Centraal Beheer motorverzekering

Bij het aanschaffen van een motorfiets hoort tegelijkertijd ook het afsluiten van een motorverzekering. Bij het afsluiten van een motorverzekering kies je natuurlijk het liefst voor een verzekering met een scherpe premie. Dit alles is mogelijk met de Centraal Beheer motorverzekering. Daarnaast kun je eventueel extra dekkingen afsluiten, zodat je extra verzekerd bent op de weg.

Gerelateerde afbeelding
 •  Vergelijk op basis van je eigen motor
 •  Kies de dekking die bij jouw motor past!
 •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!
 • Accessoires van je motor bij de verzekering ingedekt.
 • Tot 3 jaar na aankoop, de aanschafwaarde terug bij total loss en inbraak. (WA+ en All Risk)
 • Professionele klantenservice en schadeafhandeling voor beide partijen.

Centraal Beheer motorverzekering

Centraal Beheer Achmea staat bekend als verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. Zij zijn niet alleen bekend in Apeldoorn, maar in heel Nederland. De uitgangspunten van Centraal Beheer Achmea zijn: zekerheid, gemak en duidelijkheid. Hiermee zijn zij dan ook wel één van de grootste verzekeraars in Nederland. Voor diverse verzekeringszaken kun je bij Centraal Beheer Achmea terecht en dus ook voor je motorverzekering.

Kies zelf je Centraal Beheer motorverzekering

Motoren zijn handige en fijne voertuigen. In aanschaf kunnen ze erg prijzig zijn. Het is dan fijn om te weten dat je motor goed is verzekerd voor diverse zaken. Deze zekerheid kun je krijgen door een motorverzekering bij Centraal Beheer af te sluiten. Centraal Beheer heeft een uniek verzekeringsconcept. Bij Centraal Beheer kun je je verzekering namelijk helemaal zelf samenstellen, bijvoorbeeld voor diefstal en inbraak.

Zo kun je bijvoorbeeld je eigen risico kiezen. Dit houdt in dat je zelf kiest hoeveel premie je gaat betalen op basis van je gekozen eigen risico. Een ander voordeel aan de motorverzekeringen van Centraal Beheer is dat alle accessoires standaard mee worden verzekerd. Bij accessoires kun je denken aan alles dat op, in of aan de motor gemonteerd is. Daarnaast wordt de motorkleding en de helm mee verzekerd tot €1000,-. Dit geldt tevens voor mensen die achter op de verzekerde motor meerijden.

Een WA-verzekering is in Nederland verplicht voor alle voertuigen, en dus ook voor de motoren. Daarnaast kun je je motor ook nog laten verzekeren voor andere situaties zoals bijvoorbeeld bij schade, aanrijding, brand of diefstal. Hieruit kun je kiezen uit drie verschillende soorten WA verzekeringen: WA, WA+ en de All Risk.

Wat houden deze verzekeringen in?

 • WA: hieronder valt dat de schade die je veroorzaakt aan anderen worden verzekerd, dit is de meest eenvoudige motorverzekering.
 • WA+: hieronder valt de schade die jij veroorzaakt aan anderen, wanneer er sprake is van diefstal en/of inbraak en bij schade door brand, storm en natuur.
 • All Risk: bij deze verzekering valt een WA+ plus verzekering onder, met als toevoeging dat je bent verzekerd bij aanrijdingen en vandalisme. Hiermee is dit onze meest uitgebreide motorverzekering waaruit je kunt kiezen.

Met de Centraal Beheer motorverzekering ben je overigens zeker van een betrouwbaar online service. Bij Centraal beheer is er geen sprake van een opzegtermijn en kan je de verzekering(en) ieder moment opzeggen.

Extra dekkingen

De Centraal Beheer motorverzekering maakt het ook mogelijk om je motor extra te verzekeren. Zo kun je de volgende extra dekkingen afsluiten:

 • No claim beschermer
  Zo houd je je no-claimkorting als je 1 schade per jaar meldt. Wanneer je meer jaren zonder schade hebt gereden, neemt de korting voor je toe. De korting die je krijgt, kan dan oplopen tot 75% van je premie.
 • Pechhulp
  24/7 pechhulp voor jouw motor. Hiervoor regelen zij dag en nacht op hun kosten snel hulp, krijg je de nodige reparaties voor jouw motor en daarnaast krijg je maximaal 4 dagen een ander vervoersmiddel.
 • Hulpverlening buitenland
  Snelle hulp bij pech in heel Europa. Hiervoor regelen zij dag en nacht op hun kosten snel hulp, krijg je de nodige reparaties voor je motor en daarnaast krijg je maximaal 4 dagen een ander vervoersmiddel. Ook wordt de bagage van jou en jouw meerijder verstuurd naar een veilige plek.
 • Ongevallen inzittenden
  Verzekerd bij permanente invaliditeit of overlijden. Bij een meerijder die blijvend invalide wordt, kun je een bedrag van maximaal € 30.000,- ontvangen. Als jij of jouw meerijder overlijdt, kun je een bedrag van maximaal € 15.000,- ontvangen. Zij streven hiermee naar een geruststellende gedachte voor alle klanten.
 • Rechtsbijstand: medisch en verkeer
  Goede juridische hulp van een juridisch deskundige, wanneer je problemen krijgt door bijvoorbeeld een ongeluk, zal Centraal Beheer je juridische hulp verlenen.

Gemakkelijk schade melden

Met de Centraal Beheer App heb je alle informatie over jouw verzekering altijd bij de hand. Hiermee kun je Centraal Beheer snel en gemakkelijk bereiken, om jouw schade door te geven. Daarnaast heb je alle gegevens makkelijk op een rijtje.

Lees hier meer over de motorverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier