Over Vergelijkdirect.com

Aangenaam, wij zijn vergelijkdirect.com

Over vergelijkdirect.com

In 2013 zag Vergelijkdirect.com het levenslicht. Sindsdien proberen wij onze bezoekers te helpen met het vergelijken van verzekeringen. Hierbij werken we samen met een groot aantal verzekeraars om onze vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Daarnaast proberen we de eigenschappen van de verzekeringen die op onze site worden vergeleken samen met verzekeraars zo goed mogelijk te verwoorden, zodat je als bezoeker precies weet wát er vergeleken wordt!

Wie is Vergelijkdirect.com?

Bart Houtman is initiatiefnemer en eigenaar van Vergelijkdirect.com. Meer weten over Bart Houtman? Zoek ‘m op via:

Wat doen we?

Wij vergelijken op dit moment diverse verzekeringen. We proberen voor elk product een vergelijking te maken waarin de bezoeker zelf kan aangeven welke eigenschappen een verzekering moet hebben. Vervolgens zoeken we de verzekeringen op die het meest overeenkomen met de door de bezoeker ingegeven eigenschappen. Zo maken we vergelijken voor iedereen gemakkelijk en begrijpelijk! Wil je meer informatie hoe wij vergelijken? Lees dan de pagina over hoe wij vergelijken.

Onafhankelijk

Vergelijkdirect.com is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar, investeringsfonds of een andere belanghebbende. We werken op eigen kracht, zodat we kritisch en gedreven naar onze eigen website en die van verzekeraars kunnen (blijven) kijken.

Meer over ons