Hoe vergelijken wij?

Hoe komen onze vergelijkingen tot stand?

Hoe volledig zijn onze vergelijkingen?
Welke aanbieders vergelijken wij?
Waar verdienen wij aan?
Wat doen wij voor jou?

Via onze website kan je verschillende producten met elkaar vergelijken. Om een vergelijking te maken hebben we filters gebouwd die, aan de hand van jou gekozen productwensen op zoek gaat naar de producten en de daarbij behorende prijzen. Bij elk product staat vermeld hoe wij dat product vergelijken.

Hoe volledig zijn onze vergelijkingingen?

Wij vergelijken niet alle bestaande producten met elkaar. Wij vergelijken alleen de producten van de aanbieders die zich bij ons hebben aangesloten en hun prijzen met ons willen delen. Op deze site wordt niet geadviseerd en er wordt dus niet gekeken of de getoonde vergelijking ook optimaal bij je past. De producten worden alleen op prijs en op de gekozen eigenschappen vergeleken. Het is mogelijk dat de producten op andere punten van elkaar verschillen. Je dient zelf de exacte voorwaarden van de aanbieders met elkaar te vergelijken.

Welke aanbieders vergelijken wij?

Op dit moment vergelijken we meer dan 20 verschillende aanbieders op het gebied van verzekeringen, energie, telecom en internet.

Waar verdienen wij aan?

Wij ontvangen geen vergoeding voor het vergelijken van de verschillende producten. Als je via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar het product koopt, ontvangen wij daarvoor een vergoeding. De advertentiepositie die je vindt in de resultaten van de vergelijkingen kan gekocht zijn door een aanbieder. Indien dit het geval is, staat dit gemeld bij de eigenschappen van de advertentiepositie.

Wat doen wij voor jou?

Wij bieden je enkel een overzicht van producten, gebaseerd op de voorkeuren die je zelf hebt aangegeven. Hiervoor kan je terecht op de website van één van de aanbieders. Hier is geen sprake van advies maar van execution only. Je koopt het product op de website van de gekozen aanbieder. Deze aanbieder zal tijdens de looptijd van het product jouw aanspreekpunt zijn bij bijvoorbeeld vragen en/of klachten over de dienstverlening.