Autoverzekering vergelijken?

Vind de goedkoopste autoverzekering die het beste bij je past!

  • Hoogste No-claim korting
  • Direct verzekerd de weg op!
  • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Zelf je autoverzekering vergelijken?

Maak gebruik van onze handige autoverzekering vergelijker. Vul je gegevens in en check welke verzekeraar de goedkoopste autoverzekering heeft. Vervolgens kun je binnen 5 minuten de verzekering van je keuze zelf afsluiten. Zo profiteer je binnen een paar minuten van de beste en goedkoopste autoverzekering!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Direct je auto verzekeren?

Ben je op zoek naar een autoverzekering? Wij helpen je graag naar het zoeken van de voor jou meest geschikte autoverzekering! Natuurlijk letten we op de hoogte van de maandpremie maar ook op de dekking per autoverzekering. Na het invullen van je gegevens weten we nu genoeg om de premies van een groot aantal autoverzekeringen realtime te berekenen! Binnen 2 minuten weet je precies welke autoverzekering je voor jou auto zou kunnen afsluiten!

Hoe vergelijk ik mijn autoverzekering?

Om een goede en passende vergelijking te maken, is het de bedoeling dat je jouw gegevens invult. Allereerst voer je jouw kentekennummer in, vervolgens je postcode en tot slot jouw geboortedatum. Op deze manier kunnen we het type auto opzoeken en kunnen we verder gaan met de volgende stap.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Stap 2

In het vervolgscherm krijg je een overzicht van de drie basisdekkingen te zien: WA, WA Plus en All Risk. In dit overzicht staat vermeld wat er wel en niet gedekt wordt bij de betreffende basisverzekering. Ook op deze pagina kun je gegevens invoeren: om te beginnen moet je jouw schadevrije jaren invullen, dit zijn de jaren waarin je schadevrij hebt gereden. Als je hier meer over wilt weten, klik dan hier. Nadat je dit hebt ingevuld, moet je het aantal kilometers dat je per jaar rijdt invullen. Tot slot moet je aangeven op welke leeftijd jij jouw rijbewijs hebt behaald.

Stap 3

Als je dit hebt gedaan en verder klikt, krijg je de resultatenpagina te zien. Deze resultaten zijn op basis van jouw ingevulde gegevens aangegeven. Je krijgt dus alleen resultaten van autoverzekeringen te zien die echt bij jou passen!

Welke dekking past bij mij?

Dit is een vraag die door veel mensen gesteld worden. De keuze van jouw dekking hangt af van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de leeftijd van jouw auto. Als je tot een auto beschikt die 0 tot 5 jaar oud is, dan kun je een allriskverzekering overwegen. Hiermee ben je zowel voor je eigen auto als schade aan de auto van iemand anders verzekerd. Omdat je auto relatief jong is, wegen de kosten van een autoverzekering op tegen het risico dat je loopt op een dure reparatie. Als je auto 11 jaar of ouder is, dan wegen de kosten van de autoverzekering niet op tegen wat jouw auto nog waard is. Veel mensen kiezen in dit geval dan ook voor een WA basisverzekering. Als je een auto hebt van 15 jaar of ouder, dan kan het zijn dat je auto teveel waard is om hem alleen WA te verzekeren, maar te oud voor een allrisk autoverzekering. In dit geval kun je kiezen voor een WA Plus dekking, deze dekking dekt schade aan anderen en veelvoorkomende schade aan je eigen auto. Verder zijn de schadevrije jaren en het risico dat je kunt en wilt dragen bij onverhoopt totaalverlies van je auto belangrijke factoren bij het kiezen van een basisdekking, maar dit is uiteraard per persoon verschillend en hangt ook af van persoonlijke factoren.

Schadevrije jaren

Bij een autoverzekering kun je schadevrije jaren opbouwen. Voor ieder jaar dat je schadevrij rijdt, klim je op de zogehete bonus/malus ladder. Hierdoor daalt je maandpremie en ben je goedkoper uit. Je wordt dus beloond voor het feit dat je schadevrij rijdt! Bij het vergelijken van je auto is het ook de bedoeling dat je jouw (werkelijke) schadevrije jaren invult, en daarop volgen verschillende resultaten. Wil je meer weten over schadevrije jaren en hoe het verder in elkaar steekt? Bekijk dan

deze pagina.

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier