Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Autoverzekering Centraal Beheer?

Bereken binnen één minuut jouw premie

Vergelijk nu autoverzekeringen

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Start vergelijken

Goede autoverzekering? Kies voor Centraal Beheer

Je wilt je auto goed verzekeren tegen schade. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Ga je voor basis of voor allrisk? Misschien wil je nog wel aanvullende dekkingen afsluiten. Bij Centraal Beheer kan je je pakket zelf samenstellen. Zo kun je zelf bepalen hoe hoog je eigen risico is. Zo past de verzekering uitstekend bij jouw persoonlijke situatie. Ook kijkt Centraal Beheer bij schade naar eventueel vervangend vervoer. Dit kan een treinkaartje, een vervangende auto of een fiets zijn.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA

Met de WA verzekering ben je verzekerd tegen schade die jij toebrengt aan iemand anders.

Bekijk de dekking

WA plus

De WA plus verzekering verzekerd ook ruitschade of de schade bij (een poging tot) diefstal. Ook een vergoedign bij brand- en natuurschade valt in deze dekking.

Bekijk de dekking

Allrisk

Allrisk is het meest uitgebreid. Ook schade aan je eigen auto is dan verzekerd. Ook wanneer dit je eigen schuld is.

Bekijk de dekking

Voordelen autoverzekering Centraal Beheer

Klanten beoordelen Centraal Beheer goed. Deze verzekeraar krijgt een 8,2 voor de schadeafhandeling. Daarnaast heb je drie jaar aankoopgarantie als je auto total loss is of gestolen wordt. Heb je schade? Dan is Centraal Beheer 24/7 bereikbaar.

Centraal Beheer autoverzekering: de dekkingen

Net als alle andere autoverzekeringen kun je bij Centraal Beheer uit drie dekkingen kiezen. Je kunt kiezen uit WA, WA plus en allrisk.

WA verzekering

De WA autoverzekering is de meest simpele verzekering. Het is dan ook de goedkoopste verzekering. Deze sluiten mensen vaak af voor een auto van tien jaar en ouder. Je verzekert dan alleen de schade die jij toebrengt aan iemand anders. Bij Centraal Beheer kun je deze goedkoop afsluiten.

WA plus verzekering

Mensen met een auto tussen de zes en tien jaar oud kiezen vaak voor de WA+ autoverzekering. Met de WA+ verzekering verzeker je je tegen ruitschade en diefstal. Maar ook tegen brand- of natuurschade.

Allrisk verzekering

De allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Zo verzeker je je ook voor schade aan je eigen auto! Mensen kiezen deze verzekering vaak als ze een auto hebben van zes jaar of jonger.

Aanvullende dekkingen

Bij Centraal Beheer kun je ook aantal aanvullende dekkingen afsluiten. Zo kun je je autoverzekering op maat afsluiten.

No-claimbeschermer

Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd, krijg je al snel veel korting. Het zou zonde zijn als je deze korting kwijtraakt door een ongeluk. Daarom heeft Centraal Beheer de no-claimbeschermer. Hiermee behoud je je no claimkorting na een ongeluk. Let hierbij wel op. Je verliest wel je schadevrije jaren. Maar je behoudt dezelfde korting.

Schade- of ongevallenverzekering inzittenden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als bestuurder voel je je extra verantwoordelijk voor de inzittenden. Daarom kun je de schadeverzekering inzittenden afsluiten. Zo verzeker je al je inzittenden goed bij een ongeluk.

Rechtsbijstand verkeer en medisch

Het kan gebeuren dat de juridische hulp nodig hebt. De advocaten van Stichting Achmea Rechtsbijstand kunnen je dan helpen. Dit doen zij als je schade wilt verhalen bij de tegenpartij. Maar ook om je gestolen auto weer terug te krijgen. Heb je een meningsverschil over een reparatie? Ook dan staan ze voor je klaar. Net als wanneer je rijbewijs is ingenomen. Verder vergoedt deze dekking de kosten die je moet maken als je in het buitenland voor de rechter moet verschijnen. Al deze hulp wordt wereldwijd aangeboden.

Pechhulp Nederland

Om met een gerust gevoel de weg op te gaan, kan je de Pechhulp Nederland dekking afsluiten. Mocht je pech krijgen, wordt er geprobeerd om je auto te repareren. Als een (nood)reparatie niet mogelijk is, wordt er vervoer geregeld naar een adres in Nederland. Daarnaast worden de kosten van een taxi of van het OV vergoed.

Hulpverlening buitenland

Als je op vakantie gaat, wil je zonder zorgen onderweg zijn. Zo wordt je auto ter plekke gerepareerd. Als dit niet mogelijk is, wordt deze naar een bestemming in Nederland gebracht. Jij en je inzittenden worden ook vervoerd naar een bestemming in Nederland. Is je auto total loss? Dan krijg je vier dagen vervangend vervoer.

Eigen risico bij Centraal Beheer

Als je voor een eigen risico kiest, betaal je een deel van de schade zelf. Je kunt kiezen voor verschillende bedragen. Kies je voor een hoog eigen risico? Dan betaal je een lage premie. Op die manier kun je veel korting krijgen op je maandpremie.

Centraal Beheer autoverzekering afsluiten

Het is slim om goed te kijken naar verschillende verzekeraars voor een autoverzekering. Wie veel premie betaalt, is niet per se beter verzekerd. Dit blijkt uit onderzoek van een onafhankelijke vergelijkingssite. Consumenten hebben daarom jarenlang te veel geld uitgegeven voor een autoverzekering. Door een eigen autoverzekering bij Centraal Beheer samen te stellen, bespaar je al snel tientallen euro’s.
Veel autobezitters vinden het vervelend als schade niet te verhalen is bij degene die de schade heeft toegebracht. Bijvoorbeeld als iemand na het veroorzaken van een deuk of kras doorrijdt. De Consumentenbond in Nederland benadrukt dat je ook deze schade kunt claimen bij het Waarborgfonds Motorverkeer.

Vergelijk Centraal Beheer autoverzekering direct

Kom erachter wat de goedkoopste maandpremies zijn. Dit doe je door de Centraal Beheer autoverzekering te vergelijken. Dat kan met onze vergelijker. Twijfel dus niet en vergelijk Centraal Beheer met andere autoverzekeraars. Heb je hulp nodig bij het vergelijken? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Ons team zit voor je klaar en helpt je graag.

Veelgestelde vragen over de autoverzekering van Centraal Beheer

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Daniël

Beantwoord door: Vincent Schokker op 10/08/2021

Je kunt kiezen voor een eigen risico. Je betaalt dan een deel van de schade zelf. Kies je voor een hoog eigen risico? Dan betaal je een lagere premie. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Vince

Beantwoord door: Vincent Schokker op 04/08/2021

Er zijn zeker aanvullende dekkingen. Zo kun je kiezen uit 'no-claimbeschermer', 'schade- of ongevallenverzekering inzittenden', 'rechtsbijstand verkeer en medisch', 'pechhulp Nederland' en 'hulpverlening buitenland'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Marieke

Beantwoord door: Vincent Schokker op 09/08/2021

Met de aanvullende dekking 'pechhulp Nederland' word je geholpen binnen Nederland. Sta je dan ergens met pech? Dan wordt gekeken of je auto gerepareerd kan worden. Als dit niet kan, wordt er vervangend vervoer geregeld naar een adres in Nederland. Kies je voor de aanvullende dekking 'hulpverlening buitenland'? Dan wordt er bij pech gekeken of je auto gerepareerd kan worden. Als dit niet het geval is, wordt je auto naar Nederland gebracht. Ook jij en de mede inzittenden worden naar Nederland gebracht. Wanneer je auto total loss is krijg je vier dagen vervangend vervoer. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 autoverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Autoverzekering op maat

Zelf je autoverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je autoverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude autoverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude autoverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Autoverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen autorijbewijs maar heb je wel een auto? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je autoverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.