Gratis bespaarcheck?

Betaal nooit te veel voor je verzekeringen, energiecontract of telecom- en televisieabonnement!

Gratis bespaarcheck? Meld je aan!

  • Gratis persoonlijke hulp
  • Gratis jaarlijkse bespaarcheck
  • Bespaar tot €1500,- per jaar
  • Direct een bespaarcheck? Bel ons op 035-6857888
Ja, ik wil GRATIS bespaarcheck!

Hoe werkt onze Bespaarcheck?

We hebben bijna allemaal wel een woonhuisverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering of een autoverzekering. Naast deze standaard verzekeringen hebben we vaak ook een energiecontract en een internet tv bellen abonnement. De kosten hiervoor lopen al gauw op tot enkele honderden euro's per maand.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

De bespaarcoach

Groot aanbod, grote prijsverschillen
Gelukkig zijn er veel aanbieders op het gebied van verzekeringen, energie en internet, tv en bellen abonnementen. Hierdoor is er veel concurrentie met grote prijsverschillen tot gevolg! Iedereen kan hiervan profiteren, dus ook jij! Door slim te vergelijken kun je tot wel €1500 per jaar besparen op je vaste lasten.

Bespaar tot €1500,- per jaar
Het Nibud heeft geschat dat de gemiddelde Nederlander tot wel €1500,- per jaar kan besparen op zijn of haar vaste lasten!

De bespaarcoach heeft een platform ontwikkelt waarbij een zeer groot aantal aanbieders in Nederland met elkaar wordt vergeleken. Dit platform is gemaakt om gemakkelijk te kunnen besparen op verzekeringen maar ook op je energiecontract, je internet, tv en bellen abonnement en veel meer. Via onze eenvoudige vergelijkers krijg je snel een overzicht van de markt en krijg je in één oogopslag te zien waar je op kunt besparen. Door speciale deals met aanbieders zoekt ’t systeem de goedkoopste en beste deal gemakkelijk voor je op

Baas over je eigen portemonnee
In het platform creëer je een eigen financieel overzicht waarin snel duidelijk wordt of je kunt besparen. Doordat het systeem je helpt met vergelijken krijg je real time inzicht in je eventuele besparingen. Zo ben je snel de baas over je eigen portemonnee en krijg je grip op je vaste lasten.

Snel starten met besparen?
Wij spreken uit ervaring en zien wekelijks besparingen bij onze klanten tot wel €1500,- per jaar. Met ons unieke bespaarplatform kun je zelf aan de slag en weet je binnen 45 minuten waarop je kunt bezuinigen.

Wil je meer bezuinigen en zeker weten dat je het onderste uit de kan haalt, meld je dan direct aan voor onze unieke bespaarservice (de Bespaarcoach).

De bespaarcoach is er speciaal voor jou om direct te kunnen zien waarop je het meest kunt besparen. Het spreekt voor zich dat we je graag helpen om de beste deal op maat voor jou te kunnen vinden.

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier