premie op gebaseerd is.
Allereerst kijken verzekeraars naar het vergoedingspercentage. Na een medische behandeling betalen ze niet alle kosten. Hoeveel je precies zelf moet betalen, hangt af van de hoogte van het vergoedingspercentage. Dit percentage kan verschillen van 50% tot 90%. Daarnaast speelt het maximaal verzekerde bedrag een rol. Je verzekeraar betaalt kosten tot een bepaalde hoogte. Bij meer kosten moet je zelf bijbetalen. Het maximaal te verzekeren bedrag kan verschillen van €1.500,- tot €5.000,-.

Ook de leeftijd en het ras van je huisdier tellen mee. Hoe groter het ras, hoe hoger je premie. Omdat jongere huisdieren minder vaak medische behandelingen nodig hebben, is de premie lager voor jongere dieren. Hiernaast weegt het eigen risico mee. Wil je een goedkope dierenverzekering? Dan zal je een zo hoog mogelijk eigen risico moeten kiezen. Naast het standaard eigen risico kun je bij sommige verzekeraars een vrijwillig eigen risico kiezen. Let wel op want hoe hoger het eigen risico, hoe hoger het bedrag is dat niet is verzekerd. En hoe meer je dus zelf moet betalen wanneer je je huisdier laat behandelen.

Ook de regio waar je woont weegt mee. Een huisdier verzekeren in Amsterdam is bijvoorbeeld veel duurder dan in een klein dorp in de provincie Drenthe. Dit heeft te maken met de hogere vestigingskosten in de grote steden. Zo betaalt een dierenarts bijvoorbeeld een hogere huur in de stad.

Aanvullende dekkingen afsluiten?

Wanneer je de goedkoopste dierenverzekering zoekt, zal je geen aanvullende dekkingen afsluiten. Elke aanvullende dekking neemt namelijk extra kosten met zich mee. Om die kosten te vermijden, moet je de aanvullende dekkingen simpelweg niet afsluiten. Zonder aanvullende dekkingen heb je een goedkope dierenverzekering.

Goedkoopste dierenverzekering

Ben je op zoek naar de voordeligste huisdierenverzekering? Die ga je zeker bij ons vinden. Wil je een voordelige huisdierenverzekering? Dan zal je waarschijnlijk voor een basispakket kiezen. De dekkingen in het basispakket verschilt per verzekeraar. Let dus goed op welke dekkingen er per verzekeraar worden aangeboden.

Waar vind ik de goedkoopste dierenverzekering?

Het is belangrijk om je te beseffen dat je alleen medische zaken verzekert die je denkt te gebruiken. Als je iets verzekert waar je weinig of geen gebruik van maakt, betaal je al snel te veel. Als je dus niet onnodig veel wilt betalen, let hier dan goed op.

Beste dierenverzekering

Wat is de beste huisdierverzekering? Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag. Dit verschilt per persoon en huisdier. Vind jij een laag eigen risico of juist een hoog vergoedingspercentage belangrijk? En wat heeft je hond of kat voornamelijk nodig? De beste huisdierverzekering sluit je al af vanaf €11,87. Maar hoe kom je erachter wat voor jou de beste dierenverzekering is? Je komt het te weten als je dierenverzekeraars met elkaar vergelijkt. Zo krijg je een beeld welke dierenverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Ben je benieuwd naar de verzekeraar met de beste huisdierenverzekering? Wij geven je hieronder de belangrijkste tips waar je op moet letten tijdens goedkope dierenverzekering vergelijken.

Tips bij huisdier verzekeren!

Hier zijn nog enkele tips die handig kunnen zijn voordat je een huisdierenverzekering afsluit:

  • Bedenk welke medische behandelingen jouw hond of kat nodig zou kunnen hebben. Op basis hiervan bepaal je de dekkingen die je in je dierenverzekering wil hebben.
  • Bekijk de aanvullende dekkingen goed. Sommige aanvullende dekkingen zitten al in het pakket van een verzekeraar. Dan hoef je deze dus niet apart af te sluiten.
  • Sluit een crematiedekking af als je huisdier al op leeftijd is.
  • Bepaal het vergoedings- en eigen risicopercentage op basis van de gezondheid van je dier. Het kan je veel kosten besparen.
  • Een identificatiechip is verplicht. Bij de meeste verzekeraars mag de chip worden geplaatst bij het eerstvolgende dierenartsbezoek. Maar niet bij alle.
  • Lees de voorwaarden per verzekeraar goed door.

Overstappen dierenverzekering: hoe doe ik dit?

Je bent niet tevreden over jouw dierenverzekering. Welke reden dit ook heeft, je wilt zo snel mogelijk overstappen van dierenverzekering. In deze tekst geven wij je informatie welke stappen je moet ondernemen om over te kunnen stappen naar een andere verzekering.

Eerst opzeggen

Voordat je gaat overstappen, is het de bedoeling dat je je huidige dierenverzekering opzegt. In veel gevallen kent een verzekering een contractduur van één jaar. Is dit voorbij? Dan kun je jouw huisdierenverzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Zorg wel dat je minimaal 2 maanden voor het eindigen van jouw contractduur een opzegbrief naar je verzekeraar heb gestuurd, anders bestaat de kans dat jouw contract met nog een jaar verlengd wordt. Wanneer jouw huisdier overlijdt of een andere eigenaar krijgt, dan stopt jouw verzekering per direct.

