Centraal Beheer autoverzekering

Bereken binnen één minuut je premie

Centraal Beheer autoverzekering
   • Een 8,2 voor de schadeafhandeling
   • 3 jaar aankoopgarantie bij total loss of diefstal
   • 24/7 bereikbaar

  Bekijk dekkingen

Bij Centraal Beheer kun je zelf je autoverzekering samenstellen. Zo kun je zelf bepalen hoe hoog je eigen risico is. Zo past de verzekering uitstekend bij jouw persoonlijke situatie. Ook kijkt Centraal Beheer bij schade naar eventueel vervangend vervoer, dit kan een treinkaartje, een vervangende auto of een fiets zijn.

Centraal Beheer autoverzekering: de dekkingen

Net als alle andere autoverzekeringen, kun je bij Centraal Beheer drie soorten dekkingen afsluiten, namelijk:

Verder kun je ook nog veel extra aanvullende dekkingen afsluiten.

Centraal Beheer autoverzekeringInformatie
WA

De WA autoverzekering van Centraal Beheer is de meest eenvoudige verzekering. Het is dan ook de meest goedkope verzekering. Deze wordt vaak afgesloten door mensen met een auto van 10 jaar en ouder. Bij Centraal Beheer kun je deze goedkoop afsluiten.

WA+

Mensen met een auto tussen de 6 en 10 jaar oud kiezen vaak voor de WA+ autoverzekering. Met de WA+ Centraal Beheer autoverzekering ben je namelijk verzekerd tegen ruitschade, diefstal en brand- of natuurschade.

Allrisk

De allrisk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Zo ben je zelfs verzekerd voor schade aan je eigen auto! Mensen kiezen deze Centraal Beheer autoverzekering vaak als ze een auto hebben van 6 jaar of jonger.

Aanvullende dekkingen

Bij Centraal Beheer kun je een groot aantal aanvullende dekkingen afsluiten. Zodoende kun je je Centraal Beheer autoverzekering op maat afsluiten, de volgende aanvullende dekkingen kun je afsluiten:

Aanvullende dekkingenInformatie
No-claimbeschermer

Als je een mooi aantal schadevrije jaren hebt opgebouwd, krijg je al gauw veel korting. Het zou zonde zijn als je deze korting kwijtraakt door een ongeluk. Daarom biedt Centraal Beheer de no-claimbeschermer aan. Hierdoor behoud je je no claimkorting na een ongeluk. Let hierbij wel op: je verliest wel je schadevrije jaren, maar je behoudt dezelfde no-claimkorting.

Schade- of ongevallenverzekering inzittenden

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom voel je je misschien als bestuurder natuurlijk extra verantwoordelijk voor de inzittenden. Daarom kun je de schadeverzekering inzittenden afsluiten. Zodoende zijn al je inzittenden goed verzekerd bij een ongeluk.

Rechtsbijstand verkeer en medisch

Het kan gebeuren dat de juridische hulp nodig hebt in bepaalde gevallen. De advocaten van Stichting Achmea Rechtsbijstand kunnen je dan in de volgende gevallen helpen:

 • Schade verhalen bij de tegenpartij
 • Helpen om je gestolen auto terug te krijgen
 • Hulp bij een meningsverschil bij een reparatie van je auto
 • Invordering van het rijbewijs

Verder worden de (reis)kosten vergoed die je moet maken als je in het buitenland voor de rechter moet verschijnen. Al deze hulp wordt wereldwijd aangeboden.

Pechhulp Nederland

Om met een gerust gevoel de weg op te gaan, sluiten mensen vaak de Pechhulp Nederland dekking af. Mocht je auto een mechanisch defect krijgen, wordt er geprobeerd om je auto te repareren. Mocht een (nood)reparatie niet mogelijk zijn, wordt er vervoer geregeld naar een adres in Nederland. Daarbij worden de kosten van een taxi of van het OV vergoed om terug naar een adres in Nederland te komen.

Hulpverlening buitenland

Als je op vakantie gaat, wil je zonder zorgen onderweg zijn. Zo wordt je auto gerepareerd en als dit niet mogelijk is, wordt deze vervoerd naar een bestemming in Nederland. Jij en je inzittenden worden ook vervoerd naar een bestemming in Nederland. Mocht je auto total loss zijn, krijg je 4 dagen vervangend vervoer.

Eigen risico bij Centraal Beheer

Als je voor een eigen risico kiest betaal je een deel van de schade zelf. Je kunt kiezen voor een eigen risico van verschillende bedragen. Kies je voor een hoge eigen premie, dan betaal je een premie die beduidend lager is. Zodoende kun je veel extra korting krijgen op je maandpremie.

Centraal Beheer autoverzekering afsluiten

Het is lonend om kritisch te kijken naar verschillende verzekeraars als je een autoverzekering gaat afsluiten. Wie veel premie betaalt, is namelijk niet persé beter verzekerd dan iemand met een goedkope polis. Dit is geen verkoopverhaaltje van een autoverzekeraar, maar dit blijkt uit onderzoek van een onafhankelijke vergelijkingssite. Consumenten hebben daarom jarenlang te veel geld uitgegeven voor een autoverzekering. Door een eigen autoverzekering bij Centraal Beheer samen te stellen kun je al snel enkele tientallen euro’s besparen.

Een ergernis voor autobezitters is de door een andere automobilist of weggebruiker toegebrachte kras of deuk die niet of nauwelijks te verhalen is. Bijvoorbeeld omdat degene na het veroorzaken van de schade doorgereden is of zelfs niet verzekerd is. De Consumentenbond in Nederland benadrukt dat ook deze schade geclaimd kan worden bij het Waarborgfonds Motorverkeer.

Vergelijk Centraal Beheer autoverzekering direct

Wacht niet te lang, en kom erachter wat de voordeligste en goedkoopste maandpremies zijn. Dit doe je door te vergelijken met onze autovergelijker. Twijfel dus niet en vergelijk Centraal Beheer autoverzekering met andere autoverzekeraars.

Lees hier meer over de autoverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier