Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Aansprakelijkheids- verzekering zzp

Vind jouw zakelijke verzekering.

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
 • Altijd de laagste premie
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
Gratis offerte aanvragen

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Tijdens je werk kun je soms een fout maken. Dit kan schade tot gevolg hebben. Als ZZP'er ben je hiervoor aansprakelijk waardoor je voor een grote financiële uitdaging kan komen te staan. Denk aan schadeclaims door schade aan spullen, personen of het bedrijf waarvoor je aan het werk was. Tegen dit bedrijfsrisico kun jij je als ZZP'er beschermen. Dat doe je met een aansprakelijkheidsverzekering ZZP. Mocht er dan schade ontstaan tijdens of door jouw werkzaamheden, ben je tegen de financiële gevolgen verzekerd.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Soorten AVB ZZP

Wanneer je als ZZP'er een aansprakelijkheidsverzekering wil gaan afsluiten, zal je ontdekken dat je een beroeps- en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers hebt. Bij beide verzekeringen ben je verzekerd in geval van schade waarvoor jij aansprakelijk bent. Maar bij beroepsaansprakelijkheid gaat het om schade die ontstaat door de uitoefening van je beroep. Bij bedrijfsaansprakelijkheid gaat het om aansprakelijkheid bij schade aan personen of spullen. We leggen je hier graag meer over uit.

Bekijk meer

Kosten AVB ZZP

De premie die je als ZZP'er voor een aansprakelijkheidsverzekering betaalt, hangt van verschillende factoren af. Zo bepaalt het verzekerde bedrag, je jaaromzet en de branche waarin je werkt hoe hoog je premie wordt. Ook maakt het uit of je een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering je kiest. Om de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering te vinden, kun je via onze vergelijker aansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar vergelijken.

Bekijk meer

ZZP aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Wat de beste ZZP aansprakelijkheidsverzekering voor jouw onderneming is, ontdek je maar op één manier: door te vergelijken! Dat doe je makkelijk, snel en online via onze vergelijker. Het werkt heel simpel. Vul jouw wensen en gegevens in en de vergelijker toont je direct de beste resultaten. Zo betaal je nooit meer te veel voor een verzekering en vind je altijd een dekking die bij je past.

Bekijk meer

AVB ZZP

Als ZZP’er is het slim om een aansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten. Je bent namelijk ondernemer. Dat betekent dat je diensten of producten levert aan klanten. Hierbij kan altijd een fout voorkomen en dit kan schade tot gevolg hebben. De schade die jij bij een ander veroorzaakt, kan bij jou verhaald worden. Dit kan schade zijn doordat je tijdens je werk per ongeluk iets kapot hebt gemaakt. Maar ook schade door brand of lekkage die door jouw werk zijn ontstaan. Hebben jouw werkzaamheden letselschade bij een ander tot gevolg? Ook daarvoor kun je aansprakelijk zijn. Zorg dus voor een goede verzekering. Dan kun jij zonder zorgen ondernemen.

We leggen je graag meer uit over de ZZP aansprakelijkheidsverzekering.

Dekking ZZP verzekering aansprakelijkheid

Sluit je een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ZZP af? Dan ben je bijvoorbeeld verzekerd voor letselschade die je aan een ander toebrengt. Maar ook als je spullen van een ander beschadigd. Heb je een product verkocht en veroorzaakt dit schade? Ook dat valt in deze verzekering. Verder is financiële schade bij (para)medische beroepen verzekerd. Huur of leen je spullen om je werk te kunnen doen? Bij beschadiging van deze spullen ben je gedekt.

Soorten aansprakelijkheidsverzekering ZZP’er

Voor een ZZP aansprakelijkheidsverzekering heb je twee opties. We leggen je graag de verschillen tussen deze opties uit.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft schade altijd te maken met je beroep. Geef je per ongeluk verkeerd advies? Maak je een ontwerpfout voor een verbouwing? Dan kan dit vermogensschade tot gevolg hebben voor je klant. Voor deze schade ben jij aansprakelijk. Met een BAV voor ZZP’ers verzeker je jouw onderneming tegen deze aansprakelijkheid.

