Opstalverzekering vergelijken? Regel 't nú v.a. 5,99 p/m!

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier
 • Opstalverzekeringen overzichtelijk met elkaar vergelijken!
 • Kies de dekking die bij jouw situatie past!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis, Allrisk, Glas etc.)!
 • Hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar!
  Chat, bel of WhatsApp 035-6857888

Op deze pagina:

   Opstalverzekering vergelijken? Zo werkt 't!

   Je opstalverzekering vergelijken en kiezen is eenvoudig!
   Volg deze 3 stappen om de verzekering te vinden die bij jouw behoeften past. We beantwoorden ook al je vragen over premie, dekkingen en voorwaarden.

   • Stap 1

    Vul je gegevens in

    Om de beste opstalverzekering voor jou te vinden, hebben we enkele gegevens nodig. Deze helpen ons om passende verzekeringsopties te tonen.

   • Stap 2

    Kies een verzekering en extra’s

    Kies de juiste verzekering: inboedel, opstal, of gecombineerd. Overweeg extra dekkingen: allrisk, aansprakelijkheid, en/of glasverzekeing.

   • Stap 3

    Vergelijk en vind je opstalverzekering

    Vergelijk aanbieders, kies je opstalverzekering, dien je aanvraag in en wacht op de acceptatiemail. Zodra je deze ontvangt ben je verzekerd. Vergeet niet je oude verzekering op te zeggen.

   Onze betrouwbare partners

   Wij werken samen met toonaangevende verzekeraars om je de best mogelijke opstalverzekeringsopties te bieden. Ontdek onze vertrouwde partners:

   Opstalverzekering:
   onmisbaar voor huishoudens

   Ontdek waarom opstalverzekeringen van essentieel belang zijn voor huishoudens. Leer waarom het beschermen van je huis tegen risico's zoals brand, inbraak en waterschade van vitaal belang is voor de veiligheid en bescherming van je woning.

   • Wat is een opstalverzekering?

    Een opstalverzekering dekt schade aan je huis en bijbehorende vaste elementen, zoals de keuken, vaste vloeren en bijgebouwen. Hiermee voorkom je dat je zelf opdraait voor hoge kosten bij schade door water, storm of inbraak.

   • Is een opstalverzekering verplicht?

    Vaak krijgen we de vraag of een opstalverzekering verplicht is. Het antwoord is nee, het is niet verplicht. Toch wordt het sterk aangeraden en kan het vereist worden door je hypotheekverstrekker. Op die manier kan de hypotheekverstrekker er zeker van zijn dat je de hypotheek kunt blijven aflossen, zelfs als er schade aan je woning optreedt. Aangezien je woning veel waard is, kan het herstellen van schade een grote financiële last zijn. Met een opstalverzekering wordt de schade vergoed door de verzekeraar. Het is dus niet verplicht maar wel verstandig om een goede opstalverzekering af te sluiten!

   • Wat kost een opstalverzekering?

    De premie van je opstalverzekering wordt bepaald door diverse factoren, waaronder de herbouwwaarde van je huis, je locatie, de gewenste dekking en je gezinssituatie. Ook kan het gekozen eigen risico invloed hebben op de premie. We adviseren je om verschillende verzekeraars te vergelijken, omdat ze vaak verschillende premies hanteren. Dit kun je gemakkelijk doen op onze website of door telefonisch, via WhatsApp of chat contact met ons op te nemen.

   Vergelijk en bespaar tot €140,- per jaar op je opstalverzekering!

   Jij kiest zelf de meest ideale opstalverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de perfecte verzekering af te sluiten!

   Beschikbare dekkingen opstalverzekering

   De hoofddekkingen, Basis en Allrisk, vormen de kern van je opstalverzekering en bieden verschillende mate van bescherming. De Basisdekking biedt een standaard bescherming tegen veelvoorkomende risico's, terwijl de Allriskdekking een uitgebreidere dekking biedt, inclusief dekking bij per ongeluk zelf veroorzakte schades.

    • Basis dekking

     De basisdekking biedt fundamentele bescherming tegen verschillende onvoorziene gebeurtenissen. Deze omvatten in de basis schade veroorzaakt door stormachtig weer, brand en inbraak.

    • Allrisk dekking

     Met de Allrisk dekking ben je, bovenop de basisdekking, ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer je iets laat vallen of omstoot. Natuurlijk is er geen dekking wanneer je iets met opzet stuk maakt.

   • Aanvullende dekkingen

    Deze aanvullende dekkingenbieden extra bescherming in specifieke situaties. Ze kunnen worden afgestemd op je unieke behoeften en bieden meer zekerheid dan de standaard opstalverzekering.

    • Aansprakelijkheid

     Eigenlijk zou iedereen een aansprakelijkheidsverzekering moeten hebben! Je bent dan verzekerd wanneer je per ongeluk schade aan iemand anders toebrengt. Bijvoorbeeld wanneer je spullen van een ander beschadigt of iemand door jouw toedoen letselschade oploopt.

    • Glasdekking

     Met de glasverzekering ben je gedekt voor schade aan glas in jouw huis. Of je nu nieuwe ramen aanschaft, deze laat installeren, en/of beschadigd schilderwerk rondom de ramen laat herstellen, de glasverzekering dekt de kosten.

   Opstalverzekering voor elk type woning

   Zorg voor een passende opstalverzekering voor jouw huis, ongeacht of je het bezit of huurt. Onze vergelijker is geschikt voor verschillende soorten woningen, zoals appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen! We verzekeren huizen van verschillende waarden, van eenvoudige tot luxe villa's. Of je nu een nieuw huis, een bestaande woning of zelfs een historisch pand bezit, bijna alle soorten woningen zijn bij ons te verzekeren!

   Start gratis vergelijken

   Dit wilden anderen graag weten

   Veelgestelde vragen opstalverzekeringen

   Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. We antwoorden binnen 1 werkdag en tonen je vraag en ons antwoord hieronder. Zo helpen we ook andere mensen!

   Heb je hulp nodig?

   Onze experts staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

   Klantbeoordelingen

   Geef jij ons ook 5 sterren?

   Onze klanten waarderen ons gemiddeld met bijna 5 sterren. Dat doen zij omdat wij je gewoon snel en goed helpen. Bekijk zelf de laatste beoordelingen maar!

   526 beoordelingen

   Bekijken
   • 22.05.2024

    zeer goed

    en zeer snelle service

    john van Zantvliet, ROOSENDAAL
   • 15.05.2024

    Vriendelijke en kundig advies

    Telefonisch contact over beëindiging van verzekering en eventuele een nieuwe verzekering. Alles vlotjes verlopen door een vriendelijke medewerker.

    Carlos, Bovenkarspel
   • 16.04.2024

    Motor en auto verzekering

    Ik ben zeer te vreden met vergelijk direct. Ik had probleem met verzekering van auto en is heel snel opgelost met de medewerkers en ik mag mijn auto verzekeren. Altijd laag met prime en aardige medewerkers. Altijd bereikbaar. Top top top.

    T.sert, Almelo
   Beoordeel ons