Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Binnen 5 minuten heb je de perfecte verzekering gevonden!

 • Wij vergelijk meer dan 13 reisverzekeringen voor je
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Europa, Wereld, Bagage & Annulering)

Doorlopende reisverzekering

Geniet jij ook zo van vakantie en ga je het liefst zo vaak mogelijk per jaar op vakantie of een weekend weg? Dan is een doorlopende reisverzekering ideaal voor jou! Met deze reisverzekering zijn namelijk al jouw vakanties, weekendjes weg en zelfs uitstapjes zoals theatervoorstellingen verzekerd. Kan je onverwachts toch niet gaan vanwege bijvoorbeeld ziekte? Dan keert de verzekering uit. We vertellen je graag meer over deze verzekering en hoe je een doorlopende reisverzekering kan vergelijken.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking doorlopende reisverzekering

In de basis ben je met iedere doorlopende reisverzekering gedekt voor schade aan bijvoorbeeld je bagage. Ook ontvang je een vergoeding als je bagage kwijt of gestolen is. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je annulering, pechhulp en medische kosten in het buitenland meeverzekeren. Hierdoor kun je een reisverzekering op maat samenstellen.

Bekijk meer

Verzekeringen vergelijken

Je vindt jouw perfecte doorlopende reisverzekering door verzekeraars met elkaar te vergelijken. Dat doe je makkelijk, snel en online via onze vergelijker. Op basis van dekkingen en premies en jouw wensen zoeken we de beste verzekeraar voor je. Binnen een paar seconde krijg je al een voorstel en zie je welke verzekeraar de beste en goedkoopste reisverzekering voor jou heeft.

Bekijk meer

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je kiezen voor een kortlopende of doorlopende verzekering. Ga je vaker dan twee keer per jaar op vakantie of een weekend weg? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. En het scheelt een hoop gedoe, want je bent het hele jaar door verzekerd. Boek je dus een nieuwe trip? Dan ben je direct verzekerd en hoef je geen aparte reisverzekering voor die vakantie af te sluiten.

Vaak wordt deze doorlopende verzekering ook automatisch verlengd na een jaar. Zo hoef je daar niet meer aan te denken en alleen nog maar te genieten van de voorpret van jouw volgende reisje.

Dekking doorlopende reisverzekering

De dekking van een doorlopende reisverzekering verschilt per verzekeraar. Ook kun je aanvullende dekkingen kiezen. Maar over het algemeen lijkt de basis op elkaar. Zo ben je met een reisverzekering verzekerd bij materiële schade aan bijvoorbeeld je bagage. Krijg je op een vakantie te maken met een ongeval waardoor je naar een arts of ziekenhuis moet? Dan is het slim om je aanvullend te verzekeren tegen medische kosten in het buitenland. Deze kunnen namelijk duurder uitvallen dan de medische kosten voor dat ongeval in Nederland. Doordat jouw zorgverzekeraar alleen de Nederlandse prijzen vergoedt, is het slim om je aanvullend te verzekeren voor vakanties naar het buitenland.

Ook annulering is mee te verzekeren. Wanneer jij of een reisgenoot ziek wordt voor vertrek of onverwachts de reis moet afbreken, krijg je de hele of een deel van de reissom terug. Verder kun je ook pechhulp in het buitenland verzekeren en dekkingen afsluiten voor bijzondere sporten zoals wintersport.

Goedkope doorlopende reisverzekering vergelijken

Er zijn veel aanbieders van doorlopende reisverzekeringen. Om de reisverzekering te vinden die het beste bij jouw wensen past, kun je gebruik maken van onze online vergelijker. Hiermee kun je een doorlopende reisverzekering vergelijken op maat. Binnen een paar seconde zie je welke verzekeraar de goedkoopste en beste reisverzekering voor jou heeft. Je kiest de dekkingen die bij jouw situatie passen en kunt de verzekering vervolgens direct afsluiten. Handig, makkelijk en super snel!

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over een doorlopende reisverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Joshua

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/02/2024

Er zijn veel aanbieders van doorlopende reisverzekeringen. Om de reisverzekering te vinden die het beste bij jouw wensen past, kun je gebruik maken van onze online vergelijker. Hiermee kun je een doorlopende reisverzekering vergelijken op maat. Binnen een paar seconde zie je welke verzekeraar de goedkoopste en beste reisverzekering voor jou heeft. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Mick

Beantwoord door: Vincent Schokker op 12/02/2024

Een reisverzekering moet je afsluiten voor je vakantie begint. Dit kan dus kort van tevoren zijn. Wil je echter ook annulering meeverzekeren? Dan moet je dit verzekeren binnen 7 tot 14 dagen na het boeken van de reis. Deze voorwaarden verschillen per verzekeraar, dus lees die goed door voordat je een verzekering afsluit. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Josephine

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/02/2024

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je kiezen voor een kortlopende of doorlopende verzekering. Ga je vaker dan twee keer per jaar op vakantie of een weekend weg? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Ga je minder vaak op vakantie of een weekendje weg? Dan is het prima om iedere keer een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude reisverzekering opzeggen?
  Opzeggen doe je zelf maar wij kunnen je er wel bij helpen! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Reisverzekering voor complete gezin?
  Maak gebruik van onze reisverzekering vergelijker en verzeker in één keer al je gezinsleden mee!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.