Doorlopende reisverzekering

Als je in totaal langer dan 3 weken per jaar op vakantie gaat, dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Hieronder vallen ook uitjes, dagjes en weekendjes weg naar het buitenland. Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen, het gehele jaar door. het grote voordeel hiervan is dat alle (onverwachtse) weekendjes weg ook verzekerd zijn en dat je altijd met een gerust hart weg kunt.

Wat dekt een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering dekt verlies of schade aan je bagage, maar dekt ook onverwachtse kosten die jij maakt na bijvoorbeeld een ziekte of een ongeval. Als je schade wilt claimen aan je reisverzekeraar moet er wel sprake zijn van een geboekte reis en/of overnachting. Hier moet je een bewijs van hebben. Het kan voorkomen dat je tijdens je vakantie medische hulp nodig hebt. Ook deze medische kosten worden vergoedt door je reisverzekeraar. Als je spoedeisende hulp nodig hebt, bel dan direct de alarmcentrale van je reisverzekering. Zij helpen je verder met het zoeken van een ziekenhuis, hotel of terugvlucht.

Vergelijk jouw doorlopende reisverzekering

Ben je benieuwd naar de premies van de verschillende doorlopende reisverzekeraars? Vergelijk dan jouw reisverzekering op Vergelijkdirect.com en vind de beste en voordeligste reisverzekering die bij jou past! Gegarandeerd dat jij een reisverzekering krijgt die goed bij jouw persoonlijke wensen en behoeften aansluit.