Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Zakelijke autoverzekering

Vind de beste zakelijke autoverzekering

Vergelijk nu zakelijke autoverzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 9 zakelijke autoverzekeringen voor je
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Gratis offerte aanvragen

Autoverzekering zakelijk

Wil je jouw zakelijke auto of bedrijfswagen verzekeren? Daar helpen we je graag bij. Het is verplicht om de auto of bestelbus minimaal WA te verzekeren, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor WA+ of allrisk. Ben je als ZZP'er aan het afwegen of je een zakelijke of particuliere autoverzekering moet afsluiten? Ook daar vertellen we je graag meer over. Via ons kun je verschillende zakelijke autoverzekeringen vergelijken. Zo vind je makkelijk en snel de beste autoverzekering voor jouw bedrijf.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Dekking zakelijke autoverzekering

Bij het verzekeren van een zakelijke auto kun je, net als bij het verzekeren van een particuliere auto, kiezen voor een WA, WA+ of allrisk verzekering. Je bent verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Ook kun je kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten. We vertellen je graag meer over de dekking voor je zakelijke autoverzekering.

Bekijk meer

ZZP autoverzekering

Als ZZP'er kun je afwegen of je jouw auto zakelijk of privé verzekert. Het is hiervoor belangrijk om te bepalen waar je de auto voor gebruikt. We geven je graag wat tips waar je op moet letten. Dan vind je snel de ideale verzekering voor jouw auto.

Bekijk meer

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Met een zakelijke auto worden vaak veel kilometers gereden. Soms wordt een auto of bestelbus door verschillende medewerkers bestuurd. Dan is een goede zakelijke autoverzekering geen overbodige luxe. Maar wat is dan de beste zakelijke autoverzekering? Die vind je makkelijk en snel via onze vergelijker. Vul jouw wensen en eisen in en de vergelijker laat de beste optie zien op basis van dekking en premie. Deze kun je eventueel direct online afsluiten.

Bekijk meer

Wat is een zakelijke autoverzekering?

Een zakelijke autoverzekering sluit je af als je een auto gebruikt voor je bedrijf. Je gaat hiermee bijvoorbeeld naar klanten. Gebruik je de auto vaker privé dan zakelijk? Dan moet de auto toch zakelijk verzekerd worden. De auto is in dat geval wel gelijk verzekerd als je er privé mee rijdt.

Dekkingen zakelijk auto verzekeren

Ga je jouw zakelijke auto of bedrijfswagen verzekeren, dan kun kiezen uit drie verzekeringen: WA, WA+ of allrisk. Je bent verplicht om de auto minimaal WA te verzekeren. Je bent dan verzekerd tegen schade die aan iemand of een ander voertuig toegebracht worden. Met WA+ is de bedrijfsauto verzekerd in geval van schade door diefstal of inbraak. Maar ook bij ruitschade of schade door natuurgeweld zoals storm. Allrisk is een uitbreiding op de andere verzekeringen. Hiermee verzeker je de auto ook in het geval dat de bestuurder zelf schade aan de auto veroorzaakt. Ook kun je aanvullende dekkingen toevoegen.

Verschil zakelijke en particuliere autoverzekering

De dekkingen die je bij beide verzekeringen kunt kiezen, zijn gelijk. Zo kan je bij beide auto’s kiezen voor WA, WA+ of allrisk. Met aanvullende dekkingen als optie. Het verschil is dat een zakelijke auto vaak veel meer kilometers rijdt. Daarnaast kan de auto door verschillende mensen bestuurd worden. De kans op schade is hierdoor groter. Dat zorgt ervoor dat een zakelijke autoverzekering vaak duurder is.

Zakelijke autoverzekering ZZP

Als ZZP’er kun je kiezen voor een zakelijke of particuliere autoverzekering. Maar wat kies je? Dat hangt ervan af waarvoor je de auto gebruikt. Rijd je alleen van je huis naar het werk? Dan is een particuliere autoverzekering voldoende. Maar rijd je voor het werk veel kilometers naar klanten? Of rijdt er misschien ook iemand anders in de auto? Dan is een zakelijke verzekering een goede keus.

Bedrijfsauto verzekeren goedkoop

Wat de goedkoopste autoverzekering is, hangt van verschillende factoren af. Verzeker je bijvoorbeeld een personenauto of bestelbus? Welke verzekering kies je? En sluit je nog aanvullende verzekeringen af zoals pechhulp of een verzekering voor inzittenden? Dat speelt allemaal mee bij de premie die je moet betalen. Om de goedkoopste optie voor jouw zakelijke auto te vinden, kun je verzekeringen met elkaar vergelijken. Dat kan bij ons!

Auto zakelijk verzekeren online

Een zakelijke auto of bedrijfsbus verzekeren, kan vaak online. Zo ook bij ons. We raden je aan om de verschillende autoverzekeringen eerst met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste optie vindt. Hierna kun je de verzekering direct online afsluiten. Makkelijk en snel geregeld!

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Er zijn veel aanbieders van autoverzekeringen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Om de beste verzekering te vinden, is het handig om een zakelijke autoverzekeringen te vergelijken. Dat kunnen wij voor je doen. Door onze gratis offerte aan te vragen, gaan wij voor je aan de slag. Het invullen hiervan duurt maar een paar seconden! Nadat je de offerte hebt aangevraagd, vergelijken wij de dekkingen en premies van verzekeraars voor je. Binnen één werkdag ontvang je een offerte van ons. Hierin zie je welke verzekeraar de goedkoopste en beste zakelijke autoverzekering voor jouw bedrijfsauto heeft. Heb je vragen of kom je er bij het aanvragen van de offerte niet uit? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over een zakelijke autoverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nathaniël

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/02/2023

Voor een verzekering voor je zakelijke auto kun kiezen uit drie verzekeringen: WA, WA+ of allrisk. Je bent verplicht om de auto minimaal WA te verzekeren. Je bent dan verzekerd tegen schade die aan iemand of een ander voertuig toegebracht worden. Met WA+ is de bedrijfsauto verzekerd in geval van schade door diefstal of inbraak. Maar ook bij ruitschade of schade door natuurgeweld zoals storm. Allrisk is een uitbreiding op de andere verzekeringen. Hiermee verzeker je de auto ook in het geval dat de bestuurder zelf schade aan de auto veroorzaakt. Ook kun je aanvullende dekkingen toevoegen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jennifer

Beantwoord door: Vincent Schokker op 13/02/2023

De dekkingen die je bij beide verzekeringen kunt kiezen, is gelijk. Zo kan je bij beide auto's kiezen voor WA, WA+ of allrisk. Met aanvullende dekkingen als optie. Het verschil is dat een zakelijke auto vaak veel meer kilometers rijdt. Daarnaast kan de auto door verschillende mensen bestuurd worden. De kans op schade is hierdoor groter. Dat zorgt ervoor dat een zakelijke autoverzekering vaak duurder is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Manuel

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/01/2023

Als ZZP'er kun je kiezen voor een zakelijke of particuliere autoverzekering. Maar wat kies je? Dat hangt ervan af waarvoor je de auto gebruikt. Rijd je alleen van je huis naar het werk? Dan is een particuliere autoverzekering voldoende. Maar rijd je voor het werk veel kilometers naar klanten? Of rijdt er misschien ook iemand anders in de auto? Dan is een zakelijke verzekering een goede keus. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cynthia

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/02/2023

Wat de goedkoopste autoverzekering is, hangt van verschillende factoren af. Verzeker je bijvoorbeeld een personenauto of bestelbus? Welke verzekering kies je? En sluit je nog aanvullende verzekeringen af, zoals pechhulp of een verzekering voor inzittenden? Dat speelt allemaal mee bij de premie die je moet betalen. Om de goedkoopste optie voor jouw zakelijke auto te vinden, kun je bij ons een offerte aanvragen. Wij gaan dan voor je aan de slag met het vergelijken van dekkingen en premies van verzekeraars. Binnen één werkdag ontvang je van ons een offerte met daarin de verzekering die het beste en het goedkoopste is voor jouw zakelijke auto. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.