United Consumers beste energieleverancier

donderdag 14 januari 2016 | Mika Linse

Ook dit jaar is United Consumers weer in de prijzen gevallen. Voor de vijfde keer ontvangt de verzekeraar de Beste Service Award Energie. Ook wist de verzekeraar de prijs voor Beste Zorgverzekeraar 2015 – 2016 in de wacht te slepen. De Beste Service Award is een consumentenprijs en wordt uitgereikt aan dienstverleners met de beste beoordelingen en hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl. Dit liet United Consumers weten.

Snelle, goede en persoonlijke service

United Consumers wordt met name geroemd door hun snelle, goede en persoonlijke service. Klanten van United Consumers lieten in de reviews weten ‘al jaren klant te zijn en te blijven’ (20 procent). Men noemt het woord ‘tevreden’ zeer vaak in de reviews (33 procent) met uitschieters naar ‘prima’ (10 procent) ‘perfect of super’ (7 procent). Ook het woord ‘duidelijk’ wordt veel geschreven (10 procent) en het spaarprogramma en korting is een belangrijke reden om klant te zijn (14 procent). United Consumers Energie was de winnaar met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,9, wat ongekend hoog is.

Bas Poell aan het woord

“Wij zijn echt bezig onze klanten te helpen. Wij willen het effici├źnter en gemakkelijker maken voor onze klanten, daar ligt onze focus, niet op het verbeteren van de interne processen omdat we daar zelf beter van worden. Ik denk dat we daarmee dat verschil maken en dat voelen onze klanten.”, liet Bas Poell, directeur van United Consumers, in een reactie weten.

Vergelijk jouw zorgverzekering en bespaar!

Ben je benieuwd wat voor jou de beste en meest voordelige zorgverzekering is? Vergelijk dan jouw zorgverzekeraar met andere zorgverzekeraars en krijg de beste zorgverzekering die uitstekend bij jouw persoonlijke situatie past!