Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Laatste wijziging: 05-03-2018

Disclaimer

TLG media BV (Kamer van Koophandel (KvK): 64871819, hierna te noemen Vergelijkdirect.com, verleent u hierbij toegang tot Vergelijkdirect.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen, producten van diverse aanbieders en andere materialen.

Vergelijkdirect.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is in eerste instantie bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Wanneer dit wel het geval is wordt dit duidelijk vermeld en gelden er voorwaarden op de aangeboden dienst die te allen tijden kunnen worden geraadpleegd en gewijzigd. U dient kennis te nemen van deze voorwaarden. Voordat u een betreffende dienst afneemt, dient u tevens akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden.

Beperkte aansprakelijkheid

Vergelijkdirect.com spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Vergelijkdirect.com.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. De prijzen van de aanbieders zijn altijd leidend. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Vergelijkdirect.com oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Vergelijkdirect.com nimmer aansprakelijkheid aanvaarden, ook niet voor diensten van derden die via Vergelijkdirect.com zijn afgenomen.

Vergelijkdirect.com biedt geen garantie met betrekking tot de veiligheid van de website en/of eventuele datalekken en kan zodoende niet aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade die wordt geleden als gevolg van het gebruik van de website.

Intellectuele eigendom

Alle rechten met betrekking tot de intellectuele eigendom betreffende de producten, diensten en/of materialen berusten bij Vergelijkdirect.com en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze producten, diensten en/of materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vergelijkdirect.com, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke producten, diensten en/of materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een online link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het product, de dienst en/of het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.