Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vind de beste zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

  • Wij vergelijken meer dan 11 zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
  • Altijd de laagste premie
  • Ook te combineren met een zakelijke auto- of cyberverzekering
Gratis offerte aanvragen

Aansprakelijkheidsverzekering zakelijk

Een ongeluk of onhandige actie met schade als gevolg, dat kan iedereen overkomen. Ook tijdens het werk. Wanneer je als bedrijf wettelijk aansprakelijk bent voor schade, kan dit flink in de papieren lopen. Daarnaast kan dit afbreuk doen aan het imago van je bedrijf. Om de (financiële) schade zo klein mogelijk te houden, is het verstandig om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De schade wordt dan netjes afgehandeld. Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is handig voor alle ondernemers. Dus ook voor ZZP'ers. We vertellen je graag meer over deze zakelijke verzekering.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Ook als ZZP'er is het verstandig om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een aansprakelijkheidsverzekering die je privé hebt afgesloten, geldt namelijk niet tijdens je werkzaamheden. Een ongeluk zit in een klein hoekje waardoor je ook als ZZP'er aansprakelijk kan worden gesteld voor schade die is ontstaan tijdens of na jouw werk. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voorkom je financiële schade en kun je met een gerust hart ondernemen.

Bekijk meer

Kosten

De premie die je voor een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering betaalt, hangen van een aantal factoren af. Zo maakt het een verschil of je een ZZP'er bent, een bedrijf hebt dat bestaat uit een aantal medewerkers of dat je juist heel veel medewerkers in dienst hebt. Ook de branche maakt uit. Door te vergelijken vind je de beste zakelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Bekijk meer

Zakelijke verzekering vergelijken

Zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je gewoon nu weten wat de beste en goedkoopste zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor jouw onderneming is? Gebruik dan onze vergelijker! Vul wat gegevens in en de vergelijker toont direct de beste opties. Als je wil, kun je deze verzekering direct online afsluiten.

Bekijk meer

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijf

Een ongeluk of foutje tijdens het werk kan ervoor zorgen dat er schade ontstaat. Een klant kan je hiervoor aansprakelijk stellen. Als ondernemer ben je aansprakelijk voor schade die jijzelf of een werknemer veroorzaakt. Er struikelt bijvoorbeeld een voetganger over een verlengsnoer en raakt hierdoor gewond. Of een werknemer beschadigt een kostbaar schilderij bij de opdrachtgever. Door een foutje bij elektronische installatie kan brand veel schade aanrichten. Het is dan fijn om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Dit voorkomt dat de schade je bedrijf in financiële problemen brengt. Je hoeft de schade dan niet zelf te vergoeden.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Ook als ZZP’er ben je ondernemer. Een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers is dan ook zeker aan te raden. Je bent namelijk aansprakelijk voor schade die je veroorzaakt bij anderen. Dit kunnen personen zijn. Maar ook gebouwen of spullen. Maak je tijdens het werk per ongeluk iets kapot? Ontstaat er lekkage nadat je bij de klant gewerkt hebt? Of veroorzaakt een foutje in je werk dat er brand bij de klant ontstaat? Dan kan je terugvallen op je aansprakelijkheidsverzekering. Maar deze verzekering dekt ook de gevolgschade waar je voor aansprakelijk bent. Bijvoorbeeld als iemand letsel oploopt. Met een goede verzekering, kun je zorgeloos ondernemen.

Aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Hiermee voorkom je dus dat je als bedrijf voor schade moet opdraaien. Omdat dit je veel geld kan kosten, wordt geadviseerd om deze verzekering af te sluiten. Ook voor ZZP’ers is deze verzekering niet verplicht, maar wel verstandig. We leggen je graag uit waarom je als ZZP’er niet genoeg hebt aan je particuliere verzekering.

Verschil zakelijke aansprakelijkheidsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering particulieren

De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering die je privé afsluit, verzekert je tegen schade in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld als je per ongeluk iemand verwond. Of als je bij vrienden de TV omstoot. Gebeuren deze zaken tijdens het werk? Dan valt dat niet in de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Alleen de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je tijdens werktijd toebrengt aan personen of spullen. Sluit daarom als ondernemer altijd een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering zakelijk

Wat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering kost, hangt van een aantal factoren af. Ben je ZZP’er? Of ben je een bedrijf met mensen in loondienst? Dit speelt mee in de premie van de verzekering. Als bedrijf maakt het ook nog verschil of je een aantal of juist heel veel medewerkers in dienst hebt. Ook de branche van het bedrijf speelt mee. Ben je bijvoorbeeld een juwelier, groothandel of elektricien? Om de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering te vinden voor jouw bedrijf, kun je verzekeringen vergelijken.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Veel verzekeraars bieden een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering aan. Maar welke is dan de beste voor jouw bedrijf? Daar kom je makkelijk en snel achter door te vergelijken. Momenteel kun je deze verzekering nog geen automatische vergelijken. Maar wij kunnen je hier wel bij helpen. Vul jouw gegevens in en vraag een gratis offerte aan. Wij gaan meteen voor je aan de slag en vergelijken verzekeringen op basis van dekkingen en premies. Binnen één werkdag hoor je van ons en ontvang je een offerte met daarin de beste en goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor jou. Hierdoor bespaar je veel geld. Je kunt de verzekering direct online afsluiten. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Barry

Beantwoord door: Vincent Schokker op 18/02/2023

Wat een aansprakelijkheidsverzekering kost, hangt van een aantal factoren af. Ben je ZZP’er? Of ben je een bedrijf met mensen in loondienst? Dit speelt mee in de premie van de verzekering. Als bedrijf maakt het ook nog verschil of je een aantal of juist heel veel medewerkers in dienst hebt. Ook de branche van het bedrijf speelt mee. Ben je bijvoorbeeld een juwelier, groothandel of elektricien? Voor meer informatie is het handig om de verzekeringskaart op te vragen.

Vraag van: Anisha

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/02/2023

Als ondernemer ben je aansprakelijk voor schade die jijzelf of een werknemer veroorzaakt. Er struikelt bijvoorbeeld een voetganger over een verlengsnoer en raakt hierdoor gewond. Of een werknemer beschadigt een kostbaar schilderij bij de opdrachtgever. Door een foutje bij elektronische installatie kan brand veel schade aanrichten. Het is dan fijn om een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Dit voorkomt dat de schade je bedrijf in financiële problemen brengt. Je hoeft de schade dan niet zelf te vergoeden. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Macy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/01/2023

De aansprakelijkheidsverzekering die je privé afsluit, verzekert je tegen schade in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld als je per ongeluk iemand verwond. Of als je bij vrienden de TV omstoot. Gebeuren deze zaken tijdens het werk? Dan valt dat niet in de privé aansprakelijkheidsverzekering. Alleen de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je tijdens werktijd toebrengt aan personen of spullen. Sluit daarom als ondernemer altijd een aansprakelijkheidsverzekering af. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!