Bespaar tot € 1500,-per jaar op jouw vaste lasten

Gratis bespaarcoach

Krijg structureel hulp bij het besparen op je vaste lasten


Grip op uw vaste lasten

Realtime inzicht in uw vaste lasten met ons unieke bespaarplatform


Bespaarwekker

Nooit meer te laat met opzeggen


Met deze bespaartips kan ook jij besparen op je vaste lasten!

Volgens het Nibud kan elk Nederlands gezin gemiddeld tot €1500,- besparen op de maandelijkse vaste kosten. Het bekijken en vergelijken van je vaste lasten is een vervelende klus waar je waarschijnlijk geen zin in hebt. Je besteedt je vrije tijd waarschijnlijk liever aan de leuke dingen in het leven. Toch kunnen wij je snel en gemakkelijk helpen met ons unieke bespaarsysteem.

De grootste besparing
Je zou kunnen besparen op je boodschappen, gebruik van je auto en misschien je hobby’s. Maar wil je echt besparen dan kun je beter kijken naar de kosten die iedere maand weer terugkomen. Hier valt voor de meeste mensen namelijk de grootste besparing te halen! Door het grote aanbod van verzekeraars, internet en tv aanbieders en energieleveranciers is het prijsverschil voor het zelfde product vaak groot. Goed vergelijken kan je tot wel €1500,- voordeel per jaar opleveren!

De beste bespaardeals
Het grote aanbod van verzekeringen, energie en internet, telefoon en televisie-aanbieders zorgt voor een groot prijsverschil. In ons bespaarsysteem zie je direct wat je kunt besparen. Daarnaast geven veel aanbieders soms een gratis cadeaus (tablets, telefoons of zelfs cash etc.) weg wanneer je klant bij hen wordt. Ook deze deals vergelijken we graag voor je!

Hulp bij besparen
Wil je ook graag besparen maar weet je niet waarop? Met ons unieke bespaarsysteem maak je korte metten met je maandelijks terugkerende kosten. Met ons systeem heb je je vaste lasten binnen no-time inzichtelijk en kun je starten met vergelijken. Zo weet je op precies waarop je kunt besparen. Daarnaast bieden we je voor slechts €79,- een levenslange bespaarcoach aan die telefonisch helpt met vergelijken.

De bespaarcoach weet precies waar jij op kunt besparen en helpt jou om inzicht te krijgen in je vaste lasten. Samen ga je op zoek naar dezelfde producten alleen dan voor een veel betere prijs. Door goed te weten waarop je kunt besparen en hoe je kunt vergelijken kun je gemakkelijk tot wel €1500,- per jaar besparen! Wij spreken uit ervaring en zien wekelijks dezelfde besparingen bij onze klanten. Binnen 45 minuten weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je meer bezuinigen en zeker weten dat je het onderste uit de kan haalt, meld je dan direct aan voor onze unieke bespaarservice (de Bespaarcoach). Als tijdelijke actie kun je je nu aanmelden voor het bespaarsysteem. Vul je profiel in en start zelf met vergelijken! Je maakt dan direct kans op een gratis bespaarconsult t.w.v. €79,-!

Compleet bespaarconsult
Zelf aan de slag is fantastisch maar wij bieden meer! Voor slechts €79,- ontvang je een persoonlijke bespaarcoach die je helpt met een bespaarconsult. In het telefonische bespaarconsult wordt je meegenomen in de wereld van slim vergelijken. Je ziet zelf hoe je kunt vergelijken en bepaalt ook zelf of je overstapt zodat je daadwerkelijk kunt starten met besparen. We doen dit niet eenmalig, maar de rest van je leven! Zo weet je zeker dat je altijd de laagst mogelijke maandlasten hebt. Een bespaarconsult neemt ongeveer 45 minuten van jouw tijd in beslag maar daardoor ben je wel voor het gehele jaar klaar! Onze slogan is dan ook: “In 45 minuten klaar voor het hele jaar!”

Energie

Gemiddeld €200

Woonhuis

Gemiddeld €150

Internet, tv en bellen

Gemiddeld €250

FBTO
univé
Ziggo
KPN
Nuon
KPN