Bromfiets verzekeren?

Wij regelen binnen 5 minuten jouw bromfietsverzekering!

Regel nu je bromfietsverzekering

  • Jouw bromfietsverzekering op maat
  • Hulp nodig? Bel ons op 035-6857888
  • Direct verzekerd de weg op
  • Kies de dekking die bij jouw bromfiets past!
Start vergelijken

Bromfiets verzekeren verplicht

Als je in Nederland woont en in het bezit bent van een bromfiets, dan ben je verplicht om een bromfietsverzekering af te sluiten. Maar wat is een bromfietsverzekering nou precies? Een bromfietsverzekering is een verzekering voor je bromfiets en keert een schadevergoeding uit als je schade aan anderen toebrengt. Naast de verplichte WA bromfietsverzekering zijn er nog andere soort bromfietsverzekeringen. Deze dekken ook de schade aan je eigen bromfiets. Je kunt kiezen uit drie verschillende bromfietsverzekeringen: WA, WA beperkt casco en allrisk.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA bromfietsverzekering

De WA bromfietsverzekering is de goedkoopste bromfietsverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor bromfietsbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen bromfiets, hiervoor moet je een meer uitgebreidere bromfietsverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ bromfietsverzekering

De WA beperkt casco bromfietsverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je bromfiets, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA bromfietsverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk bromfietsverzekering

De allrisk bromfietsverzekering is de meest uitgebreide bromfietsverzekering die er is. Met deze bromfietsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen bromfiets. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze bromfietsverzekering af te sluiten. Let wel op, de allrisk bromfietsverzekering keert geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Sluit jouw bromfietsverzekering af bij Vergelijkdirect.com

Wil je weten welke bromfietsverzekering het beste bij jouw wensen aansluit? Vergelijk dan jouw bromfietsverzekering op Vergelijkdirect.com. Zo weet je zeker dat jij de voordeligste en beste bromfietsverzekering krijgt!

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tijdelijk is Whatsapp niet beschikbaar!

Bel of e-mail ons i.v.m. storing Whatsapp

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier