caravanverzekering resultaten


Wat doen wij voor jou?

Via onze website kan je verschillende caravanverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een vergelijking te maken vragen wij enkele gegevens: Soort caravan, merk, nieuw of occasion, aankoopbedrage en waarde inboedel. Op basis van jouw antwoorden gaat onze zoekmachine op zoek naar de caravanverzekeringen en de daarbij behorende premies. Hiermee maken wij een vergelijking. Je kan op onze website geen verzekering afsluiten, hiervoor kan je terecht bij de aanbieders. Hier is geen sprake van advies maar van execution only. Je sluit de verzekering af op de website van de gekozen verzekeraar. Deze verzekeraar zal tijdens de looptijd van het product jouw aanspreekpunt zijn bij bijvoorbeeld vragen of het melden van schade.

Hoe vergelijken wij?

Om een vergelijking te maken vragen wij enkele gegevens: Soort caravan, merk, nieuw of occasion, aankoopbedrag en waarde inboedel. Deze gegevens voeren wij in bij de verzekeraars waar wij een premie terug krijgen. Wij tonen deze maandpremies vervolgens in een lijst. De lijst staat automatisch gesorteerd op maandpremie waarbij de laagste boven in staat. Je hebt de mogelijkheid om deze lijst te sorteren op maandpremie, premie totale looptijd en looptijd van het product. Bovenaan de vergelijking staan drie gesponsorde posities.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij de verzekeringen van niet alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van verzekeraars waar wij een afspraak mee hebben. Wij trachten te beschikken over de meest recente premies. Wij werken samen met Witgeld.nl, Meeus, Unive, Inshared, FBTO en ANWB

Hoe verdienen wij ons geld?

Als je via onze website doorklikt naar de website van de verzekeraar en daar de verzekering afsluit, ontvangen wij daarvoor een vergoeding. De advertentiepositie is gekocht door een van de verzekeraars. Hij betaalt voor deze positie een vergoeding.



Terug

X

Over Vergelijkdirect.com

Vergelijkdirect.com vergelijkt verzekeringen en is een initiatief van The Lead Generator.

Kamer van Koophandel: 30277635
Postadres: Parklaan 11A, 3765GH SOEST
E-mail: contact@vergelijkdirect.com



Terug

X

Over deze advertenties

Deze advertentieposities zijn gekocht door de bovenstaande verzekeraars. De vergelijkingsresultaten hieronder zijn gesorteerd op maandpremie. U kunt zelf ook sorteren op maandpremie, premie totale looptijd en premie betaling.


Terug

X

[bart_pedestal]

[bart_frontend_table]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier