Brommobiel verzekeren?

Het verzekeren van een brommobiel kan lastig zijn. Wij helpen je graag verder!

 • Wij accepteren alle leeftijden!
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Verzekering brommobiel duur?

Een goedkope brommobielverzekering vinden is misschien lastiger dan je verwacht had. Dit komt doordat verzekeraars het risico van een brommobielverzekering te hoog vinden. Dit komt door de schadelast die de bestuurders van brommobielen veroorzaken. Om je brommobiel toch snel te kunnen verzekeren hebben we met meerdere verzekeraars afspraken gemaakt. Hierdoor hebben wij dus dé oplossing voor jou om je toch goed én voordelig te verzekeren! Heb je al een brommobielverzekering en vind je die te duur? Ook dan hebben we mogelijkheden!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Verzekering brommobiel 16 jarige

Een brommobiel met een bestuurder van 16 jaar verzekeren is niet overal toegestaan. Doordat wij afspraken maken met verzekeraars en werken met een standaard eigen risico met jonge bestuurders kunnen we iedere brommobiel verzekeren. Ook wanneer je 16 bent! Vul je gegevens in op het formulier hierboven en start zelf je vergelijking voor brommobielverzekeringen! Je vind dan direct de verzekeraar die het beste bij je past met de voor jou goedkoopste brommobielverzekering. Wij doen dit voor iedereen! Jong en oud!

Brommobiel verzekeren lastig?

Wij verzekeren iedere brommobiel en berekenen snel jouw premie. Ook jongen bestuurders helpen we graag op weg. We vergelijken de opties en helpen je graag aan een goedkope brommobielverzekering. Wil je dus snel je brommobiel verzekeren? Start dan met brommobielverzekering vergelijken via bovenstaand formulier!

Verzekering brommobiel afsluiten

Een brommobiel heeft een kenteken en rijdt maximaal 45 km/u. Daarom moet ie verzekerd worden als bromfiets. Doordat wij samenwerken met drie verzekeringsmaatschappijen die brommobielen accepteren, kunnen wij jouw brommobiel waarschijnlijk goed verzekeren. Ook wanneer je een jonge bestuurder bent! Je kunt zelf je brommobielverzekering vergelijken of even contact met ons afsluiten. Zo sluit je gegarandeerd de goedkoopste brommobielverzekering af.

Eigen risico brommobielverzekering

Om jou zo goed mogelijk te verzekeren, werken wij samen met betrouwbare verzekeraars. Dit hebben we gedaan zodat wij jong en oud voordelig & goed kunnen verzekeren. We werken samen met ENRA, a.s.r. en Unigarant. Bij ENRA geldt een hoger standaard eigen risico maar kunnen we bijna alle brommobielen verzekeren. Heb je schade? Dan betaal je dus een eigen risico van €0,- tot €1000,-, afhankelijk van jouw wensen!

Korting premie brommobiel verzekering

Doordat wij samenwerkingen hebben met deze verzekeringsmaatschappijen, kunnen we de premie voor jou extra voordelig maken. Dit komt doordat wij dagelijks een hoog aantal nieuwe verzekeringen afsluiten en we hierdoor korting kunnen bedingen. Sluit je je brommobiel verzekering namelijk af bij ons, dan zorgen we niet alleen dat jij de beste verzekering voor jouw brommobiel hebt. Je ontvang ook nog eens korting op de premie! Dat is altijd goed, toch?

Wat kost een brommobielverzekering?

De kosten voor het vezekeren van je brommobiel hangen van meerdere factoren af. Een 16 jarige betaalt een hogere premie voor zijn verzekering dan iemand van 65 jaar. Daarnaast speelt ook de dekking een rol. De goedkoopste brommobielverzekering is een WA-verzekering zonder aanvullende dekkingen. Deze verzekering dekt dan ook alleen de schade die je met je brommobiel aan een ander toebrengt. Je eigen schade is niet meeverzekerd. Hiervoor heb je een WA+ of een Allrisk brommobielverzekering nodig. Bij WA+ is diefstal van je brommobiel meeverzekerd. Bij Allrisk zijn ook schades aan je eigen brommobiel verzekerd, bijvoorbeeld door een aanrijding. Ook wanneer het je eigen schuld is. Vind je een brommobielverzekering duur? Bekijk dan of je echt een WA+ of Allrisk dekking nodig hebt. Als je een brommobielverzekering vergelijkt, weet je precies wat jij gaat betalen!

Zelf brommobielverzekering vergelijken?

Ben je op zoek naar de geschikte verzekering voor je brommobiel? Dan zijn wij er voor jou. Hoewel niet alle verzekeraars een brommobiel willen verzekeren, kan dat via ons wel! Jij plukt de vruchten van onze samenwerkingen. Zo kun je bij ons direct online je brommobielverzekering vergelijken. De goedkoopste brommobielverzekering kun je dan direct online aanvragen. Heb je vragen bij het vergelijken of aanvragen van je brommobielverzekering? Neem gerust eens contact met ons op, dan berekenen we meteen je premie en kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Start via bovenstaande knop vrijblijvend een vergelijking of neem contact met ons op via telefoon of Whatsapp (035-6857888). E-mail of chat mag natuurlijk ook!

Veel gestelde vragen over hoe je je brommobiel kunt verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: J. de Baars

Beantwoord door: Bart Houtman op 23/03/2021

De kosten van een brommobielverzekering hangen af van het risico dat de verzekeraar verwacht. Zo liggen de prijzen voor jongeren of ouderen vaak hoger. Bij ons is dit niet het geval doordat wij samenwerken met verzekeraars waarbij we meerdere verzekeringen onderbrengen. We kunnen jou goed verzekeren, met korting op je premie. Neem eens contact met ons op, dan berekenen we snel de kosten van jouw brommobielverzekering! Contact gaat het snelst via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: C. Ait El Hedaj

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/03/2021

Een brommobiel heeft een kenteken en gaat maximaal 45 km per uur. Daardoor dient een brommobiel als bromfiets verzekerd te worden. Wil je meer informatie over het verzekeren van een brommobiel, neem gerust eens contact met ons op.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij helpen je graag bij het opzeggen van je oude verzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier