Allrisk motorverzekering vergelijken

Voor een nieuw aanschafte motor heb je je natuurlijk een goede motorverzekering nodig. De allrisk verzekering is de verzekering waarmee je motor het beste is verzekerd. Weet je niet bij welke verzekeraar je deze verzekering moet afsluiten? een allrisk motorverzekering vergelijken doe je dan bij Vergelijkdirect.com.

Allrisk motorverzekering

Een allrisk motorverzekering kies je als je net een nieuwe motor hebt gekocht of als ie een hoge waarde heeft. Het zou namelijk zonde zijn als ie beschadigd raakt of gestolen wordt. Maar waartegen ben je precies gedekt?

Allrisk dekkingen

Een allrisk motorverzekering heeft vele voordelen. Je bent namelijk gedekt tegen de volgende soorten schade:

  • Schade aan anderen
  • Bliksem
  • Botsing met dieren
  • Brand
  • Diefstal
  • Hagel
  • Storm
  • Aanrijdingen
  • Slippen
  • Van de weg raken

Dit zijn vele soorten dekkingen. Met een allrisk verzekering kan er dus van alles met je motor gebeuren. In de meeste gevallen zal de schade dan worden gedekt. Bij het allrisk motorverzekering vergelijken moet je wel goed letten op de dekkingen en de voorwaarden per verzekeraar. Het kan zijn dat een verzekeraar de schade aan je motor niet dekt als er een steentje door de storm tegen je motor aan waait. Een andere verzekeraar dekt deze schade misschien weer wel, maar heeft weer striktere voorwaarden omtrent schade door bliksem.

Verplicht?

Veel mensen vragen zich af of een motorverzekering verplicht is. Het antwoord op deze vraag is ja. Je bent verplicht om minimaal een WA motorverzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je namelijk gedekt tegen schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt. Je bent verplicht om minimaal deze motorverzekering af te sluiten, omdat de wetgeving jou als motorrijder wil beschermen. Met een motor kan je veel fysieke en materiële schade bij anderen veroorzaken. Om jou te beschermen tegen hoge kosten, leek het de wetgeving beter om de WA verzekering verplicht te stellen.

Allrisk motorverzekering vergelijken bij Vergelijkdirect.com

Een allrisk motorverzekering vergelijken doe je natuurlijk bij Vergelijkdirect.com. Op Vergelijkdirect.com worden de verzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar vergeleken. Vul de gegevens in die op jou van toepassing zijn, en sluit de beste verzekering af voor jouw motor. Het is snel, overzichtelijk en besparend om te vergelijken.

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier