Kortlopende reisverzekering

Als je op vakantie gaat, dan wil je genieten en niet nadenken over eventuele zaken die mis zouden kunnen gaan. Toch sluiten heel veel mensen een reisverzekering af, omdat je op die manier geen risico loopt dat je voor onverwachts hoge kosten komt te staan. Medische kosten in het buitenland kunnen behoorlijk hoog oplopen en dat is geen pretje voor de portemonnee. Als je niet vaker dan één of twee keer per jaar (minder dan 21 dagen) op vakantie gaat, dan is een kortlopende reisverzekering de beste optie. Je sluit een kortlopende reisverzekering voor dezelfde periode van je reis of vakantie. De verzekering loopt dan ook in de tijd dat je op vakantie bent.

Wat dekt een kortlopende reisverzekering?

Met de basisdekking van een kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor vervoer en medische begeleiding bij spoedeisende hulp. Ook voor onvoorziene uitgaven (zoals bijvoorbeeld extra reis- en verblijfskosten als je in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt), calamiteiten (extra kosten door bijvoorbeeld terrorisme of een natuurramp) en schade aan je vakantieverblijf ben je verzekerd. Daarnaast kun je jouw basisdekking uitbreiden met aanvullende dekkingen. Bijvoorbeeld voor medische kosten, wintersport, bagage of annulering.

Vergelijk jouw kortlopende reisverzekering

Als je wilt weten wat voor jou de beste kortlopende reisverzekering is, vergelijk dan jouw kortlopende reisverzekering bij Vergelijkdirect.com en krijg de beste kortlopende reisverzekering met de goedkoopste premie!