Scooterverzekering vergelijken?

Vergelijk zelf 23+ scooterverzekeringen

  • Kies zelf je dekking op maat
  • Direct verzekerd de weg op!
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Scooterverzekering vergelijken?

Je scooterverzekering vergelijken op basis van jouw scooter en situatie? Wij helpen je er graag bij! We vergelijken meer dan 23 scooterverzekeringen van betrouwbare verzekeraars. Natuurlijk kunnen we de scooterverzekering die bij je past ook gelijk voor je afsluiten. Je bent dan direct verzekerd! Een scooterverzekering heb je al vanaf €3,79 per maand!

De kosten van je scooterverzekering

Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je naast een WA verzekering kiezen voor een WA+ verzekering of een Allrisk verzekering. Na het maken van deze keuze bestaan er ook nog aanvullende dekkingen. Hieronder staan de basisdekkingen kort uitgewerkt.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA Scooterverzekering

Een WA dekking is de goedkoopste dekking en verplicht voor alle scooterbezitters. Met deze dekking ben je alleen verzekert voor schade die jij aan anderen toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ Scooterverzekering

Een iets duurdere dekking is de WA+ dekking. Met deze dekking ben je behalve voor schade aan anderen ook gedekt voor veel voorkomende schades zoals diefstal, brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk scooterverzekering

Wat kost een allrisk scooterverzekering? Dit is de meest uitgebreide basis dekking, dus deze kost ook het meeste. Met deze dekking ben je gedekt voor schade die je aan anderen brengt, en schade aan je eigen scooter.

Bekijk aanvullende dekkingen

Aanvullende dekkingen

De basisverzekeringen zijn met optie uit te breiden door een aanvullende dekking te selecteren. Door zelf goed na te denken over welke dekking je nodig denkt te hebben kun je heel wat ongewenste kosten voorkomen. Hieronder staan in het kort de beschikbare aanvullende dekkingen uitgewerkt.

Schade verzekering opzittenden & ongevallen verzekering opzittenden
Ten eerste heb je de schadeverzekering- en ongevallenverzekering opzittenden. Met deze dekkingen verzeker je jezelf en je bijrijder.

Rechtsbijstand
Je kan ook kiezen voor rechtsbijstand. Met deze dekking krijg je onder andere juridische hulp bij schadegevallen waar niet duidelijk is wie de schade moet vergoeden.

Pechhulp
Hulp als je met pech langs de weg staat. Zowel overdag als in de nacht!

Aanschafwaarde regeling
Ook is het mogelijk om jouw motor extra te verzekeren door middel van de aanschafwaarderegeling. Zo krijg je tot 3 jaar na afsluiten van de verzekering de aanschafwaarde vergoed.

Accessoires meeverzekeren
Daarnaast is het mogelijk om je accessoires zoals een helm en kleding te verzekeren.

Vervangend vervoer
Tot slot is er ook nog een dekking voor vervangend vervoer als je motor bij de garage staat voor bijvoorbeeld reparatie.

Verzekeraars voor je scooterverzekering vergelijken

Bij vergelijkdirect.com vergelijken we het aanbod van verschillende verzekeraars. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de beschikbare mogelijkheden in de markt. Ook zul je zo de maandelijkse premies met elkaar vergelijken en er voor zorgen dat je nooit teveel betaald. Misschien heb je al een favoriete verzekeraar en hier is ook niks mis mee, desondanks kan het nooit kwaad om een vergelijking te maken. De verzekeraars die wij bij vergelijkdirect.com vergelijken zijn:

  • Klaverblad verzekeringen
  • HEMA
  • ANWB
  • Centraal beheer
  • Univé

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier