Brommerverzekering vergelijken. Goedkoopste in 2024!

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier
 • Altijd de goedkoopste premie voor jouw bromfietsverzekering
 • Direct verzekerd de weg op
 • Kies zelf je dekking (WA, WA+ of Allrisk)
 • WhatsApp, bel of chat met ons in geval van vragen of schade

Op deze pagina:

   Vergelijk met vertrouwen

   Brommerverzekering vergelijken? Check de voordelen!

   Wanneer je bromfietsverzekeringen vergelijkt, stel je jezelf in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die je bromfiets en je portemonnee goed beschermen. Check hieronder de belangrijkste voordelen die je geniet wanneer je ervoor kiest om te vergelijken!

   • Goedkoopste brommerverzekering

    Start gratis je vergelijking en vind binnen 2 minuten de goedkoopste bromfietsverzekering die bij je past!

   • Transparant vergelijken

    Vergelijken geeft helder inzicht in polisdetails en voorwaarden, zodat je goed voorbereid bent en geen verrassingen hebt bij schade.

   • Toegang tot topverzekeraars

    Wij werken samen met vertrouwde verzekeringspartners. Zo bieden we je de beste en meest betrouwbare brommerverzekeringen van Nederland!

   • Uitzonderlijke service

    Wij zijn er om je bij elke stap te helpen! Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, ben je slechts één van ons verwijderd.

   • Krijg de beste dekking

    Door te vergelijken kun je polissen vinden die een uitgebreide dekking bieden, inclusief bescherming tegen een breed scala aan risico's en scenario's.

   • Tijdsbesparend

    Wij vereenvoudigen het vergelijken, waardoor je tijd bespaart. Vergelijk meerdere opties op één plek, zodat je geen uitgebreid onderzoek hoeft te doen.

   Direct goed verzekerd op weg?

   Jij kiest zelf de meest ideale bromfietsverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de beste brommerverzekering af te sluiten!

   Bromfietsverzekering vergelijken? Zo werkt 't!

   Je brommerverzekering vergelijken en kiezen is eenvoudig! Volg deze 3 stappen om de verzekering te vinden die bij jouw behoeften past. Heb je vragen over een bromfietsverzekering? Neem gerust contact met ons op!

   • Stap 1

    Vul je gegevens in

    Om de beste bromfietsverzekering voor jou te vinden, hebben we enkele gegevens nodig. Deze helpen ons om passende verzekeringsopties te tonen.

   • Stap 2

    Vind je brommerverzekering

    Met de gegevens die je hebt ingevoerd, laten we je bromfietsverzekeringen zien die aansluiten bij jouw situatie. Jij beslist welke het beste bij jou past.

   • Stap 3

    Vraag je Verzekering Aan

    Je kunt direct bij ons een verzekering afsluiten of we verwijzen je naar de verzekeraar om dit te doen. Bij vragen staan we voor je klaar!

   Onze betrouwbare partners

   Wij werken al jarenlang samen met meer dan 5 toonaangevende verzekeraars om je de best mogelijke brommerverzekering te kunnen bieden. Ontdek de bromfietsverzekeringen van onder andere:

   Brommerverzekering vergelijken

   Heb je een nieuwe brommer gekocht? Of wil je gewoon je huidige brommerverzekering vergelijken met andere brommerverzekeringen? Met onze vergelijker kun je gemakkelijk zelf brommerverzekeringen vergelijken. Natuurlijk Kun je ook wat meer informatie op doen, lees dan vooral verder! Heb je hulp nodig? Dan kun je uiteraard gewoon met ons chatten, bellen of Whatsappen via 035-6857888.

   Kies zelf de dekking voor jouw brommer

   WA, WA+, Allrisk en aanvullende dekkingen

   WA, WA+ of allrisk is altijd uit te breiden met aanvullende dekkingen! Er zijn verschillende dekkingen die je kunt kiezen. De Wettelijke Aansprakelijkheid dekking is verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor de schade die je aan andere weggebruikers toebrengt. In plaats van WA kun je ook kiezen voor WA+ of Allrisk.Tijdens het bromfietsverzekering vergelijken houden we rekening met de verschillende dekkingen. Hieronder kun je gemakkelijk zien welke schades binnen de verschillende dekkingen vallen.

