Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

ZZP verzekeringen

Vind de juiste verzekeringen voor jouw onderneming

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • Vergelijk ZZP verzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Gratis offerte aanvragen

ZZP verzekeringen

Als ZZP'er geniet je van de vrijheid van je eigen baas zijn. Maar als ZZP'er loop je ook bepaalde risico's. Doordat je eigen baas bent, moet je ook zelf voor inkomen zorgen. Geen werk? Dan ook geen inkomsten. ZZP'ers hoeven zich niet voor alles te verzekeren, maar toch is het handig om na te denken over een aantal risico's. Bijvoorbeeld je bedrijfsaansprakelijkheid of als je arbeidsongeschikt raakt. Dit heeft beide grote financiële gevolgen. Je hiervoor verzekeren is daarom zeer verstandig.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

ZZP rechtsbijstand

Als een van jouw klanten of leveranciers zich niet aan de gemaakte afspraken houdt, kan dit jou inkomsten kosten. Bijvoorbeeld als een klant de factuur niet betaalt of als een leverancier geen spullen levert en je hierdoor je werk niet kunt uitvoeren. Om zeker te zijn van juridische hulp kun je een rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers afsluiten.

Bekijk meer

ZZP aansprakelijkheid

Veroorzaak je tijdens je werk schade aan personen of aan spullen van de klant? Dan is het handig als een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering deze schade voor je vergoedt. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je dan weer gedekt voor de vermogensschade die je mogelijk bij een klant veroorzaakt.

Bekijk meer

ZZP verzekeringen vergelijken

Ben je benieuwd welke ZZP verzekeringen het beste bij jouw onderneming passen en ook nog eens de beste prijs hebben? Vraag dan gerust een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan voor de verzekering waarover jij meer informatie wil. Wij gaan dan voor je aan de slag en vinden de beste en goedkoopste verzekering voor jouw onderneming.

Bekijk meer

Verzekering voor ZZP

Als zelfstandig ondernemer loop je risico’s. Deze risico’s kunnen grote gevolgen hebben voor jouw onderneming. Het is het meest vervelend als je de risico’s te laat ontdekt. Zeker omdat je als ZZP’er zelf voor je inkomsten moet zorgen. Om grote financiële verrassingen te voorkomen, is het daarom verstandig om een aantal ZZP verzekeringen af te sluiten. Verzeker de risico’s die je niet alleen kunt dragen. We vertellen je graag meer over iedere ZZP verzekering die we aanraden.

Verzekering ZZP rechtsbijstand

Als ZZP’er heb je met verschillende partijen te maken. Je stuurt facturen naar allerlei klanten. Misschien heb je ook met leveranciers te maken. Zo lang de andere partijen zich netjes aan de afspraken houden, is er weinig aan de hand. Maar als een leverancier de spullen niet levert en jij hierdoor je werk niet kan doen, wordt het een ander verhaal. Dat geldt ook als iemand jouw factuur niet betaalt. In die gevallen is het handig als je een ZZP rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Je bent dan verzekerd van juridische hulp, zonder dat je hier extra kosten voor hoeft te maken.

Verzekeren ZZP bedrijfsaansprakelijkheid

Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden zit een ongeluk in een klein hoekje. Je brengt bijvoorbeeld schade toe aan een beeldscherm tijdens je werk. Of iemand struikelt over jouw kabels waardoor diegene letselschade oploopt. Deze ongelukken kunnen grote financiële gevolgen hebben. Jij kunt er namelijk voor aansprakelijk worden gesteld. Met een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voorkom je dat je deze schade zelf moet betalen.

ZZP’er verzekering beroepsaansprakelijkheid

Niet alleen kun je als ZZP’er schade toebrengen aan spullen of personen, je kan ook vermogensschade veroorzaken. Tijdens je werk geef je mogelijk advies, heb je geheimhoudingsplicht of maak je een berekening. Als hierin iets fout gaat of je verbreekt de geheimhoudingsplicht kan dit vermogensschade van de klant tot gevolg hebben. Hier kun jij als ZZP’er voor aansprakelijk worden gesteld. De financiële schade is dan niet te overzien. Daarom is het slim om een ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Verzekering voor ZZP arbeidsongeschiktheid

Als ZZP’er ben je verantwoordelijk voor je eigen inkomen. Dit heeft veel voordelen, maar er is ook een groot risico. Als je door een ongeluk of ziekte arbeidsongeschikt raakt, kun je jouw werkzaamheden niet uitvoeren. Dit betekent dat je ook geen inkomsten hebt. Misschien kun je dit tijdelijk nog opvangen met spaargeld. Maar raak je blijvend arbeidsongeschikt? Dan heb je wel een uitdaging. Om je te verzekeren van een inkomen als je arbeidsongeschikt raakt, is het aan te raden om een ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

Zakelijke autoverzekering

Als ZZP’er heb je twee keuzes als het gaat om de verzekering voor je auto. Je kunt een zakelijke of een particuliere autoverzekering afsluiten. Wat past dan het beste bij jouw situatie? Als je de auto alleen gebruikt om van je huis naar het werk te rijden, is een particuliere verzekering voldoende. Maar rijd je voor je werk veel kilometers naar klanten of leveranciers? Dan is een zakelijke autoverzekering passender.

Verzekeringen ZZP vergelijken

Als ZZP’er zijn er dus verschillende verzekeringen aan te raden. Maar voordat je een zakelijke verzekering afsluit, wil je natuurlijk weten of dit de beste verzekering voor jouw onderneming is. Om de beste ZZP verzekeringen te vinden, kun je bij ons een gratis offerte aanvragen. Dit kun je doen per verzekering. Dus bijvoorbeeld voor een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Nadat jij een offerte hebt aangevraagd, gaan wij voor je aan de slag. We vergelijken ZZP verzekeringen op basis van dekkingen en premies. Binnen één werkdag ontvang je al een offerte van ons. Hierin zie je direct wat de beste en de goedkoopste verzekering is voor jouw onderneming.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere ZZP verzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • ZZP verzekeringen op maat

Kies jouw ZZP verzekering!

Ontdek direct welke verzekeringen het beste bij jouw onderneming passen.

Vraag een offerte aan

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige ZZP verzekeringen opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar nieuwe ZZP verzekeringen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • ZZP vverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste verzekeringen voor jouw onderneming? We helpen je graag met het afsluiten van jouw ZZP verzekeringen!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.