Woonverzekering

Een woonverzekering is een term voor verschillende verzekeringen. Een woonverzekering wordt ook wel een pakketpolis genoemd, hieronder valt de opstalverzekering, de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen zijn voor iedere huiseigenaar noodzakelijk. Het voordeel van een pakketpolis is dat je verschillende verzekeringen combineert en daarom korting krijgt op de premies die je moet betalen. Al je dus kiest voor een woonverzekering, ben je vrijwel altijd goedkoper uit dan wanneer je voor een losse opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering kiest. Het verschilt per verzekeringsmaatschappij of alle verzekeringen (opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering) hieronder vallen, hiervoor moet je dus goed de voorwaarden doornemen.


  •  Vergelijk overzichtelijk woonverzekeringen
  •  Kies de dekking die bij jouw woning past!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

De inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee jij je kunt verzekeren tegen schade aan de inboedel van je woning als gevolg van bijvoorbeeld inbraak, brand, stroom- en waterschade. Klik hier voor meer informatie over de inboedelverzekering.

De opstalverzekering

Met een opstalverzekering kun je je verzekeren voor jouw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld inbraak, storm of brand. Klik hier voor meer informatie over de opstalverzekering.

De aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering kun je de schade dekken die je onbedoeld aan anderen toebrengt. In de meeste gevallen valt hier ook de schade onder die ontstaat door een gebrek aan je woonhuis (door bijvoorbeeld een vallende dakpan). Vandaar dat de aansprakelijkheidsverzekering vaak een onderdeel is van de woonverzekering. Als je een woonverzekering afsluit, sluit je dus automatisch ook een aansprakelijkheidsverzekering af. Klik hier voor meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering.

Krijg de beste woonverzekering!

Als je op zoek bent naar een goede woonverzekering en je wilt er één afsluiten, dan moet je eerst kijken welke woonverzekering het beste bij je past. Er is een groot aanbod voor woonverzekeringen en er zijn heel veel verzekeringsmaatschappijen die een woonverzekering aanbieden. Daarnaast heb je ook nog veel verschillende verzekeringsproducten en veel premieverschillen. Dit allemaal maakt het lastig om te kiezen uit een woonverzekering. Om zeker te zijn van een goede woonverzekering met een lage premie, vergelijk dan bij Vergelijkdirect.com en jij krijgt de woonverzekering die het beste bij jouw huis en persoonlijke situatie past!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier