Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Over Vergelijkdirect.com

Wie zijn we en wat doen wij?

Onze filosofie

Vroeger hadden mensen vaak lokaal een persoon die zijn/haar vaste lasten regelde. Wat we nu zien is dat de wereld digitaliseert en deze tussenpersonen steeds meer verdwijnen. Als Vergelijkdirect.com proberen wij klanten een totaaloplossing te bieden. Wij combineren de persoonlijke connectie van de tussenpersoon van vroeger met de online mogelijkheden van nu. En niet zonder succes! Sinds de oprichting in 2013 hebben wij al meer dan 600.000 vergelijkingen gemaakt voor verzekeringen, energie en telecom. Bij Vergelijkdirect.com zorgen we ervoor dat jij bij het regelen van je vaste lasten verzekerd bent van een scherp tarief, passende voorwaarden en goede service.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Wat doen we?

Bemiddeling

Op onze website heb je de mogelijkheid om een divers aanbod van producten met elkaar te vergelijken. Wij geven bezoekers de mogelijkheid om voor elk product een vergelijking te maken. Hierbij kunnen bezoekers zelf aangeven welke eigenschappen een product moet hebben. Aan de hand van deze eigenschappen wordt de bezoeker een lijst van producten gepresenteerd. Deze zijn gerangschikt in de mate waarin ze aansluiten bij zijn/haar wensen.

Adviseren

Naast het bemiddelingswerk zoals hierboven beschreven kunnen wij, indien je dat handig vindt, ook adviseren bij keuzes op het gebied van vaste lasten. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat je onder de juiste voorwaarden verzekerd bent, de juiste keuzes maakt op het gebied van internet-, televisie- en energiecontracten en per maand nooit te veel betaalt.

Onze vergelijkingen

Wij vergelijken aan de hand van bepaalde filters. Deze rangschikken jouw opties in de mate waarin ze aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Op die manier vind jij altijd het product dat het beste bij je past.

Onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk. Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar, investeringsfonds of andere belanghebbende partij. We werken op eigen kracht, zodat we klanten op een eerlijke manier kunnen helpen bij het samenstellen van hun vaste lasten.

Ons aanbod

Wat betreft ons aanbod proberen wij zo volledig mogelijk te zijn. Zo houden we de keuze voor jou zo breed mogelijk. Wij vergelijken niet alle bestaande producten met elkaar. Wanneer aanbieders ons geen informatie over hun prijzen verschaffen, kunnen we deze helaas niet meenemen in de vergelijking.

Waar verdienen we aan?

Als Vergelijkdirect.com nemen wij van leveranciers een deel van de klantenservice over. Als jij je verzekering afsluit helpen we je hiermee. Ook zijn wij het aanspreekpunt als je een beroep moet doen op je verzekering. Bijvoorbeeld in het geval van schade. Voor het werk wat we uit handen nemen van verzekeraars en andere leveranciers krijgen wij van hen een vergoeding. Jij betaalt hier dus niet extra voor!

Historie

In 2013 is Vergelijkdirect.com opgezet door Bart Houtman en Vincent Schokker. Sindsdien helpen wij onze bezoekers met het vergelijken van verschillende soorten verzekeringen en contracten van energieleveranciers, telecomaanbieders en internetproviders. In 2015 hebben wij onze vergunning behaald om te mogen bemiddelen. Eerst kijken wij naar de meest passende en voordelige optie voor de klant. Daarna worden de verschillende partijen bij elkaar gebracht. Sinds begin 2019 hebben wij ook een vergunning om klanten te mogen adviseren over hun financiële zaken. Wij helpen klanten bij het samenstellen van hun vaste lasten, zorgen dat zij overzicht hebben in hun maandelijkse kosten en houden de lijnen kort, zodat het contact soepel verloopt.