Meer weten over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Dat doe je hier.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je de schade aan personen of spullen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je beschadigt bijvoorbeeld een groot scherm. Of je stoot een kunstwerk om. Hiervoor ben je aansprakelijk en dus moet je de schade vergoeden. Met een AVB verzekering voor ZZP’ers hoef je deze schade niet zelf te betalen.

Meer weten over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Dat doe je hier.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering ZZP

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering ZZP verschillen per bedrijf. Je premie hangt af van het verzekerde bedrag dat je kiest en ook je jaaromzet speelt een rol. Dit bepaalt namelijk voor een deel welk risico je loopt. Datzelfde geldt voor de branche waarin je werkt. Werk je in de bouw? Dan heb je veel meer risico op schade dan wanneer je vanuit huis of kantoor werkt. Daarnaast maakt het nog uit of je een bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiest. Wil je dus de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering voor jouw onderneming vinden? Dan kun je deze verzekering vergelijken! Zo vind je altijd de beste optie.

ZZP aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Meerdere verzekeraars bieden een ZZP aansprakelijkheidsverzekering aan. Wat past dan het beste bij jou als ZZP’er? Daar kom je snel achter door een ZZP aansprakelijkheidsverzekering te laten vergelijken. Dit doe je makkelijk door een gratis offerte bij ons aan te vragen. Binnen een paar seconden vul je jouw gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. We vergelijken zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen op basis van dekkingen en premies. Binnen één werkdag ontvang je een offerte van ons en zie je meteen wat de goedkoopste en beste aansprakelijkheidsverzekering ZZP voor jouw bedrijf is. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jorien

Beantwoord door: Vincent Schokker op 22/07/2023

Wat voor jouw onderneming de beste ZZP aansprakelijkheidsverzekering is, hangt van allerlei factoren af. Denk aan de branche waarin je werkzaam bent, je jaaromzet, het verzekerde bedrag dat je kiest en of je voor een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gaat. Wat past dan het beste bij jou als ZZP’er? Daar kom je snel achter door een ZZP aansprakelijkheidsverzekering te laten vergelijken. Dit doe je makkelijk door een offerte bij ons aan te vragen. Vul jouw gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. Binnen één werkdag ontvang je een offerte van ons en zie je meteen wat de goedkoopste en beste aansprakelijkheidsverzekering ZZP voor jouw bedrijf is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw onderneming tegen schade die je als ZZP'er of werknemer veroorzaakt aan spullen of mensen. Denk aan het omstoten van een scherm dat kapot valt of als een klant letselschade oploopt door jouw toedoen. Het gaat dus aan schade aan spullen of mensen in dit geval. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je de financiële schade die je bedrijf veroorzaakt tijdens het werk. Door een foutje kan een klant bijvoorbeeld omzet mislopen. Deze vermogensschade wordt gedekt met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Het is niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering als ZZP’er af te sluiten. Maar het is wel aan te raden. Het dekt namelijk de schade die je als ZZP’er veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Ook als het om letselschade gaat. Door je hiervoor te verzekeren, weet je zeker dat je als ZZP'er niet voor onverwachte (hoge) kosten hoeft op te draaien. Door bij ons een gratis offerte aan te vragen vind je altijd de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering als ZZP'er. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Christoff

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Als ZZP’er is het slim om een aansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten. Je bent namelijk ondernemer. Dat betekent dat je diensten of producten levert aan klanten. Hierbij kan altijd een fout voorkomen en dit kan schade tot gevolg hebben. De schade die jij bij een ander veroorzaakt, kan bij jou verhaald worden en dit kan flink in de kosten lopen. Jouw privé aansprakelijkheidsverzekering dekt deze schade niet of onvoldoende. Zorg daarom voor een goede aansprakelijkheidsverzekering als ZZP'er. Dan kun jij zonder zorgen ondernemen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Vergelijk meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Ook te combineren met je inboedel- en woonverzekering

Offerte aanvragen?

Ontdek direct welke zakelijke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Nu gratis offerte aanvragen

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Aansprakelijkheidsverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste aansprakelijkheidsverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.