Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Bedrijfsaansprakelijkheids- verzekering nodig?

Vind jouw zakelijke verzekering.

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

  • Wij vergelijken meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
  • Altijd de laagste premie
  • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
Gratis offerte aanvragen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Tijdens het werk wordt wel eens een foutje gemaakt. Het is niet erg als dit kleine foutjes zijn die makkelijk te herstellen zijn. Maar het kan wel erg zijn als werk tot een ongeluk leidt en het bedrijf hiervoor aansprakelijk is. Dan is het fijn als je een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten. De schade voor het herstellen van kapot apparatuur of zelfs letselschade wordt dan vergoed door je verzekeraar. We leggen je graag meer over de AVB verzekering uit.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Als bedrijf lever jij producten of diensten aan klanten. Tijdens het werk kunnen er situaties ontstaan waardoor je als bedrijf schade veroorzaakt aan spullen van de klant. Denk aan schade aan apparatuur, maar het kan ook erger. Wat dacht je van schade aan personen? Bijvoorbeeld als iemand struikelt over een snoer dat jij gebruikt, valt en letselschade oploopt. Voor deze schade ben je als bedrijf aansprakelijk. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je als bedrijf voor deze schades verzekerd. Je hoeft de schade dan niet zelf te vergoeden.

Deze verzekering wordt ook wel een AVB verzekering of een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven genoemd.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Als bedrijven een aansprakelijkheidsverzekering willen afsluiten, verschillen de kosten hiervoor per bedrijf. Dat komt doordat verschillende factoren de premie bepalen. We leggen je uit om welke factoren dit gaat.

AVB bedrijven bedrijfsactiviteiten

Bij het afsluiten van een AVB verzekering kijkt een verzekeraar naar de branche waarin je werkt. Jouw werkzaamheden bepalen namelijk hoeveel risico je loopt om schade toe te brengen. Werk je op kantoor? Dan is het risico veel kleiner dan wanneer je bij mensen thuis iets aansluit. Daarom zijn de kosten voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering mede afhankelijk van de werkzaamheden van het bedrijf. Hoe groter het risico op schade aan spullen of personen, hoe hoger de premie.

Verzekerd bedrag

Ook het verzekerde bedrag heeft invloed op de premie. Dit is het maximale bedrag dat jaarlijks aan schade vergoed wordt. Vaak kun je bij de verzekeraar tussen verschillende bedragen kiezen. Dit ligt meestal tussen de €250.000,- en €1.000.000,-. Dat lijken hele hoge bedragen, maar in geval van letselschade kun je zo’n dekking goed gebruiken. Een hoger verzekerd bedrag betekent ook een hogere premie. Ga na wat bij jouw bedrijf past.

Eigen risico

Verder heeft het eigen risico invloed op de hoogte van je premie. Dit is het bedrag dat je zelf betaalt in geval van schade. De verzekeraar betaalt de schade die boven jouw eigen risico valt. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe minder een verzekeraar zelf hoeft te betalen in geval van schade. Je premie is daardoor lager bij een hoger eigen risico. Kies je voor een laag eigen risico? Dan betaal je zelf minder in geval van schade. Dit zorgt er dan wel weer voor dat je premie iets hoger wordt. Bedenk goed wat jouw bedrijf zelf kan en wil betalen in geval van schade.

De beste en goedkoopste AVB voor bedrijven vind je door te vergelijken.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Wil je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dan wil je vast weten welke verzekeraar de beste dekking en de laagste premie heeft. Daar kom je maar op één manier achter: door te vergelijken! Via ons kun je momenteel nog niet online vergelijken, maar wij helpen je hier wel graag bij. Het werkt heel makkelijk. Vul jouw gegevens online in en wij gaan direct voor je aan de slag. We vergelijken bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen op basis van dekkingen en premies. Binnen één dag laten wij je weten welke verzekeraar het beste bij je past. Hierna kun je jouw AVB afsluiten. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Naast een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het als ondernemer ook aan te raden om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.