Caravanverzekering vergelijken in 2024 | Vergelijkdirect

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier
 • Vergelijk meer dan 12 caravanverzekeringen op premie en voorwaarden!
 • Verzeker je caravan snel zelf online!
 • Ontdek gratis de perfecte caravanverzekering met onze unieke
  vergelijkingstool - enige in Nederland!
 • Hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar!
  Chat, bel of WhatsApp 035-6857888

Op deze pagina:

   Vergelijk met vertrouwen

   Waarom caravanverzekeringen vergelijken?

   Ontdek de voordelen van het vergelijken van caravanverzekeringen en maak slimme keuzes die jouw caravan en budget beschermen!

   • Goedkoopste caravanverzekering

    Start gratis je vergelijking en vind binnen 2 minuten de goedkoopste caravanverzekering die bij je past!

   • Uitzonderlijke service

    Wij zijn er om je bij elke stap te helpen! Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, ben je slechts één van ons verwijderd.

   • Transparant vergelijken

    Vergelijken geeft helder inzicht in polisdetails en voorwaarden, zodat je goed voorbereid bent en geen verrassingen hebt bij schade.

   • Krijg de beste dekking

    Door te vergelijken kun je polissen vinden die een uitgebreide dekking bieden, inclusief bescherming tegen een breed scala aan risico's en scenario's.

   • Toegang tot topverzekeraars

    Wij werken samen met vertrouwde verzekeringspartners en verbinden je met polissen van gerenommeerde bedrijven met een bewezen staat van dienst.

   • Tijdsbesparend

    Wij vereenvoudigen het vergelijken, waardoor je tijd bespaart. Vergelijk meerdere opties op één plek, zodat je geen uitgebreid onderzoek hoeft te doen.

   Direct goed verzekerd op weg?

   Jij kiest zelf de meest ideale caravanverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de perfecte verzekering af te sluiten!

   Caravanverzekering vergelijken? Zo werkt 't!

   Je caravanverzekering vergelijken en kiezen is eenvoudig!
   Volg deze 3 stappen om de verzekering te vinden die bij jouw behoeften past. We beantwoorden ook al je vragen over kosten, dekkingen en meer.

   • Stap 1

    Vul je gegevens in

    Om de beste caravanverzekering voor jou te vinden, hebben we enkele gegevens nodig. Deze helpen ons om passende verzekeringsopties te tonen.

   • Stap 2

    Kies een verzekering en extra’s

    Kies de juiste verzekering: Brand & Diefstal of Allrisk. Overweeg extra dekkingen zoals hagelschade en het meeverzekeren van extra’s zoals een mover, inboedel, voortent, luifel, enz.

   • Stap 3

    Vergelijk en vind je caravanverzekering

    Vergelijk aanbieders, kies je caravanverzekering, dien je aanvraag in en wacht op de acceptatiemail. Je caravan is direct verzekerd.
    Bij vragen staan we voor je klaar!

   Onze betrouwbare partners

   Wij werken samen met toonaangevende verzekeraars om je de best mogelijke caravanverzekeringsopties te bieden. Ontdek onze vertrouwde partners:

   Direct goed verzekerd op weg?

   Jij kiest zelf de meest ideale caravanverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de perfecte verzekering af te sluiten!

   Caravanverzekeringen onder de loep: kies slim voor jouw caravan

   Hier hebben we wat aanvullende informatie verzameld die je kan helpen bij het vinden van je ideale verzekering, geld besparen, en meer te weten komen over caravanverzekeringen!

    • Besparen met eigen risico

     Je kunt ervoor kiezen om een hoger eigen risico te nemen, waardoor je maandelijkse premie lager wordt. Het eigen risico kan variëren van €0 tot maximaal €500. Dit betekent dat je bij schade tot €500 zelf moet betalen. Denk dus goed na over wat voor jou het beste werkt!

    • Dagwaarde of nieuwwaarde?

     Als je een nieuwe caravan hebtgekocht kun je deze standaard verzekeren voor de dagwaarde. Heb je een factuur (of een taxatierapport), dan kun je ervoor kiezen om je caravan te verzekeren op basis van de aanschaf- of nieuwwaarde. Dit kan handig zijn als je zeker wilt zijn van een juiste uitkering in geval van totaalverlies! Let op! Heb je een 2e hands caravan dan kun je enkel de aanschafwaarde verzekeren wanneer je een taxatierapport hebt dat niet ouder is dan 6 maanden.

   • Aanvullende dekkingen

    Deze dekkingen verwijzen naar optionele verzekeringsuitbreidingen die extra bescherming bieden voor specifieke scenario's. Deze optionele dekkingen kunnen worden aangepast aan je unieke behoeften en bieden meer zekerheid dan de standaard caravanverzekering.

    • Mover

     Veel caravans hebben tegenwoordig een mover. Een mover kost al gauw €1500,- en dit wil je graag verzekeren. Soms valt de mover onder de dekking "accessoires" en soms wordt de mover gewoon gezien als onderdeel van de caravan en valt hij binnen de basisverzekering. Let er dus op, wanneer je je mover wilt meeverzekeren, of er een aanvullende dekking voor afgesloten moet worden!

    • Inboedel

     Met deze dekking verzeker jij je inboedel en eigendommen in de caravan of in de aan- en bijbouw tegen brand en diefstal. Onder inboedel verstaan wij de losse spullen die niet door de fabrikant zijn meegeleverd, zoals bijvoorbeeld beddengoed, gasflessen, gordijnen, airco, antenne of een televisie.

    • Voortent

     Voortentdekking biedt bescherming voor je voortent in geval van schade door storm, diefstal, of vandalisme. Met deze aanvullende dekking kun je genieten van extra gemoedsrust, wetende dat eventuele kosten voor reparatie of vervanging van je voortent worden gedekt.

    • Luifel

     Luifeldekking biedt bescherming voor je luifel tegen schade door storm, diefstal of vandalisme. Met deze aanvullende dekking kun je met vertrouwen op reis gaan, wetende dat eventuele schade aan je luifel financieel gedekt is.

    • Nieuwwaardegarantie

     Geniet van tot 5 jaar lang gemoedsrust met onze Nieuwwaardegarantie. Als je je caravan nieuw hebt gekocht, kunnen we de nieuwwaarde tot 5 jaar na de factuurdatum verzekeren. Zo ben je volledig beschermd tegen waardevermindering.

    • Aanschafwaardegarantie

     Als je een tweedehands caravan hebt gekocht en je hebt deze nog geen 3 jaar in bezit, ontvang je meestal een vergoeding die gelijk is aan de prijs die je voor de caravan hebt betaald.

   Caravanverzekering voor jouw type caravan

   Onze caravanverzekering vergelijker is geschikt voor alle soorten caravans, ongeacht of ze nieuw of gebruikt zijn! We verzekeren caravans met verschillende waardes, variërend van €1,- tot €60.000,-, inclusief toercaravans, vouwwagens, en stacaravans. Of je nu een gloednieuwe caravan hebt of een tweedehands model, bij ons kun je terecht!

   Start vergelijken

   Dit wilden anderen graag weten

   Veelgestelde vragen caravanverzekeringen

   Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. We antwoorden binnen 1 werkdag en tonen je vraag en ons antwoord hieronder. Zo helpen we ook andere mensen!

   Heb je hulp nodig?

   Onze experts staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

   Klantbeoordelingen

   Geef jij ons ook 5 sterren?

   Onze klanten waarderen ons gemiddeld met bijna 5 sterren. Dat doen zij omdat wij je gewoon snel en goed helpen. Bekijk zelf de laatste beoordelingen maar!

   526 beoordelingen

   Bekijken
   • 22.05.2024

    zeer goed

    en zeer snelle service

    john van Zantvliet, ROOSENDAAL
   • 15.05.2024

    Vriendelijke en kundig advies

    Telefonisch contact over beëindiging van verzekering en eventuele een nieuwe verzekering. Alles vlotjes verlopen door een vriendelijke medewerker.

    Carlos, Bovenkarspel
   • 16.04.2024

    Motor en auto verzekering

    Ik ben zeer te vreden met vergelijk direct. Ik had probleem met verzekering van auto en is heel snel opgelost met de medewerkers en ik mag mijn auto verzekeren. Altijd laag met prime en aardige medewerkers. Altijd bereikbaar. Top top top.

    T.sert, Almelo
   Beoordeel ons