Over Vergelijkdirect.com

Aangenaam, wij zijn vergelijkdirect.com

Over vergelijkdirect.com

In 2013 zag Vergelijkdirect.com het levenslicht. Sindsdien proberen wij onze bezoekers te helpen met het vergelijken van schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en contracten van energieleveranciers, telecomaanbieders en internetproviders. Hierbij werken we samen met een groot aantal aanbieders om onze vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Daarnaast proberen we de eigenschappen van de producten die op onze site worden vergeleken samen met aanbieders zo goed mogelijk te verwoorden, zodat je als bezoeker precies weet wát er vergeleken wordt!

Vergelijkdirect.com? Wie zijn dat?

Bart Houtman en Vincent Schokker zijn de initiatiefnemers en eigenaren van Vergelijkdirect.com. Meer weten over Bart Houtman? Zoek ‘m op via:

Wat doen we?

Wij vergelijken op dit moment diverse producten. We proberen voor elk product een vergelijking te maken waarin de bezoeker zelf kan aangeven welke eigenschappen een product moet hebben. Vervolgens zoeken we de producten op die het meest overeenkomen met de door de bezoeker ingegeven eigenschappen. Zo maken we vergelijken voor iedereen gemakkelijk en begrijpelijk! Wil je meer informatie hoe wij vergelijken? Lees dan de pagina over hoe wij vergelijken.

Onafhankelijk

Vergelijkdirect.com is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar, investeringsfonds of een andere belanghebbende. We werken op eigen kracht, zodat we kritisch en gedreven naar onze eigen website en die van aanbieders kunnen (blijven) kijken. Uiteraard moeten ook wij geld verdienen om onze vaste lasten, website en medewerkers te kunnen betalen. Wij ontvangen commissies wanneer bepaalde producten via onze website worden afgesloten. Meer informatie vind je op hoe wij vergelijken.

Meer over ons