Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Autolening vergelijken

Vind de beste lening voor een nieuwe auto

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen

Autolening vergelijken

Als je een nieuwe auto wil kopen, maar hier zelf het geld niet voor hebt, kun je een autolening afsluiten. Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden. Kies je voor een persoonlijke lening bij de bank, een verhoogde hypotheek of klop je aan bij de autogarage? Waar je ook voor kiest, maak een weloverwogen keuze. Geld lenen kost tenslotte geld. Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je de beste lening kiest. Dit doe je door een autolening te vergelijken.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Soorten autofinanciering

Voordat je een autolening gaat vergelijken, is het handig om te weten welke opties je hebt om een auto te financieren. Daarom vertellen we je graag meer over het afsluiten van een persoonlijke lening, een auto rijden via een private lease-contract of het financieren van je auto bij de garage. Hierna kun je bewuster gaan vergelijken. Zo vind je weloverwogen de juiste lening voor de aankoop van je nieuwe auto.

Bekijk meer

Lening auto vergelijken

Wat de beste lening is om een auto te financieren, is voor iedereen anders. Daarom is het heel handig om autoleningen te vergelijken. Dat kun je makkelijk, snel en online doen via onze vergelijker. Door jouw gegevens en wensen in te vullen, gaat de vergelijker voor je aan de slag. Binnen een paar seconde zie jij al waar je de meest voordelige lening voor je auto kunt afsluiten. Zo betaal je nooit meer te veel!

Bekijk meer

Nieuwe auto

Je moet onverwachts een nieuwe auto kopen, maar hebt hier het geld niet voor. Of je hebt je spaargeld ergens anders voor nodig. In deze gevallen kun je een auto financieren. Dat kan op verschillende manieren. Om te ontdekken welke lening het beste bij je past, is een autolening vergelijken erg handig.

Voordat je een autolening gaat vergelijken, vertellen we je graag meer over de opties die je hebt.

Soorten autofinanciering vergelijken

Bij het lenen van geld voor een auto zijn er twee opties. Je kunt een auto betalen met het geld van een persoonlijke lening. Maar je kan ook kiezen voor private lease of een lening via de garage. We leggen je de verschillen uit.

Private lease

Bij private lease, lease je een auto. Dit houdt in dat jij in een auto van een leasemaatschappij rijdt. In ruil hiervoor betaal je de leasemaatschappij iedere maand een bedrag. Het voordeel van deze leenvorm is dat veel kosten bij de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud en de verzekering. Ook de wegenblasting is vaak inbegrepen. Let er bij zo’n contract wel op of jij eigenaar van de auto wordt aan het einde van de leaseperiode. Ook kan er een restbedrag overblijven dat je aan het einde van de looptijd moet betalen. Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening krijg je in één keer het leenbedrag op je rekening. Hiermee kun je een auto kopen. Bij deze lening weet je vooraf precies wanneer de lening afloopt. Ook staat de rente vast. Deze lening geeft dus duidelijkheid en zekerheid.

Lening bij garage

Verder kun je ook vaak een lening afsluiten bij de garage waar je de auto gekocht hebt of gaat kopen.

Lening auto vergelijken

Je hebt dus vele opties om een autolening af te sluiten. Om een passende lening voor je auto te vinden, is het handig om een autofinanciering te vergelijken. Hiervoor hebben we een handig trucje voor je. Namelijk onze online vergelijker. Je vult jouw wensen en gegevens in. Bijvoorbeeld het bedrag dat je wil gaan lenen. Met al jouw gegevens gaat onze vergelijker een auto lening vergelijken met anderen. Je ziet hierna direct welke lening het goedkoopste voor je is. Heel handig, want zo betaal je nooit te veel! Makkelijk hè? Zo’n autolening vergelijken. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over het vergelijken van autoleningen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Ayla

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/07/2023

Bij bijvoorbeeld de bank kun je geld lenen om een auto te kopen. Over deze lening betaal je rente. Hoeveel die rente is, is per kredietverstrekker verschillend. Een bank kijkt naar verschillende zaken om de rente vast te stellen. Denk aan het verdienmodel van de bank en de marktrente. Maar ook het bedrag dat je wil lenen, het risico dat de bank inschat en de looptijd van de lening spelen een rol bij het vaststellen van de rente. Om zeker te weten dat je een lage rente voor je lening afsluit, kun je autoleningen vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Als je een auto wil financieren, heb je verschillende mogelijkheden. Dit kan met een persoonlijke lening, via private lease of door een lening bij de garage af te sluiten. Weten wat voor jou de beste keuze is? Vergelijk makkelijk, snel en online leningen met elkaar via Vergelijkdirect. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Brian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/07/2023

Als je zelf geen spaargeld wil uitgeven om een nieuwe auto te kopen, kun je hiervoor een lening afsluiten. Geld lenen kost altijd geld, maar soms zijn er misschien geen andere opties. Let dan wel goed op een aantal punten. Leen nooit meer dan je maximale leenbedrag, dan is de kans het grootst dat je de lening weer netjes kan terugbetalen. Zorg er ook voor dat je autoleningen vergelijkt. Hierdoor weet je zeker dat je de beste en voordeligste autolening afsluit die bij jouw financiële situatie past. Het vergelijken van autoleningen doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!