Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Zakelijke verzekeringen

Ontdek welke zakelijke verzekeringen je kunt afsluiten.

Gratis offerte?

  • Hoogste korting op zakelijke verzekeringen
  • Direct persoonlijk contact!
  • Altijd een vast aanspreekpunt
Gratis offerte aanvragen

Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen zijn er speciaal voor ondernemers. Voor MKB'ers, ZZP'ers en alle andere ondernemingen is het dan ook aan te raden om een aantal zakelijke verzekeringen af te sluiten. Hiermee verzeker je het bedrijf tegen financiële schade door bijvoorbeeld een cyberaanval of aansprakelijkheid. Maar ook een auto of bestelbus van de zaak moet goed verzekerd worden tegen schade of diefstal. Om het risico op schade voor je onderneming zo klein mogelijk te houden, kun je zakelijke verzekeringen afsluiten.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Zakelijke verzekeringen MKB

Als bedrijf loop je verschillende bedrijfsrisico's zoals dat je aansprakelijk bent voor schade die jij of werknemers veroorzaken. Maar je kan ook getroffen worden door bijvoorbeeld een cyberaanval. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende zakelijke verzekeringen die je als onderneming kan afsluiten.

Bekijk meer

Zakelijke verzekeringen pakket

Als je meerdere zakelijke verzekeringen wil afsluiten, is het al snel aantrekkelijk om dit bij één verzekeraar te doen. Je stelt dan je eigen zakelijke verzekeringspakket samen. Het voordeel hiervan is dat je één polis hebt en alle verzekeringen maandelijks in één keer betaalt. Maar zo'n verzekeringspakket heeft nog meer voordelen.

Bekijk meer

Zakelijke verzekeringen vergelijken

Door zakelijke verzekeringen met elkaar te vergelijken, ontdek je welke verzekeraar de beste zakelijke verzekering voor jouw onderneming heeft. Bij ons kun je ook verschillende zakelijke verzekeringen vergelijken zoals een zakelijke auto-, aansprakelijkheids- of cyberverzekering.

Bekijk meer

Zakelijke verzekeringen MKB

Jouw bedrijf is aansprakelijk voor schade die jij of één van je medewerkers veroorzaakt. Een van je werknemers stoot bijvoorbeeld een computerscherm om bij de klant. Of je werkt met verlengsnoeren en een voorbijganger struikelt hierover en breekt iets. Maar als bedrijf kan je ook slachtoffer worden van een cyberaanval. Als MKB kun je je verzekeren voor verschillende risico’s die je als onderneming loopt. Deze zakelijke verzekeringen kun je afstemmen op de branche waar je organisatie toe behoort. Met een zakelijke verzekering sta je er niet alleen voor.

Zakelijke verzekeringen pakket

Als bedrijf is het verstandig om passende zakelijke verzekeringen af te sluiten. Hiermee verzeker je de onderneming tegen bepaalde risico’s. En zakelijk verzekeringspakket houdt in dat je meerdere zakelijke verzekeringen bij een verzekeraar afsluit. Dit heeft zo zijn voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld maar één polis en één rekening. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast voorkom je overlap in verzekeringen waardoor je niet dubbel verzekerd zal zijn en dus teveel premie betaalt. Vaak profiteer je ook van pakketkorting.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk met schade als gevolg kan altijd voorkomen. Als bedrijf ben je aansprakelijk voor de ongelukjes die tijdens het werk voorkomen. Maar ook wanneer een foutje van een van de medewerkers leidt tot grote schade. Voor de onderneming is het een duur grapje als je aansprakelijk wordt gesteld. Om de schade voor je onderneming zo klein mogelijk te houden, is het verstandig om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering is voor zowel MKB’ers als ZZP’ers aan te raden. De verzekering kun je bij ons vergelijken en afsluiten.

Zakelijke cyberverzekering

Een andere hele belangrijke verzekering is de zakelijke cyberverzekering. Als onderneming loop je het risico op cyberaanvallen. Ook als ZZP’er. Een cyberaanval of datalek kan grote gevolgen hebben voor je onderneming. Denk aan hacks, virussen, ransomware of een systeemaanval. Als bedrijf wil je dit natuurlijk ten alle tijden vermijden. Met een zakelijke cyberverzekering bescherm je jouw onderneming tegen grote financiële gevolgen door een cyberaanval.

