Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Mijn vergelijkdirect pig

In 45 minuten klaar voor het hele jaar


  • Gratis bespaarcoach Krijg structureel hulp bij het besparen op je vaste lasten
  • Grip op uw vaste lasten Realtime inzicht in uw vaste lasten met ons unieke bespaarplatform
  • Bespaarwekker Nooit meer te laat met opzeggen

Bespaar tot wel €1500,- per jaar op je verzekeringen!

Ja ook jij laat waarschijnlijk geld liggen doordat je niet de juiste verzekering hebt afgesloten of tijdig overstapt naar een andere verzekeraar. Uit onderzoek van het NIBUD blijkt namelijk dat een gemiddeld huishouden tot wel €1.500,- per jaar kan besparen op vaste lasten. Verzekeringen hebben hierin vaak een groot aandeel. Wees geen dief van je eigen portemonnee en start met het vergelijken van je verzekeringen.

Nieuwe verzekering nodig? Wij maken het je makkelijk.

Wij vergelijken appels met appels en maken vergelijken snel en gemakkelijk. We vergelijken voor jou de beste aanbiedingen maar kijken tegelijkertijd ook of ze wel aansluiten bij jouw persoonlijke eisen en wensen. Wij vergelijken onder andere autoverzekeringen, dierenverzekeringen, fietsverzekeringen, motorverzekeringen, woonhuisverzekeringen en nog veel meer! Wordt wakker en start met vergelijken!

Overstappen? Check of je echt bij de goedkoopste zit!

Wil je overstappen van verzekering? In veel gevallen kan dat jaarlijks en soms zelfs maandelijks! Soms is het niet eens nodig om over te stappen omdat je bijvoorbeeld al de beste deal te pakken hebt! Ook dan is het dus nuttig om verzekeringen te vergelijken. Zo kies je de beste verzekering die bij je past of weet je zeker dat je helemaal niet hoeft over te stappen. Wel zo een prettig gevoel toch?

Blijf niet achter! we helpen maandelijks meer dan 10000 mensen met vergelijken

Steeds meer mensen vergelijken verzekeringen omdat ze dit honderden euro’s per jaar aan besparing oplevert. Wij helpen maandelijks meer dan 10000 mensen met het zoeken naar de juiste verzekering. We doen dit op een inzichtelijke manier en houden ons volledig aan de richtlijnen van de AFM. Zo weet je zeker dat je vergelijkt bij een betrouwbare website.

Extra hulp nodig of samen verzekeringen vergelijken?

Wij zijn er voor je! 5 dagen per week of s’avonds op afspraak! Met onze unieke bespaarservice helpen we je met goed vergelijken van je verzekeringen. Ook maken we inzichtelijk voor je wanneer je kunt overstappen en bellen we je op als we een nog betere verzekering voor je hebben gevonden. Dit doen wij aan de hand van onze unieke bespaarwekkers. Supermakkelijk en het kost je niets.