Vind de juiste huisdieren verzekering


Uniek in Nederland! Vergelijkdirect.com is de enige vergelijker die daadwerkelijk de premies vergelijkt. We werken onder andere samen met Petplan, Proteq Dier & Zorg en OHRA om de beste vergelijking neer te zetten.

Aangelosten bij de AFM Vergelijkdirect.com heeft een vergunning van de AFM voor het vergelijken van o.a. huisdierenverzekeringen. Je vind ons onder vergunningsnummer 2044269.Vergelijk direct!

Vind de juiste verzekering binnen 5 minuten
Beveiligde verbinding

1. Vergelijken

Vergelijk de verschillende aanbieders op prijs en voorwaarden. We vergelijken een breed aanbod aan aanbieders.

2. Kiezen en afsluiten

Kies de aanbieder die het beste bij je past en sluit het product gemakkelijk af bij de aanbieder op de website.

3. Besparen

Onze bezoekers besparen honderden euro's op jaarbasis door binnen 5 minuten een vergelijking te maken. Dat is makkelijk verdiend.

Online je dierenverzekering vergelijken

Vrijwel alle dierenverzekeringen zijn online af te sluiten. Handig, maar welke past nu precies het beste bij jouw hond of kat? Verstandig om dus vooraf goed te gaan vergelijken. Op onze website kun je eenvoudig de dierenverzekeringen van o.a. OHRA, Petplan, Proteq Dier en Zorg, Kruidvat, Inshared en Jumper met elkaar vergelijken. Vul hiervoor bovenstaand formulier in.

Start met het vergelijken van je dierenverzekering, vul je gegevens in!

Wij vergelijken dierenverzekeringen voor honden en katten. In bovenstaand formulier kun je aangeven wat voor huisdier je hebt. Vervolgens kun je de naam, de leeftijd, het geslacht en het ras van je hond of kat invoeren. In de tweede stap kun je verschillende vergoedingen kiezen, die je voor jou huisdier nodig denkt te hebben. Let bij het invoeren van de gegevens van je huisdier op onderstaande bijzonderheden:

Tot welke leeftijd kan ik mijn huisdier verzekeren?

Dat verschilt per aanbieder. Er zijn aanbieders waarbij je maar tot 7 jaar een verzekering kan afsluiten, maar er zijn ook verzekeraars waarbij dit tot 10 jaar mogelijk is.

Wat is een wachttermijn van 30 dagen?

Gedurende de wachttermijn is er geen recht op vergoeding van (onvoorziene) medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoeningen of ongevallen die voor of tijdens de wachttermijn zijn ontstaan. De vergoeding voor het plaatsen van een identificatiechip vallen buiten de wachttermijn.

Is een identificatiechip noodzakelijk?
Een identificatiechip is bij vrijwel alle verzekeraars verplicht.

Lage premie en beste dekking?

Op het resultatenoverzicht tonen wij de dierenverzekering gesorteerd op laagste premie. Uiteraard kun je zelf ook sorteren op waardering, poliskosten etc. Zo kun je eenvoudig de dierenverzekering kiezen die het beste bij je hond of kat past. De keuze is aan jou. Ga je voor de laagste premie of de beste dekking? Met de sorteerfunctie kun je een combinatie hierin zelf eenvoudig herkennen!

Wat is Vergelijkdirect?

Vergelijkdirect is een online bespaarclub. Onze leden hebben geen interesse om constant lastig gevallen te worden met aanbiedingen. Ze geven zelf aan waneer ze willen besparen op hun vaste lasten. Mochten ze hulp nodig hebben om een product te vergelijken dan staan we graag voor ze klaar.