Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer woonverzekering?

Ontdek de voordelen van de Centraal Beheer woonverzekering.

Vergelijk nu woonverzekeringen

 • Vergelijk Centraal Beheer met 9 andere woonverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Je woonhuis goed verzekeren? Kies voor Centraal Beheer!

Je hebt net een nieuw huis gekocht. Gefeliciteerd! Op deze woning ben je erg zuinig. Financiële risico's bij schade houd je het liefst zo klein mogelijk. Daar is de opstal- of woonverzekering voor. Met de woonverzekering van Centraal Beheer ben je verzekerd tegen schade aan je woonhuis.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Basisdekking

De dekking van deze Centraal Beheer verzekering verzekert jouw huis uitgebreid tegen onverwachte gebeurtenissen zoals slecht weer of brand. De gebouwen die bij je huis horen zoals een kantoor of schuur, vallen in deze verzekering. Maar ook glasschade of schade aan je tuin zijn meeverzekerd.

Bekijk de dekking

Allrisk woonverzekering

Door de dekking uit te breiden naar allrisk zijn ook de schades verzekerd die je zelf veroozaakt.

Bekijk de dekking

Dekking woonverzekering Centraal Beheer

Met de opstalverzekering van Centraal Beheer is jouw huis uitgebreid verzekerd. Uiteraard is je woning verzekerd tegen schade door een aantal onverwachte gebeurtenissen. Denk hierbij aan schade door brand of storm. Ook de schade die veroorzaakt wordt door inbraak of vandalisme is verzekerd. De gebouwen die bij je huis horen zoals een garage, kantoor of schuur vallen binnen de dekking. Ook je terras en het groen in je tuin zijn meeverzekerd.
Het glas in deuren en ramen is altijd meeverzekerd. Net als zonwering en zonnepanelen.

Voordelen Centraal Beheer woonverzekering

Nooit onderverzekerd

Met deze opstalverzekering ben je niet onderverzekerd. Dat komt doordat Centraal Beheer geen maximaal verzekerd bedrag heeft. Is je huis zo erg beschadigd dat het opnieuw gebouwd moet worden? Dan betaalt Centraal Beheer de herbouwwaarde. De waarde van de grond waar je huis op staat, valt buiten de verzekering.

Extra kosten ook gedekt

Na schade moeten er soms extra kosten gemaakt worden. Ook deze kosten dekt Centraal Beheer. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten voor een expert die de schade vaststelt. Maar ook de aanpassingen die gedaan moeten worden om schade te beperken. Wanneer er asbest opgeruimd moet worden, dekt Centraal Beheer dit tot €100.000,-. Als je tijdelijk een ander onderkomen moet vinden vanwege de schade, betaalt Centraal Beheer dit tot €25.000,-. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over eventuele extra kosten!

Kies jouw eigen risico

Bij Centraal Beheer kan je je eigen risico kiezen. Hoe hoger het eigen risico is, hoe minder premie je hoeft te betalen. Je kunt kiezen uit een eigen risico van nul euro, €100,- of €200,-. Het eigen risico betaal je in geval van schade.
Als je schade hebt aan glas wat veroorzaakt is door storm betaal je altijd een eigen risico van €200,-. Ook als je een eigen risico hebt gekozen van nul euro of €100,-. Het eigen risico is nooit meer dan €200,-.

Uitbreiden met allrisk

Schade is soms zo veroorzaakt. Ook wel eens door jezelf. Met de allrisk dekking ben je ook tegen dit soort schade verzekerd.

Verhuren is verzekerd

Wil je je woning verhuren? Ook dat kan met de opstalverzekering. Je hele huis of hooguit vier kamer, mag je verhuren als woonruimte. Dit mag voor onbepaalde tijd. Je woning aan toeristen verhuren mag tot 300 dagen in een jaar. Eventuele onvoorziene schade valt dan nog steeds binnen de opstalverzekering.

Centraal Beheer staat altijd voor je klaar

Centraal Beheer is dag en nacht bereikbaar. Bij een noodgeval is er binnen twee uur een vakman bij je. De vakmensen van Centraal Beheer beschikken over veel ervaring. Na afloop van een reparatie ruimen zij alles weer netjes op. De experts van deze verzekeraar volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Dit komt door de trainingen die zij vaak volgen. Doordat Centraal Beheer haar klanten regelmatig vraagt naar de ervaring, kan deze verzekeraar de klant steeds beter helpen. Klanten beoordelen Centraal Beheer dan ook met een 9,2. De schadeafhandeling wordt door klanten beoordeeld met een 8,6.

Woonverzekering Centraal Beheer afsluiten

De Centraal Beheer woonverzekering sluiten wij nog niet af. We hebben wel veel andere woonverzekeringen. Om de beste keuze te maken, kan je via ons woonverzekeringen met elkaar vergelijken. Je ziet meteen het verschil in premie, dekking en voorwaarden. Heb je vragen over een van de woonverzekeringen? Of lukt het vergelijken niet helemaal? Bel, app of mail ons! Ook bij het afsluiten van een woonverzekering helpen we je graag.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Een goed verzekerd huis
 • Woonverzekering op maat

Zelf je woonverzekering kiezen!

Ontdek welke woonverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude woonverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude woonverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Woonhuis verzekeren?
  Heb je een koophuis maar heb je nog geen woonverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van je woonverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.