Met de autoverzekering van AON Direct kun je een keuze maken uit verschillende dekkingen tegen een voordelige premie. Ongevallen met de auto kunnen leiden tot hoge kosten, daarom is het handig om een goede verzekering af te sluiten! <

AON autoverzekering
   • Herstelservice via AON
   • Dagelijks opzegbaar
   • Direct en makkelijk je schade melden

  Bekijk dekkingen

Bij Univé kun je terecht voor diverse soorten verzekeringen, en dus ook de Unive autoverzekering. Met een auto ben je verplicht om minimaal een WA verzekering te nemen aangezien dit wettelijk verplicht is in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een aanvullende verzekering.

Soorten dekkingen

Wettelijke aansprakelijkheid
De Wettelijk Aansprakelijkheid (WA) is voor elk auto eigenaar verplicht in Nederland. Met de WA verzekering van AON ben je gedekt voor schade die jij aan anderen hebt veroorzaakt. Daarnaast krijg je hulp bij ongevallen en pech in het binnen- en buitenland.

WA+ beperkt casco
Als je kiest voor de WA + Beperkt Casco, ben je nog net iets meer verzekerd dan voor schade aan anderen en bij ongevallen en pech. Hierbij worden ook de kosten gedekt als er schade ontstaat aan jouw eigen auto. Dit kan gebeuren bijvoorbeeld gebeuren door brand, storm of poging tot diefstal. Dit geldt tevens ook voor ruitschade.

WA+ uitgebreid casco (All risk)
Met een WA + Uitgebreid Casco ben je onder andere gedekt voor alle dekkingen die bij de WA + Beperkt Casco gelden. Wanneer de schade aan je auto, je eigen schuld is, dekt de AON verzekering dit ook. De WA + Uitgebreid casco is ook wel bekend als de ‘All risk’.

Aanvullende dekkingen

Naast de standaard aanvullende verzekeringen biedt AON ook nog diverse andere aanvullende verzekeringen:

Rechtsbijstand
Het kan voorkomen dat je juridische hulp nodig hebt. Dit kan gebeuren in gevallen dat je bijvoorbeeld misverstanden hebt met de garantie van je vervoermiddel of bij auto-ongelukken. Met de aanvullende dekking Rechtsbijstand staan er deskundige juristen voor je klaar.

Accessoires
Accessoires in je auto zijn opties die na de procedure in de fabriek er pas ingebouwd zijn, zoals een navigatiesysteem of een radio. Deze accessoires zijn gewoonlijk tot €1.250,- meeverzekerd. Dit verzekerde bedrag kan je met deze aanvullende verzekering verhogen naar €2.500,00 of € 5.000,00.

Inzittenden Plus
Met de aanvullende dekking Inzittenden Plus worden de schades van jou en je meerijder bij ongevallen vergoedt. Overlijdt de meerijder door jouw verzekerde auto? Dan ontvang je €2.500 totdat het schadebedrag bekend is. Hierbij worden de schade voor alle passagiers tot €1.000.000,00 gedekt. Denk hierbij aan kosten voor blijvende invaliditeit, medische kosten en schade aan persoonlijke bezittingen.

Eigen risico

Bij het gebruik van de herstelservice van autoverzekering AON Direct, is er een eigen risico van €250,00 per gemaakte schade. Met een ruitreparatie heb je geen eigen risico en bij een vervanging van een ruit is er een eigen risico van 250,00.
Maak je géén gebruik van de herstelservice van AON Direct? Dan geldt hierbij een extra risico van €500,00. Dit wordt dan opgeteld bij het standaard risico, in totaal kom je dan uit op €750,00. Bij een ruitschade, zoals ruitvervanging en ruitreparatie, is er een eigen risico van €400,00.
Bij cascoschade geldt overigens dat er een extra eigen risico van €150,00 bijkomt, wanneer je jouw auto door iemand die jonger is dan 24 jaar laat besturen.

Extra informatie

De AON Direct autoverzekering is ten alle tijden dagelijks opzegbaar. Na het opgeven, wordt het contract na 30 dagen beëindigd.
Ook worden de herstelservice door de verzekeraar afgehandeld. AON Direct betaalt het bedrag aan het schadeherstelbedrijf van jouw auto, hierdoor hoef jij niets voor te schieten. Wel betaal je je eigen risico aan de schadehersteller.

Over AON direct

AON Direct biedt al jaren verschillende verzekeringspakketten aan. Je kunt online je premie berekenen, verzekeringen afsluiten en direct je schades claimen. Hiermee probeert AON Direct de kosten laag te houden, terwijl je toch goed bent verzekerd.

Vergelijk meer autoverzekeringen met Vergelijkdirect.com

Wil je toch nog een aantal andere autoverzekeringen vergelijken, voordat je er één afsluit? Dat kan op onze website, Vergelijkdirect.com!

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier