Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Brommobiel verzekeren?

Het verzekeren van een brommobiel kan lastig zijn. Wij helpen je graag verder!

 • Wij accepteren alle leeftijden!
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Verzekering brommobiel, Opel Rocks-E, Ligier, Carver of Biro nodig?

Een goedkope en goede brommobielverzekering vinden is misschien lastiger dan je verwacht had. Dat komt doordat verzekeraars het risico van een brommobielverzekering te hoog vinden. Dit heeft te maken met de schadelast die de bestuurders van brommobielen veroorzaken. Om je brommobiel, Opel Rocks-E, Carver, Ligier of Biro toch snel te kunnen verzekeren, hebben we met meerdere verzekeraars afspraken gemaakt. Hierdoor hebben wij dus dé oplossing voor jou om je toch goed én voordelig te verzekeren! Heb je al een brommobielverzekering en vind je die te duur? Ook dan hebben we mogelijkheden!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Brommobiel

Een brommobielverzekering kan lastig zijn als 16-jarige. Maar niet bij ons! Door onze afspraken met verzekeraars kunnen wij iedereen aan een passende en betaalbare brommobiel verzekering helpen. Wij zijn erin gespecialiseerd om verzekeringen met elkaar te vergelijken en dus ook brommobielverzekeringen. Je kan zelf kiezen welk eigen risico je wil betalen in geval van schade. Dit is namelijk voor iedere verzekeraar anders. Dat geldt ook voor de premie die je moet betalen. Door te vergelijken, ontdek je welke verzekering het beste bij je past.

Bekijk meer

Carver

Een Carver is heeft de gemakken van een auto en een scooter samen. Deze is ook nog eens duurzaam doordat het volledig elektrisch is. En nog beter: je betaalt geen brandstof, maar ook geen wegenbelasting. Voor de dekkingen van een Carver kun je kiezen uit een WA verzekering of een allrisk verzekering. Deze hebben beiden hun voor- en nadelen. Zo betaal je voor allrisk meer, maar ben je ook beter verzekerd.

Bekijk meer

Biro

Een Biro is een ideaal vervoersmiddel in drukke steden. Je beweegt je makkelijk tussen de drukte en kan in elke parkeervak parkeren. Ook al is het vak nog zo klein. Voor dit voertuig moet je wel een verzekering afsluiten. Hiervoor kun je kiezen uit een WA, WA berperkt casco of allrisk dekking. De hoogte van je premie hangt van een aantal zaken af, bijvoorbeeld de soort Biro die je hebt. Heeft jouw Biro nog geen kenteken? Dan kun je die makkelijk aanvragen bij het RDW.

Bekijk meer

Verzekering brommobiel 16 jarige

Een brommobiel met een bestuurder van 16 jaar verzekeren is niet overal toegestaan. Doordat wij afspraken maken met verzekeraars en werken met een standaard eigen risico voor jonge bestuurders kunnen we iedere brommobiel verzekeren. Ook wanneer je 16 bent! Vul je gegevens in op het formulier hierboven en start zelf je vergelijking voor brommobielverzekeringen! Je vindt direct de verzekeraar die het beste bij je past met de goedkoopste brommobielverzekering. Wij doen dit voor iedereen: jong en oud!

Brommobiel verzekeren lastig?

Wij verzekeren iedere brommobiel en berekenen snel jouw premie. Ook jongen bestuurders helpen we graag op weg. We vergelijken de opties en helpen je aan een goedkope brommobielverzekering. Wil je dus snel je brommobiel verzekeren? Start dan met  brommobielverzekeringen vergelijken!

Verzekering brommobiel afsluiten

Een brommobiel heeft een kenteken en rijdt maximaal 45 km/u. Daarom moet dit voertuig verzekerd worden als bromfiets. Doordat wij samenwerken met drie verzekeringsmaatschappijen die brommobielen accepteren, kunnen wij jouw brommobiel waarschijnlijk goed verzekeren. Ook wanneer je een jonge bestuurder bent! Je kunt zelf je brommobielverzekering vergelijken of even contact met ons opnemen. Zo sluit je gegarandeerd de goedkoopste brommobielverzekering af.

Eigen risico brommobielverzekering

Om jou zo goed mogelijk te verzekeren, werken wij samen met betrouwbare verzekeraars. Dit hebben we gedaan zodat wij jong en oud voordelig en goed kunnen verzekeren. We werken samen met ENRA, a.s.r. en Unigarant. Bij ENRA geldt een hoger standaard eigen risico maar kunnen we bijna alle brommobielen verzekeren. Heb je schade? Dan betaal je een eigen risico van €0,- tot €1.000,-. Afhankelijk van jouw wensen!

Korting premie brommobiel verzekering

Doordat wij samenwerken met deze verzekeringsmaatschappijen, kunnen we de premie voor jou extra voordelig maken. Dit komt doordat wij dagelijks een hoog aantal nieuwe verzekeringen afsluiten en we hierdoor korting kunnen bedingen. Sluit je je brommobiel verzekering af bij ons, dan zorgen we dat jij de beste verzekering voor jouw brommobiel hebt. En je ontvangt dus korting op de premie! Dat is altijd goed, toch?

Wat kost een brommobielverzekering?

De kosten voor het verzekeren van je brommobiel hangen van meerdere factoren af. Een 16-jarige betaalt een hogere premie voor zijn verzekering dan iemand van 65 jaar. Daarnaast speelt ook de dekking een rol. De goedkoopste brommobielverzekering is een WA-verzekering zonder aanvullende dekkingen. Deze verzekering dekt dan ook alleen de schade die je met je brommobiel aan een ander toebrengt. Je eigen schade is niet meeverzekerd. Hiervoor heb je een WA+ of een Allrisk brommobielverzekering nodig. Bij WA+ is diefstal van je brommobiel meeverzekerd. Bij Allrisk zijn ook schades aan je eigen brommobiel verzekerd, bijvoorbeeld door een aanrijding. Ook wanneer het je eigen schuld is. Vind je een brommobielverzekering duur? Bekijk dan of je echt een WA+ of allrisk dekking nodig hebt. Als je een brommobielverzekering vergelijkt, weet je precies wat jij gaat betalen!

Opel Rocks-E verzekeren?

Eén van de laatste, populaire brommobielen is de Opel Rocks-E. Deze volledig elektrische brommobiel is enorm populair maar soms lastig te verzekeren! Uiteraard hebben wij hier de juiste oplossing voor. We hebben met verzekeraars afspraken gemaakt om de Opel Rocks-E voor het volledige aankoopbedrag te verzekeren, voor zowel jong en oud! Het is dus voor iedereen vanaf 16 jaar mogelijk om een Opel Rocks-E te verzekeren op eigen naam. Start hiervoor de vergelijker!

Carver auto verzekeren

Een Carver is dé oplossing voor jou als je twijfelt tussen een auto en een scooter. Het heeft plek voor twee personen en opslagruimte. Dit voertuig is een duurzame oplossing voor woon-werk verkeer. Door de compactheid is zoeken naar een ruime parkeerplek verleden tijd. Dit voertuig kun je overal kwijt!
De Nederlandse kanteltechnologie die in de Carver verwerkt zit, zorgt voor een goede balans tijdens het rijden. Hierdoor ligt het rijtuig ligt goed op de weg en is het flexibel. Daarnaast is de Carver volledig elektrisch. Hierdoor betaal je geen brandstofkosten. Maar je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen! De stekker past in ieder stopcontact. Maar laden via een laadpaal is natuurlijk ook mogelijk.

Soorten Carvers

Er zijn drie soorten Carvers. Wil je een Carver auto verzekeren? Dan is het goed om te weten welke soorten er zijn en welke jij hebt.

Base Carver

Dit model haalt een snelheid van maximaal 45 kilometer per uur. De actieradius is 100 kilometer. Het opladen voor 80% accu duurt vier uur.

R+ Carver

Ook deze versie haalt een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Je kunt hier 130 kilometer elektrisch mee rijden. Het opladen van deze accu duurt drie uur voor 80%.

S+ Carver

Het S+ model rijdt maximaal 80 kilometer per uur. Ook deze actieradius is 100 kilometer. Is je accu leeg? Na vier uur opladen is deze weer 80% opgeladen.

Nu je duidelijk weet welke Carver je hebt, kunnen we kijken naar een Carver auto verzekeren.

Dekkingen Carver

Omdat een Carver een motorrijtuig is, moet je deze verzekeren. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende dekkingen.

WA verzekering

Deze dekking dekt de schade die je met de Carver aan iemand anders toebrengt. Dit kunnen andere voertuigen zijn, maar ook eigendommen van iemand. Het gaat hierbij zowel om materiële als fysieke schade aan een ander. De WA verzekering is goedkoper dan de allrisk verzekering, maar je bent dan ook minder goed gedekt.

Allrisk verzekering

Wil je beter verzekerd zijn? Een allrisk dekking vergoedt ook de schade aan je eigen Carver. Het geeft hierbij niet als de schade door jezelf veroorzaakt is. Ook kun je op een vergoeding rekenen in geval van diefstal. Maar ook bij schade door brand of natuurgeweld.

Biro auto verzekeren

Een Biro is een heel handig vervoersmiddel in grote steden. Je kunt hem namelijk ook in kleine parkeervakken parkeren! Ben je in het bezit van een Biro? Dan moet je een Biro verzekering afsluiten. Voor dit voertuig bestaat geen aparte verzekering. Je kunt hiervoor een normale brommobiel verzekering afsluiten. Dit is verplicht doordat een Biro een gemotoriseerd voertuig is. Wanneer je hiermee onverzekerd de weg op gaat, heb je kans op een flinke boete.

Biro als invalidevoertuig?

Je kunt een Biro niet als invalidevoertuig verzekeren. Doordat dit voertuig een kenteken heeft, ben je verplicht om je minimaal WA te verzekeren.

Dekkingen Biro

Voor dit voertuig kun je kiezen voor een WA, WA+ of allrisk verzekering.

WA

Een WA dekking is minimaal verplicht. Je bent hiermee verzekerd tegen schade die je toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld bij een ongeluk. Schade aan je eigen Biro is hierbij niet gedekt. Dit is de minst uitgebreide dekking, maar ook de goedkoopste.

WA+

Wil je iets uitgebreider verzekerd zijn? Kies dan voor WA beperkt casco. Je eigen Biro is dan verzekerd in geval van schade door diefstal of bij joyriding.

Allrisk

De beste dekking heb je met een allrisk verzekering. Hiermee ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen Biro door brand of natuurgeweld. Maar ook bij vandalisme, diefstal of joyriding. Daarnaast ben je ook verzekerd voor de schade die je zelf veroorzaakt. Je betaalt voor deze dekking dan ook wel wat meer premie.

Kenteken Biro aanvragen

Heb je een Biro zonder kenteken? Dan kun je deze bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer aanvragen. Zij keuren de Biro. Ze kijken bijvoorbeeld of met dit voertuig op de openbare weg gereden mag worden.

Kosten Biro verzekeren

Een Biro verzekering kun je voor €20,- per maand afsluiten. Maar de kosten hangen van een paar zaken af. Zo wordt er gekeken naar je leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Maar ook naar het type Biro en de eventuele technische aanpassingen die nodig zijn. Uiteraard betaal je voor een WA verzekering minder dan voor een WA+ of allrisk dekking. Maar je bent dan ook minder goed verzekerd. Door te vergelijken of een offerte op te vragen, ontdek je de beste én voordeligste verzekering voor jouw Biro.

Zelf een brommobielverzekering vergelijken?

Ben je op zoek naar de geschikte verzekering voor je brommobiel? Dan zijn wij er voor jou. Hoewel niet alle verzekeraars een brommobiel willen verzekeren, kan dat via ons wel! Jij plukt de vruchten van onze samenwerkingen. Zo kun je bij ons direct online je brommobielverzekering vergelijken. De goedkoopste brommobielverzekering kun je dan direct online aanvragen. Heb je vragen bij het vergelijken of aanvragen van je brommobielverzekering? Neem gerust eens contact met ons op. We berekenen dan meteen je premie en kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Via de knop bovenaan deze pagina start je vrijblijvend een vergelijking.

Veel gestelde vragen over het verzekeren van een brommobiel

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: J. de Baars

Beantwoord door: Bart Houtman op 23/03/2022

De kosten van een brommobielverzekering hangen af van het risico dat de verzekeraar verwacht. Zo liggen de prijzen voor jongeren of ouderen vaak hoger. Bij ons is dit niet het geval doordat wij samenwerken met verzekeraars waarbij we meerdere verzekeringen onderbrengen. We kunnen jou goed verzekeren, met korting op je premie. Neem eens contact met ons op, dan berekenen we snel de kosten van jouw brommobielverzekering! Contact gaat het snelst via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: C. Ait El Hedaj

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/03/2022

Een brommobiel heeft een kenteken en gaat maximaal 45 km per uur. Daardoor dient een brommobiel als bromfiets verzekerd te worden. Wil je meer informatie over het verzekeren van een brommobiel? Neem eens contact met ons op! Contact gaat het snelst via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: Domien

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/04/2022

Een Carver is dé oplossing voor jou als je twijfelt tussen een auto en een scooter. Het heeft plek voor twee personen en opslagruimte. Dit voertuig is een duurzame oplossing voor woon-werk verkeer. Door de compactheid is zoeken naar een ruime parkeerplek verleden tijd. Dit voertuig kun je namelijk overal kwijt. De Nederlandse kanteltechnologie die in de Carver verwerkt zit, zorgt voor een goede balans tijdens het rijden. Hierdoor ligt het rijtuig ligt goed op de weg en is het flexibel. Daarnaast is de Carver volledig elektrisch. Hierdoor betaal je geen brandstofkosten., maar je hoeft ook geen wegenbelasting te betalen! De stekker past in ieder stopcontact, maar laden via een laadpaal is natuurlijk ook mogelijk. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Mo

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/04/2022

Bij ons kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor een Carver of Biro verzekering. Je krijgt van ons een voorstel van een premie en verzekering. Ga je hiermee akkoord, dan kun je de verzekering zelf afsluiten of we helpen je hierbij! Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Nathan

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/05/2022

Je kunt een Biro niet als invalide voertuig verzekeren. Doordat dit voertuig een kenteken heeft, ben je verplicht om je minimaal WA te verzekeren. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij helpen je graag bij het opzeggen van je oude verzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.