All Risk autoverzekering

Voor alle voertuigen in Nederland geldt de verplichting om WA verzekerd te zijn. WA staat voor de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor de schade die jij met jouw voertuig aan iemand anders toe richt. De schade die daarbij aan jouw voertuig ontstaat wordt dus niet gedekt. Dit is voor vele een reden om hun voertuig zoals een auto uitgebreid te verzekeren met een All Risk autoverzekering.

All Risk autoverzekering


Een auto is een duur voertuig. Het is dan ook logisch dat veel mensen enorm zuinig zijn op hun auto. Mocht er schade aan de auto ontstaan, dan kunnen de reparatie kosten soms hoog oplopen. Ook kan het om zoveel schade gaan dat de auto totall loss wordt verklaard. Dit houdt in dat de auto niet meer gebruikt kan worden en dat deze vaak direct naar de sloop wordt gebracht. Het is dan uiteraard enorm vervelend als er geen enkele kosten worden gedekt. Door een All Risk autoverzekering af te sluiten heb je bij schades de kosten gedekt.

Autoverzekering All Risk afsluiten


Een autoverzekering All Risk wordt ook wel WA Volledig Casco genoemd. Zodra men gaat overwegen om een All Risk verzekering af te sluiten worden er diverse punten bekeken. Belangrijke punten zijn de leeftijd van de auto, de waarde van de auto en het aantal schadevrije jaren. Voor een All Risk autoverzekering betaalt men uiteraard meer premie dan voor een WA verzekering. Wanneer je gaat overwegen een All Risk verzekering af te sluiten kun je tevens bedenken of je de mogelijkheid hebt om zelf eventuele schade te betalen of niet. Indien dit niet het geval is kan het verstandig zijn om een All Risk verzekering af te sluiten.

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier