Verzekering motor

Vindt een verzekering voor je motor!

Motorverzekering vergelijken?

 • Direct je motor verzekeren? Bel ons op 035-6857888
 • Kies de (aanvullende) dekking die bij jouw motor past!
 • In 99% van de gevallen directe acceptatie! Ook zonder rijbewijs!
Start vergelijken

Verzekering motor

Voor het verzekeren van je motor ben je bij vergelijkdirect.com bij het juiste adres! Wij vergelijken verschillende verzekeraars om de beste verzekering met de voordeligste premie voor jou te vinden! Voor een verzekering motor, kun je veel verschillende dekkingen afsluiten. Bedenk eerst goed voor welke dekkingen je gedekt wilt zijn. Ben je benieuwd naar jouw ideale motor verzekering, maak dan nu de vergelijking!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA motorverzekering

De WA-motorverzekering is de goedkoopste motorverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor motorbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen motor, hiervoor moet je een meer uitgebreidere motorverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ motorverzekering

De WA beperkt casco motorverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je motor, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-motorverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk motorverzekering

De Allrisk motorverzekering is de meest uitgebreide motorverzekering die er is. Met deze motorverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen motor. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze motorverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk motorverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Verzekering motor, welke moet ik hebben?

In ons vergelijking schema staat een duidelijk overzicht. Dit overzicht bevat alle mogelijke dekkingen waartussen je kan kiezen. Het is goed om te bedenken welke dekkingen je nodig denkt te hebben. Zo betaal je niet te veel maar kom je ook niet voor onverwachte kosten te staan. Motorrijden kan erg gevaarlijk zijn en daarom zit een ongeluk in een klein hoekje. Hierom kiezen de meeste mensen ook voor een verzekering motor.

WAWA + beperkt cascoAll Risk
✔ Schade aan anderen✔ Schade aan anderen✔ Schade aan anderen
✔ Diefstal of poging tot diefstal✔ Diefstal of poging tot diefstal
✔ Aanrijding met een dier✔ Aanrijding met een dier
✔ Brand / kortsluiting✔ Brand / kortsluiting
✔ Storm, hagel en natuurgeweld✔ Storm, hagel en natuurgeweld
✔ Schade aan eigen motor
✔ Tot 3 jaar aanschafwaarde- of nieuwwaarderegeling (verschilt per verzekeraar)

 

Een WA verzekering is standaard en verplicht. Dit houdt in dat je standaard verzekerd bent voor de schade die je toebrengt aan andere mensen. Voor een verzekering van je eigen motor moet je dus een beperkt casco aansluiten. Ook kun je kiezen voor het All Risk pakket. Hiermee ben je voor bij alles verzekerd maar betaal je wel de hoogste premie. Ben je benieuwd welke verzekering het beste bij jou past? Maak dan nu de vergelijking!

Aanvullende dekkingen

Naast een verplichte basisdekking heb je ook nog de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Daar kan je hieronder meer over lezen!

Nationale Nederlanden autoverzekering aanvullendInformatie
Rechtsbijstand

Met deze aanvullende dekking krijg je juridische bijstand als je materiële- of letselschade hebt na een ongeluk. Met de juridische hulp kun je de schade verhalen op de andere partij.

Opzittendenverzekering

Met een opzittendenverzekering zijn jij en een eventuele medepassagier gedekt tegen kosten die jullie hebben na een ernstig ongeluk. Raak je blijvend invalide, dan ben je tot maximaal €100.000,- gedekt. 

Accessoires tot €2.500

Bij een cascodekking zijn je accessoires tot €500,- standaard meeverzekerd. Je kunt er ook zelf voor kiezen om dit bedrag te verhogen. Je kunt deze dekking bij de ANWB uitbreiden tot wel €2.500,-.

Verschillende verzekeraars, verzekering motor

Voor het vergelijken van verschillende verzekeringen heb je natuurlijk verschillende verzekeraars nodig. In onze vergelijking vergelijken wij verzekeraars die goed aangeschrevenen staan en betrouwbaar. Onze vergelijking zal de voordeligste premies tonen maar let goed op de verschillende dekkingen die bij deze verzekeringen passen. De verschillende verzekeraars die wij vergelijken staan hieronder vermeld:

 • Klaverblad
 • ASR
 • Nationale Nederlanden
 • ANWB
 • Univé
 • OHRA
 • De Goudse
 • Unigarant
 • Quakel
 • HEMA

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 144 motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct je motor verzekeren
 • Breid je motorverzekering uit met aanvullende dekking

Zelf je motorverzekering samenstellen!

Kies zelf je aanvullende dekkingen zoals ongevallen opzittenden, rechtsbijstand en pechhulp!

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Veel gestelde vragen over motorverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: H. Casca

Beantwoord door: Bart Houtman op 31/05/2019

Er zijn meerdere dingen waar je op moet letten bij het verzekeren van een motor. Ten eerste is het belangrijk dat je niet teveel betaald. Ten tweede moet je je natuurlijk ook goed voelen bij het afsluiten van een verzekering! Daarom raden wij je aan om een verzekering te vinden door middel van een vergelijking. Zo heb je een duidelijk beeld wat de voor- en nadelen zijn per verzekering en kan je een keuze maken waar je je goed bij voelt! Je kan bovenaan deze pagina een vergelijking op stellen. Mocht je er niet uitkomen, kun je contact met ons opnemen! Je kan ons bereiken via de chat, WhatsApp en telefonisch via 035- 6857888

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier