Adverteren

Advertenties

Vergelijkdirect.com trekt dagelijks veel gerichte bezoekers die op zoek zijn naar een verzekering. Wij bieden deze bezoekers een kwalitatieve vergelijking waarbij wij zoveel mogelijk verzekeraars met elkaar vergelijken. Onze site biedt adverteerders uitstekende mogelijkheden om hun product en of merk extra onder de aandacht te brengen bij een zeer geïnteresseerd publiek.

Bereik adverteren Vergelijkdirect.com

Dagelijks wordt onze website bezocht door meer dan 1000 unieke bezoekers die geïnteresseerd zijn in het vergelijken van verzekeringen. Op dit moment vergelijken wij autoverzekeringen, caravanverzekeringen, dierenverzekeringen, fietsverzekeringen en bootverzekeringen.

De website wordt dagelijks onderhouden en we kijken non-stop naar (verzekerings)producten die we in de toekomst kunnen gaan vergelijken.

Mogelijkheden adverteren Vergelijkdirect.com

  • Afrekenen op basis van klik, verkoop of bannervertoningen mogelijk
  • Jouw advertentie binnen 24 uur online
  • Nieuwsberichten op ons blog

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er diverse “op maat gemaakte” advertentiemogelijkheden bespreekbaar. Zie je zelf mogelijkheden om te adverteren op Vergelijkdirect.com, dan zijn wij altijd bereid deze mogelijkheden met elkaar te bekijken om zo tot een samenwerking te komen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om op Vergelijkdirect.com te adverteren? Stuur dan een bericht via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.