Zakelijke autoverzekering

Heb je als ondernemer een zakelijke auto? Of rijdt jouw personeel in zakelijke auto’s of bestelbusjes rond? Dan is het verplicht om deze auto’s minimaal WA te verzekeren. Zo’n zakelijke autoverzekering kun je natuurlijk ook WA+ of allrisk verzekeren. Daarbij kun je ook aanvullende dekkingen afsluiten. Het werkt vrijwel hetzelfde als een particuliere autoverzekering. Als ZZP’er volstaat een particuliere autoverzekering als je de auto alleen voor woon-werkverkeer gebruikt. Maar rijd je de hele regio door op weg naar klanten? Dan is een zakelijke autoverzekering de beste keuze. Deze zakelijke autoverzekering vergelijk je natuurlijk ook bij ons!

Zakelijke verzekering ZZP vergelijken

Ook als ZZP’er is het aan te raden om je goed te verzekeren. Hiermee voorkom je dat je onderneming grote financiële schade oploopt. Als ZZP’er is het soms lastiger te zeggen of je beter een zakelijke of particuliere verzekering kunt afsluiten. Een zakelijke autoverzekering is bijvoorbeeld wel aan te raden als je veel onderweg bent naar klanten of als anderen ook in de auto rijden. Maar gebruik je de auto alleen om naar je kantoor en naar huis te rijden? Dan hoef je geen zakelijke verzekering voor je auto af te sluiten. Wat betreft de aansprakelijkheid als ZZP’er is het dan wel weer verstandig om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Door zakelijke en particuliere verzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je als ZZP’er het beste bepalen welke verzekeringen je voor jouw onderneming afsluit.

Verzekeringen vergelijken zakelijk

Welke zakelijke verzekering je ook zoekt, we raden aan: vergelijk zakelijke verzekeringen. Zakelijke verzekeringen vergelijken doe je makkelijk en snel via onze vergelijkers! Op onze website vergelijk je verschillende zakelijke verzekeringen zoals de zakelijke auto-, aansprakelijkheids- of cyberverzekering. Heb je een zakelijke verzekering gevonden die helemaal bij je wensen aansluit? Dan kun je deze zakelijke verzekering online afsluiten. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veel gestelde vragen over zakelijke verzekeringen

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Coen

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/03/2023

Om te bepalen welke zakelijke verzekeringen je voor jouw onderneming het beste kan afsluiten, moet je duidelijk weten welke risico's je bedrijf loopt. Rijd jij of een van je werknemers dagelijks in een van de bedrijfsauto's? Dan zal je een zakelijke autoverzekering moeten afsluiten. Maar werk je veel met persoonsgegevens en geautomatiseerde diensten? Dan is een zakelijke cyberverzekering ook geen overbodige luxe. Voor alle bedrijven is het verstandig om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Als onderneming ben je namelijk aansprakelijk voor de schade die jij of werknemers aan spullen of mensen toebrengen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ewout

Beantwoord door: Vincent Schokker op 07/03/2023

Een zakelijk verzekeringspakket heeft verschillende voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld maar één polis en één rekening. Dat is makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast voorkom je overlap in verzekeringen waardoor je niet dubbel verzekerd zal zijn en dus teveel premie betaalt. Vaak profiteer je ook van pakketkorting. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Georgia

Beantwoord door: Vincent Schokker op 01/02/2023

Er zijn verschillende zakelijke verzekeringen die je als ondernemer kunt afsluiten. Welke zakelijke verzekeringen geschikt zijn voor jouw bedrijf, hangt af van de werkzaamheden die je verricht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een zakelijke cyberverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of autoverzekering. Deze kun je via Vergelijkdirect ook makkelijk en snel met elkaar vergelijken zodat je altijd de beste en voordeligste zakelijke verzekering voor jouw onderneming afsluit. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sietske

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/02/2023

Wat de beste en goedkoopste zakelijke verzekering is, kunnen we je zo niet zeggen. Het hangt namelijk ook af van de dekking die je kiest en de branche waarin je onderneming werkzaam is. Maar we hebben wel een tool om de goedkoopste zakelijke verzekeringen voor jouw onderneming te vinden en dat is onze vergelijker. Hierin vergelijk je bijvoorbeeld zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar. Zo vind je de beste en voordeligste zakelijke verzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Waarom Vergelijkdirect.com

  • Direct advies voor al je zakelijke verzekeringen
  • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
  • Binnen 1 werkdag een offerte op maar

Zelf je zakelijke verzekering samenstellen?

Rechtsbijstand, inventatis- en aansprakelijkheidsverzekering? Kies zelf je ideale combinatie!

Meld je aan!

Meer dan 100.000 mensen