Wetgeving contractduur verzekeraars

Vaak weten consumenten niet wanneer ze kunnen opzeggen. En of verzekeraars wel meerjarige contracten mogen aanbieden. Het antwoord is: dit mag. Meerjarige contracten blijven in stand. Verzekeraars mogen nog steeds meerjarige contracten aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld een verzekering zijn met een looptijd van vijf jaar. Je moet dan via een dubbele handtekening geïnformeerd worden dat dit om een contract met een langere overeenkomst gaat. Zo’n contract kun je niet tussentijds opzeggen. Ook niet na het eerste jaar. Je moet het contract dan afkopen als je dat wil. Deze verzekering kun je pas opzeggen als de gehele verzekeringsduur is verstreken. In dit geval wordt het meerjarige contract omgezet in een jaarcontract tenzij jij dit niet wilt. Dit over je met je verzekeraar. Vanaf dat moment beschik je over de mogelijkheid om je verzekering dagelijks op te zeggen. Het opzegtermijn is een maand.

Dierenverzekering vergelijken

Het kan lastig zijn om uit te zoeken welke verzekering het beste bij je past. Welke verzekering je kiest hangt van je dier af, maar ook van de dekkingen waarvoor je verzekerd wilt zijn. Om erachter te komen wat de beste en voordeligste verzekering is, hebben wij een simpele en snelle vergelijking check opgezet. Wij werken samen met de beste verzekeraars. Verzekeraars met een goedkope huisdierenverzekering zijn:

  • AEGON
  • Figo
  • Inshared
  • PetSecur
  • OHRA

Door middel van ons keuzemenu kun je binnen een paar minuten de ideale verzekering vinden. Vergelijk zelf!

Start met een vergelijken – kies een dierenverzekering op maat!

Ben je op zoek naar een goede huisdierenverzekering voor je hond of kat? Een dierenverzekering berekenen hoef je niet zelf te doen.
Bij ons kun je namelijk gemakkelijk en snel dierenverzekeraars vergelijken. Je kunt dekkingen aan- of uitzetten om zo tot de beste prijs te komen. Dit helpt je om een dierenverzekering af te sluiten die op je wensen aansluit. Daarna kun je deze direct online afsluiten.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over dierenverzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: D. van Woensel

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/01/2022

Veel mensen vragen zich af of een identificatiechip verplicht is als je een dierenverzekering wilt afsluiten. Alle dierenverzekeraars verplichten het plaatsen van een identificatiechip. Sommige verzekeraars eisen dit voordat het huisdier wordt verzekerd, en andere verzekeraars eisen dat de chip tijdens het eerste dierenartsbezoek wordt geplaatst. Je dier verzekeren zonder chip kan dus wel maar let dus goed op de spelregels! Om je te helpen met het kiezen van een dierenverzekering die wel of geen verplichting hebben tot het plaatsen van een identificatiechip vooraf, kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: A. Arendsen

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/01/2022

De kosten van een dierenverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Er zijn verschillende soorten dekkingen waar de premie op is gebaseerd maar de basisverzekering voor je huisdier is afhankelijk van het gewicht, ras en leeftijd van je huisdier. Daarnaast hanteren sommige verzekeraars ook andere premies per postcodegebied. Het is goed om te kijken welk risico je zelf kunt dragen en welk risico je wilt verzekeren! Uiteraard helpen we daarbij graag via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: C. Cynthias

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/01/2022

Er zijn mogelijkheden om een ziek huisdier alsnog te verzekeren maar behandelingen die voortvloeien uit de huidige ziekte zijn uitgesloten van dekking! Bij het afsluiten van de dierenverzekering wordt namelijk gevraagd naar de gezondheid van je huisdier. Ziektes en aandoeningen op het moment van afsluiten worden als uitsluiting op de polis gezet. Hierdoor is het dus altijd verstandig om direct bij aanschaf je huisdier te verzekeren en niet te wachten tot het wat mankeert. Heb je meer informatie nodig over het wel of niet verzekeren van je zieke huisdier? Neem dan contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: N. Ikolaos

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/01/2022

Het maximaal verzekerde bedrag geeft aan voor hoeveel geld je je hond of kat mag laten behandelen van de verzekeraar. Meestal is dit een bedrag per jaar en varieert per verzekeraar. De meeste dierenverzekeringen hanteren een maximaal verzekerd bedrag van €2.500,- tot €5.000,- per jaar. Wil je meer informatie over het maximaal verzekerd bedrag? Neem dan contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

  • Vergelijk meer dan 29 dierenverzekeringen
  • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
  • De beste zorg voor je huisdier
  • Dierenverzekering op maat

Zelf je dierenverzekering samenstellen!

Kies zelf welke dekkingen je belangrijk vindt! Verzeker fysiotherapie, inentingen en vele andere behandelingen!

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Wat doen wij nog meer?

  • Oude dierenverzekering opzeggen?
    Wij zeggen je oude dierenverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
  • Ras of kruising?
    Wij kunnen alle honden- en kattenrassen verzekeren. Ook wanneer deze niet in onze vergelijker wordt getoond. Neem in dat geval contact met ons op!
  • Profiteren van nog meer korting?
    Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.