Over vergelijkdirect.com

In 2013 zag Vergelijkdirect.com het levenslicht. Sindsdien proberen wij onze bezoekers te helpen met het vergelijken van schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en contracten van energieleveranciers, telecomaanbieders en internetproviders. Hierbij werken we samen met een groot aantal aanbieders om onze vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Daarnaast proberen we de eigenschappen van de producten die op onze site worden vergeleken samen met aanbieders zo goed mogelijk te verwoorden, zodat je als bezoeker precies weet wat er vergeleken wordt!

Vergelijkdirect.com? Wie zijn dat?

Bart Houtman en Vincent Schokker zijn de initiatiefnemers en eigenaren van Vergelijkdirect.com. Meer weten over Bart Houtman? Zoek ‘m op via:

Wat doen we?

Wij vergelijken op dit moment diverse producten. We proberen voor elk product een vergelijking te maken waarin de bezoeker zelf kan aangeven welke eigenschappen een product moet hebben. Vervolgens zoeken we de producten op die het meest overeenkomen met de door de bezoeker ingegeven eigenschappen. Zo maken we vergelijken voor iedereen gemakkelijk en begrijpelijk! Wil je meer informatie hoe wij vergelijken? Lees dan de pagina over hoe wij vergelijken.

Onafhankelijk

Vergelijkdirect.com is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar, investeringsfonds of een andere belanghebbende. We werken op eigen kracht, zodat we kritisch en gedreven naar onze eigen website en die van aanbieders kunnen (blijven) kijken. Uiteraard moeten ook wij geld verdienen om onze vaste lasten, website en medewerkers te kunnen betalen. Wij ontvangen commissies wanneer bepaalde producten via onze website worden afgesloten. Meer informatie vind je op hoe wij vergelijken.

Hoe komen onze vergelijkingen tot stand?

Hoe volledig zijn onze vergelijkingen?
Welke aanbieders vergelijken wij?
Waar verdienen wij aan?
Wat doen wij voor jou?

Via onze website kan je verschillende producten met elkaar vergelijken. Om een vergelijking te maken hebben we filters gebouwd die, aan de hand van jou gekozen productwensen op zoek gaat naar de producten en de daarbij behorende prijzen. Bij elk product staat vermeld hoe wij dat product vergelijken.

Hoe volledig zijn onze vergelijkingingen?

Wij vergelijken niet alle bestaande producten met elkaar. Wij vergelijken alleen de producten van de aanbieders die zich bij ons hebben aangesloten en hun prijzen met ons willen delen. Op deze site wordt niet geadviseerd en er wordt dus niet gekeken of de getoonde vergelijking ook optimaal bij je past. De producten worden alleen op prijs en op de gekozen eigenschappen vergeleken. Het is mogelijk dat de producten op andere punten van elkaar verschillen. Je dient zelf de exacte voorwaarden van de aanbieders met elkaar te vergelijken.

Welke aanbieders vergelijken wij?

Op dit moment vergelijken we meer dan 20 verschillende aanbieders op het gebied van verzekeringen, energie, telecom en internet.

Waar verdienen wij aan?

Wij ontvangen geen vergoeding voor het vergelijken van de verschillende producten. Als je via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar het product koopt, ontvangen wij daarvoor een vergoeding. De advertentiepositie die je vindt in de resultaten van de vergelijkingen kan gekocht zijn door een aanbieder. Indien dit het geval is, staat dit gemeld bij de eigenschappen van de advertentiepositie.

Wat doen wij voor jou?

Wij bieden je enkel een overzicht van producten, gebaseerd op de voorkeuren die je zelf hebt aangegeven. Hiervoor kan je terecht op de website van één van de aanbieders. Hier is geen sprake van advies maar van execution only. Je koopt het product op de website van de gekozen aanbieder. Deze aanbieder zal tijdens de looptijd van het product jouw aanspreekpunt zijn bij bijvoorbeeld vragen en/of klachten over de dienstverlening.

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier