Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Beroepsaansprakelijkheids- verzekering ZZP

Vergelijk en vind de juiste verzekering.

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 11 ZZP beroepsaansprakelijkheids- verzekeringen voor je
 • Altijd de laagste premie
 • Vrijblijvend advies op maat
Gratis offerte aanvragen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Als ZZP'er ben je verantwoordelijk voor het werk dat je levert aan klanten. Heel vaak zal dit zonder problemen verlopen, maar het kan voorkomen dat je als bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor vermogensschade van de klant door toedoen van jouw werkzaamheden. Bijvoorbeeld door nalatigheid, een verkeerd advies of het schenden van de geheimhoudingsplicht. Om je tegen deze aansprakelijkheid te verzekeren, sluit je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP af.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Waarom BAV ZZP

Als ZZP'er kun je beroepsaansprakelijk worden gesteld wanneer een opdrachtgever vermogensschade ondervindt door toedoen van jouw werkzaamheden. Om je onderneming tegen deze aansprakelijkheid te beschermen, is het aan te raden om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten.

Bekijk meer

BAV ZZP in de zorg

Ook als ZZP'er in de zorg ben je een ondernemer die kans loopt om beroepsaansprakelijk te worden gesteld. Daarom is het ook heel belangrijk om je als ZZP'er in de zorg tegen deze vorm van aansprakelijkheid te verzekeren. Hierdoor hoef je niet zelf voor de financiële schade op te draaien die een bedrijf ervaart door een foutje in jouw werkzaamheden.

Bekijk meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Ben je op zoek naar de beste BAV verzekering ZZP? Dan helpen we je daar graag mee! Via onze vergelijker kun je jouw wensen en gegevens invullen. Je ziet dan direct welke verzekeraar de beste dekking en de goedkoopste premie biedt om jouw ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij af te sluiten. Ideaal toch?

Bekijk meer

BAV verzekering ZZP

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP verzeker je vermogensschade die je als ondernemer toebrengt aan derden. Dit zijn bijvoorbeeld jouw klanten. Vermogensschade kan ontstaan door een fout tijdens jouw werk. Dit kan voorkomen als je een verkeerde berekening hebt gemaakt. Maar ook als je verkeerd hebt gehandeld of verkeerd advies hebt gegeven. Verder kan schending van geheimhouding de oorzaak zijn van vermogensschade. Hierdoor loopt een bedrijf door jouw handelen financiële schade op. Als jij hiervoor aansprakelijk bent, kunnen de kosten flink oplopen. Met een BAV verzekering ZZP ben je hiervoor gedekt. Dat geldt ook voor kosten om je te verweren of juridische hulp hierbij.

Een ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor iedere ZZP’er aan te raden.

Waarom ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Er vinden steeds meer juridische procedures plaats. En ook de concurrentie wordt steeds groter. Hierdoor lopen ZZP’ers meer risico om te worden aangesproken op de risico’s die aan hun werkzaamheden verbonden zijn. Denk aan verkeerde adviezen of het geven van onjuiste informatie. Deze gebeurtenissen kunnen de klant schaden. Maar jou als ondernemer net zo erg. Denk hierbij aan juridische kosten of reputatieschade. Een privé aansprakelijkheidsverzekering dekt de risico’s niet voldoende.

Als ZZP’er kan je ook onterecht aansprakelijk worden gesteld. Dan is het heel fijn als je je goed verzekerd hebt. Je kunt je dan goed verweren. Zo kun jij jouw onderneming beschermen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP zorg

Deze verzekering is voor iedere ZZP’er aan te raden. Dus ook voor ZZP’ers in de zorg. Het is niet verplicht om deze verzekering af te sluiten. Maar het kan wel voorkomen dat opdrachtgevers een BAV verzekering ZZP verplichten. Het is dan nog steeds niet wettelijk verplicht, maar een eis vanuit de opdrachtgever. Dit kan de gemeente of een zorginstelling zijn.

ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg lastig

Als ZZP’er in de zorg oefen je jouw beroep uit. Hierdoor kun je beroepsaansprakelijk worden gesteld voor schade. Daarom is deze verzekering aan te raden. Maar het kan lastig zijn om je hiervoor te verzekeren als ZZP’er in de zorg. Dit komt doordat er binnen de zorg allerlei beroepen zijn. Hierdoor is het voor verzekeraars lastig om te beoordelen welk risico een ZZP’er loopt. De ene ZZP’er in de zorg loopt wel het risico op het maken van medische fouten. Een ander heeft helemaal geen medische werkzaamheden. Ook kun jij een fout maken waardoor de klant grote financiële schade oploopt.

Door de verschillen tussen ZZP’ers in de zorg kan het lastig zijn om je te verzekeren tegen beroepsaansprakelijk. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we met je mee.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Wat jouw werkzaamheden als ZZP’er ook zijn, voor jouw bedrijf wil je natuurlijk het beste. Zo ook de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP. Maar hoe vind je die? Simpel! Vraag bij ons een offerte aan. Binnen een paar seconden vul je jouw gegevens in. Wij gaan direct voor je aan de slag. Bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken we de dekkingen en premies van verzekeraars. Binnen één dag ontvang je van ons een offerte en zie je wat de beste keuze voor jou is. Op deze manier betaal je nooit teveel. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Heb je de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP gevonden? Vind dan ook jouw ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering!

Veelgestelde vragen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jonah

Beantwoord door: Vincent Schokker op 16/07/2023

Wat de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP voor jouw onderneming is, hangt af van verschillende factoren. Zo kijkt een verzekeraar naar de werkzaamheden die je verricht en het risico op beroepsaansprakelijkheid dat daarmee gepaard gaat. Ook spelen het eigen risico en het verzekerde bedrag mee in de kosten en dus in de keuze voor de beste BAV verzekering voor ZZP'ers. Om te ontdekken wat voor jou de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP is, raden we je aan om BAV verzekeringen ZZP te laten vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel door online een offerte bij ons aan te vragen. Wij gaan direct voor je aan de slag met het vergelijken van dekkingen en premies van verzekeraars. Binnen één werkdag ontvang je van ons een offerte waarin je ziet wat de beste ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw onderneming tegen schade die je als ZZP'er of werknemer veroorzaakt aan spullen of mensen. Denk aan het omstoten van een scherm dat kapot valt of als een klant letselschade oploopt door jouw toedoen. Het gaat dus om schade aan spullen of mensen in dit geval. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je de financiële schade die je bedrijf veroorzaakt tijdens het werk. Door een foutje kan een klant bijvoorbeeld omzet mislopen. Deze vermogensschade wordt gedekt met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Quincy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

BAV staat voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Hiermee verzeker je vermogensschade die je als ondernemer toebrengt aan derden. Dit zijn bijvoorbeeld jouw klanten. Vermogensschade kan ontstaan door een fout tijdens jouw werk. Je vindt jouw ideale BAV verzekering ZZP via onze handige, snelle en online vergelijker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Nio

Beantwoord door: Vincent Schokker op 25/07/2023

Er vinden steeds meer juridische procedures plaats. En ook de concurrentie wordt steeds groter. Hierdoor lopen ZZP’ers meer risico om te worden aangesproken op de risico’s die aan hun werkzaamheden verbonden zijn. Denk aan verkeerde adviezen of het geven van onjuiste informatie. Deze gebeurtenissen kunnen de klant schaden. Maar jou als ondernemer net zo erg. Denk hierbij aan juridische kosten of reputatieschade. Een privé aansprakelijkheidsverzekering dekt de risico’s niet voldoende. Als ZZP’er kan je ook onterecht aansprakelijk worden gesteld. Dan is het heel fijn als je je goed verzekerd hebt. Je kunt je dan goed verweren. Zo kun jij jouw onderneming beschermen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Vergelijk meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Ook te combineren met je inboedel- en woonverzekering

Zelf je aansprakelijkheidsverzekering samenstellen!

Ontdek direct welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Aansprakelijkheidsverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste aansprakelijkheidsverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.