Goedkoopste woonverzekering?

Lees onze tips over de beste en goedkoopste woonverzekering!

Vergelijk nu 9+ woonverzekeringen

 • Vergelijk meerdere verzekeringen op 1 polis!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken

Wat is een woonverzekering precies?

De goedkoopste woonverzekering is niet altijd de beste. Een woonverzekering of woonhuisverzekering is eigenlijk een opstalverzekering. Met een opstalverzekering verzeker je je huis in het algemeen tegen schades door brand, storm en water. Vaak kun je je opstalverzekering combineren met een inboedel- en zelfs een aansprakelijkheidsverzekering.Tip! Combineer je verzekeringen. Zo vind je altijd de beste en goedkoopste woonverzekering voor jou situatie!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Hoe vind je de goedkoopste woonverzekering?

Elke woonverzekering is anders. De premies verschillen per verzekeraar, per type woonhuis, per postcodegebied maar ook per dekking. Het belangrijkste is dat je goed verzekerd bent. Om voor jou de beste woonverzekering te vinden is het handig om te weten wat er precies onder de dekking kan vallen. Zo kun je bepalen welke dekking voor jou belangrijk is!

Bekijk dekkingen

Wat is de beste woonverzekering?

De beste woonverzekering is voor iedereen anders. Verzekeraars verschillen niet heel veel met elkaar. Zij bepalen de voorwaarden en wat er wel en niet onder de dekking valt. Heb je schade? Dan is het belangrijk om te weten dat de verzekeraars waar wij mee samenwerken zich altijd aan de polisvoorwaarden houden die op het moment van afsluiten worden bepaald. Zo weet je waar je aan toe bent en kies je dus de woonverzekering die het beste bij je past.

Beste woonverzekering

Hulp nodig? Wij helpen je aan de beste en goedkoopste woonverzekering!

Onze woonverzekering experts hebben al meer dan 10.000 anderen geholpen bij hun zoektocht naar de beste woonverzekering. Op basis van je gegevens en je wensen kunnen we je binnen 15 minuten vertellen welke woonverzekering voor jou het beste en het goedkoopste is. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Hulp nodig?

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 woonverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Verzekeren op basis van jouw situatie!

Zelf je pakketverzekering samenstellen!

Rechtsbijstandsverzekering, autoverzekering, inboedel- en opstalverzekering naar wens toevoegen aan je pakketverzekering

Laat ons je helpen!

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude verzekering opzeggen?
  Opzeggen moet je zelf doen. Natuurlijk kunnen we je er wel bij helpen! Wij weten precies hoe je je verzekering kunt opzeggen. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten in één polis! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Beste woonverzekering

De opstalverzekering

Met een opstalverzekering kun je je verzekeren voor jouw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld inbraak, storm of brand. Klik hier voor meer informatie over de opstalverzekering.

De aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering kun je de schade dekken die je onbedoeld aan anderen toebrengt. In de meeste gevallen valt hier ook de schade onder die ontstaat door een gebrek aan je woonhuis (door bijvoorbeeld een vallende dakpan). Vandaar dat de aansprakelijkheidsverzekering vaak een onderdeel is van de woonverzekering. Als je een woonverzekering afsluit, sluit je dus automatisch ook een aansprakelijkheidsverzekering af. Klik hier voor meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering.

Krijg de beste woonverzekering!

Als je op zoek bent naar een goede woonverzekering en je wilt er één afsluiten, dan moet je eerst kijken welke woonverzekering het beste bij je past. Er is een groot aanbod voor woonverzekeringen en er zijn heel veel verzekeringsmaatschappijen die een woonverzekering aanbieden. Daarnaast heb je ook nog veel verschillende verzekeringsproducten en veel premieverschillen. Dit allemaal maakt het lastig om te kiezen uit een woonverzekering. Om zeker te zijn van een goede woonverzekering met een lage premie, vergelijk dan bij Vergelijkdirect.com en jij krijgt de woonverzekering die het beste bij jouw huis en persoonlijke situatie past!

Veel gestelde vragen over woonverzekeringen aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: H. van Resterburg

Beantwoord door: Vincent op 04/03/2020

Nee. Je dient dit altijd zelf op te zeggen. Wel kunnen we je erbij helpen. Wij weten precies wanneer en hoe je het beste kunt opzeggen. Om je te helpen met opzeggen kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: A. Abbadi

Beantwoord door: Bart op 02/03/2020

Aan de hand van een waardemeter wordt een verzekerd bedrag berekend. Wanneer het werkelijke bedrag om je woning te herstellen hoger ligt. Wordt dit bij garantie tegen onderverzekering volledig vergoed.

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier