Brommobiel verzekeren?

Het verzekeren van een brommobiel is lastiger dan je denkt! Lees alles wat je wilt weten..

Vraag gratis offerte aan

 • Wij accepteren alle leeftijden!
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Gratis offerte? Klik hier!

Verzekering brommobiel afsluiten

Een verzekering vinden voor je brommobiel is misschien lastiger dan je verwacht had. Dit komt doordat verzekeraars het risico van een brommobiel verzekering te hoog vinden doordat er vaak jongeren of juist ouderen in rijden. Van deze doelgroep is helaas de schadelast op zijn minst fors is te noemen! Om je brommobiel toch te kunnen verzekeren hebben we met meerdere verzekeraars afspraken gemaakt. Hierdoor hebben wij dus dé oplossing voor jou om je toch goed én voordelig te verzekeren!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Een brommobiel lastig te verzekeren?

Wij verzekeren iedere brommobiel en berekenen snel jouw premie. Ook jongen bestuurders helpen we graag op weg. We vergelijken de opties en helpen je graag aan de beste verzekering. Vaak ook nog eens mét korting! Wil je jouw brommobiel dus snel verzekeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Verzekering brommobiel afsluiten

Een brommobiel heeft een kenteken en rijdt maximaal 45 km/u. Daarom moet ie verzekerd worden als bromfiets. Doordat wij samenwerken met twee verzekeringsmaatschappijen die brommobielen accepteren, kunnen wij jouw brommobiel waarschijnlijk goed verzekeren. Ook wanneer je een jonge bestuurder bent! Neem voor het bepalen van jouw premie even contact met ons op. Dan kunnen we deze vaste kosten voor jouw brommobiel gemakkelijk en snel voor jou berekenen. Je doet dit door via bovenstaande knop een offerte aan te vragen!

Samenwerking verzekeraars brommobiel

Om jou zo goed mogelijk te verzekeren, hebben wij samenwerkingen gesloten met verzekeraars. Dit hebben we gedaan zodat wij jong en oud voordelig & goed kunnen verzekeren. We werken samen met ENRA en Unigarant. Door te werken met een hoger standaard eigen risico kunnen we iedere brommobiel verzekeren. Wanneer je kosten hebt aan je brommobiel zijn er meer kosten voor jou, maar hierdoor is je premie wel voordelig.

Korting premie brommobiel verzekering

Doordat wij samenwerkingen hebben met deze verzekeringsmaatschappijen, kunnen we de premie voor jou extra voordelig maken. Dit komt doordat wij dagelijks een hoog aantal nieuwe verzekeringen afsluiten en we hierdoor korting kunnen bedingen. Sluit je je brommobiel verzekering namelijk af bij ons, dan zorgen we niet alleen dat jij de beste verzekering voor jouw brommobiel hebt. Je ontvang ook nog eens korting op de premie! Dat is altijd goed, toch?

We gaan graag voor je aan de slag!

Ben je op zoek naar de geschikte verzekering voor je brommobiel? Dan zijn wij er voor jou. Hoewel niet alle verzekeraars een brommobiel willen verzekeren, kan dat bij ons wel en met korting. Jij plukt de vruchten van onze samenwerkingen. Door jou te verzekeren met een hoger eigen risico is de premie betaalbaar én kunnen we jou ook nog eens korting geven op de premie als je je brommobiel via ons verzekert. We helpen je graag bij het afsluiten van jouw verzekering. Neem gerust eens contact met ons op, dan berekenen we meteen je premie. Vraag via bovenstaande knop vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via telefoon of Whatsapp (035-6857888). E-mail of chat mag natuurlijk ook!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij helpen je graag bij het opzeggen van je oude verzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Veel gestelde vragen over hoe je je brommobiel kunt verzekeren aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: J. de Baars

Beantwoord door: Bart Houtman op 23/03/2021

De kosten van een brommobielverzekering hangen af van het risico dat de verzekeraar verwacht. Zo liggen de prijzen voor jongeren of ouderen vaak hoger. Bij ons is dit niet het geval doordat wij samenwerken met verzekeraars waarbij we meerdere verzekeringen onderbrengen. We kunnen jou goed verzekeren, met korting op je premie. Neem eens contact met ons op, dan berekenen we snel de kosten van jouw brommobielverzekering! Contact gaat het snelst via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: C. Ait El Hedaj

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/03/2021

Een brommobiel heeft een kenteken en gaat maximaal 45 km per uur. Daardoor dient een brommobiel als bromfiets verzekerd te worden. Wil je meer informatie over het verzekeren van een brommobiel, neem gerust eens contact met ons op.

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier