Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer motorverzekering?

Alles wat jij wilt weten over de motorverzekering van Centraal Beheer

Vergelijk nu motorverzekeringen

 • Accessoires van je motor ook verzekerd!
 • 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Een goede motorverzekering? Ga voor Centraal Beheer!

Bij het aanschaffen van een motorfiets hoort tegelijkertijd ook het afsluiten van een motorverzekering. Bij het afsluiten van een motorverzekering kies je natuurlijk het liefst voor een verzekering met een scherpe premie. Dit alles is mogelijk met de Centraal Beheer motorverzekering. Daarnaast kun je eventueel extra dekkingen afsluiten, zodat je extra verzekerd bent op de weg.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA

Je bent verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Met deze verzekering wordt de schade gedekt die jij veroorzaakt bij een ander.

Bekijk de dekking

WA plus

Naast de schade die jij veroorzaakt bij anderen, wordt ook de schade aan jouw motor vergoed als er sprake is van diefstal of inbraak. Ook bij schade door brand of storm dekt Centraal Beheer de schade.

Bekijk de dekking

Allrisk

De allrisk dekking is de meest uitgebreide dekking. Hiermee ben je ook verzekerd bij aanrijdingen en vandalisme.

Bekijk de dekking

Centraal Beheer motorverzekering

Centraal Beheer Achmea staat bekend als verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Zij zijn niet alleen bekend in Apeldoorn, maar in heel Nederland. De uitgangspunten van Centraal Beheer Achmea zijn: zekerheid, gemak en duidelijkheid. Hiermee zijn zij dan ook wel één van de grootste verzekeraars in Nederland. Voor verschillende verzekeringszaken kun je bij Centraal Beheer Achmea terecht. Dus ook voor je motorverzekering.
Je kunt een vergelijking maken op basis van jouw eigen motor. Zo kies je de dekking die bij jouw motor past. Deze kun je direct online afsluiten!

Voordelen motorverzekering Centraal Beheer

De motorverzekering van Centraal Beheer heeft natuurlijk een aantal voordelen waar jij blij van wordt. Zo zijn accessoires van je motor altijd bij de verzekering ingedekt. Is je motor total loss is of is er ingebroken? Dan krijg je tot drie jaar na de aankoop van je motor de aanschafwaarde terug. Hiervoor moet je wel WA+ of all risk verzekerd zijn. Daarnaast kan je bij Centraal Beheer altijd rekenen op een professionele klantenservice en schadeafhandeling voor beide partijen. Bij Centraal beheer is er geen sprake van een opzegtermijn en kan je de verzekering(en) ieder moment opzeggen.

Kies zelf je Centraal Beheer motorverzekering

Motoren zijn handige en fijne voertuigen. In aanschaf kunnen ze erg prijzig zijn. Het is dan fijn om te weten dat je motor goed is verzekerd. Deze zekerheid kun je krijgen door een motorverzekering bij Centraal Beheer af te sluiten. Centraal Beheer heeft een uniek verzekeringsconcept. Bij Centraal Beheer kun je je verzekering namelijk helemaal zelf samenstellen. Bijvoorbeeld voor diefstal en inbraak.
Zo kun je bijvoorbeeld je eigen risico kiezen. Dit houdt in dat je zelf kiest hoeveel premie je gaat betalen op basis van je gekozen eigen risico. Een ander voordeel aan de motorverzekeringen van Centraal Beheer is dat alle accessoires standaard mee worden verzekerd. Bij accessoires kun je denken aan alles dat op, in of aan de motor gemonteerd is. Daarnaast wordt de motorkleding en de helm mee verzekerd tot €1000,-. Dit geldt tevens voor mensen die achter op de verzekerde motor meerijden.
Een WA-verzekering is in Nederland verplicht voor alle voertuigen, en dus ook voor de motoren. Daarnaast kun je je motor ook nog laten verzekeren voor andere situaties. Zoals bijvoorbeeld bij schade, aanrijding, brand of diefstal. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten verzekeringen: WA, WA+ en de All Risk.

Wat houden deze verzekeringen in?

WA verzekering

Bij deze dekking wordt de schade die je veroorzaakt aan anderen verzekerd. Dit is de meest eenvoudige motorverzekering.

WA+ verzekering

Hieronder valt de schade die jij veroorzaakt aan anderen. Maar ook wanneer er sprake is van diefstal en/of inbraak en bij schade door brand, storm en natuur.

All Risk verzekering

Deze verzekering is een WA+ plus verzekering, met als toevoeging dat je bent verzekerd bij aanrijdingen en vandalisme. Hiermee is dit onze meest uitgebreide motorverzekering.

Extra dekkingen

De Centraal Beheer motorverzekering maakt het ook mogelijk om je motor extra te verzekeren. Zo kun je de volgende extra dekkingen afsluiten:

No claim beschermer

Zo houd je je no-claimkorting als je één schade per jaar meldt. Wanneer je meer jaren zonder schade hebt gereden, neemt de korting toe. De korting die je krijgt, kan dan oplopen tot 75% van je premie.

Pechhulp

Met deze aanvulling ben je verzekerd van 24/7 pechhulp voor jouw motor. Hiervoor regelen zij dag en nacht op hun kosten snel hulp. Ook krijg je de nodige reparaties voor jouw motor. Daarnaast krijg je maximaal vier dagen een ander vervoersmiddel als dat nodig is.

Hulpverlening buitenland

Snelle hulp bij pech in heel Europa. Hiervoor regelt Centraal Beheer dag en nacht op hun kosten snel hulp. Je krijgt de nodige reparaties voor je motor. Wanneer het nodig is, krijg je maximaal vier dagen een ander vervoersmiddel. Ook wordt de bagage van jou en jouw meerijder verstuurd naar een veilige plek.

Ongevallen inzittenden

Hiermee ben je verzekerd bij permanente invaliditeit of overlijden. Als een meerijder blijvend invalide wordt, kun je een bedrag van maximaal €30.000,- ontvangen. Als jij of jouw meerijder overlijdt, kun je een bedrag van maximaal €15.000,- ontvangen. Centraal Beheer streeft hiermee naar een geruststellende gedachte voor alle klanten.

Rechtsbijstand medisch en verkeer

Met deze dekking ben je verzekerd van goede juridische hulp van een juridisch deskundige wanneer je problemen krijgt door bijvoorbeeld een ongeluk. In dat geval zal Centraal Beheer je juridische hulp verlenen.

Gemakkelijk schade melden

Met de Centraal Beheer App heb je alle informatie over jouw verzekering altijd bij de hand. Hiermee kun je Centraal Beheer snel en gemakkelijk bereiken, om jouw schade door te geven. Daarnaast heb je alle gegevens makkelijk op een rijtje.

Motorverzekeringen vergelijken

Om de beste verzekering voor jou te vinden, raden wij aan om verzekeringen te vergelijken. Zo kun je bij ons ook motorverzekeringen vergelijken. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen over de motorverzekering van Centraal Beheer

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Dion

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/07/2021

Zeker! Centraal Beheer heeft een eigen app. Hierin kun je schade makkelijk doorgeven. Ook heb je alle informatie over je verzekering bij de hand. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Sjaak

Beantwoord door: Vincent Schokker op 03/08/2021

Centraal Beheer heeft keuze uit vijf aanvullende dekkingen voor de motorverzekering. Je kunt kiezen uit 'no claim beschermer', 'pechhulp', 'hulpverlening buitenland', 'ongevallen inzittenden' en 'rechtsbijstand medisch en verkeer'. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: René

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/07/2021

Je kunt zelf je eigen risico kiezen. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest, hoe lager de premie is die je hoeft te betalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met 10 andere motorverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Motorverzekering op maat

Kies jouw motorverzekering!

Ontdek direct welke motorverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige motorverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe motorverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Motorverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste motorverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw motorverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.