   Aanvullende dekkingen

   Weet welke aanvullende dekkingen je bij je bromfietsverzekering kunt afsluiten!

   • Alle aanvullende dekkingen voor jouw bromfietsverzekering op een rij

    Zo kun je weloverwogen kiezen voor één of meerdere aanvullende dekkingen bij je brommerverzekering

    • Schadeverzekering opzittenden

     Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop zit verzekert tot een bepaald bedrag aan materiële- & letselschade. Dit bedrag verschilt per verzekeraar en krijg je te zien tijdens het aanvragen van je verzekering.

    • Ongevallenverzekering opzittenden

     Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekert als één of beide personen blijvend invalide raakt, of erger, komt te overlijden. Het bedrag bij overlijden staat vast maar in geval van blijvende invaliditeit gelden maximum bedragen.

    • Verhaalsrechtsbijstand

     Deze dekking verzekert je van juridische hulp na een ongeval bij het verhalen van je schade op een tegenpartij. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je een conflict hebt over wie de schade moet betalen na een ongeval.

    • Aanschaf- of nieuwwaardegarantie

     Je kunt bij sommige verzekeraars de nieuwwaarde of aanschafwaarde tot 36 maanden meeverzekeren. Bij total-loss of diefstal, ontvang je dan de nieuwwaarde als je de brommer nieuw had gekocht en de aanschafwaarde als je hem 2e hands maar bij een erkende dealer met nota hebt aangeschaft.

   Opzittendenverzekering geldt óók voor bestuurder zelf!

   Een veel gemaakte denkfout is dat een ongevallen- en schadeverzekering voor opzittenden alleen voor mensen geldt die als passagier achterop de bromfiets zitten. Dit klopt niet! Met een ongevallen- of schadeverzekering voor opzittenden verzeker je jezelf als bestuurder ook voor letselschade bij blijvend letsel of overlijden als gevolg van een ongeval. Ook wanneer het je eigen schuld is!

   Start vergelijken en check de beste opzittendenverzekering!

   Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp!

   Veelgestelde vragen brommerverzekering

   Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

   Hulp of advies nodig?

   Onze experts staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

   Weet waar je aan toe bent voordat je een bromfietsverzekering afsluit!

   Tips brommerverzekering vergelijken

   Weet je zeker dat je schadevrije jaren voor een bromfietsverzekering hebt? Begrijp je de dekkingen die er zijn? Lees onderstaande tips om je brommer in één keer goed te verzekeren!

   • 1. Dubbelcheck of je schadevrije jaren hebt

    Je hebt alleen recht op no-claim korting op basis van je schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met een bromfietsverzekering. Heb je in de laatste 3 jaar geen bromfietsverzekering op je eigen naam gehad, dan heb je zeer waarschijnlijk geen schadevrije jaren die je kunt gebruiken op je nieuwe bromfietsverzekering. Let op! Schadevrije jaren die je op je lopende autoverzekering hebt, kun niet gebruiken voor een bromfietsverzekering!

    Start vergelijken
   • 2. Grotere kans op eigen schuld schade & diefstal

    Wij zien een grote stijging in het aantal schademeldingen waarbij géén tegenpartij bij betrokken is. Daarnaast zien we ook de laatste jaren een toename in het aantal gestolen scooters, bromfietsen en speed-pedelecs. Wij raden dus altijd aan een allrisk dekking te overwegen.

    Start vergelijken
   • 3. Kies voor extra zekerheid met aanvullende dekkingen

    Zorg ervoor dat je naast je brommer ook jezelf goed verzekerd in geval van letselschade en juridische hulp. Kies daarom altijd voor een opzittenden verzekering en verhaalsrechtsbijstand als aanvullende dekkingen. Zo ben je bij (blijvend) letsel goed verzekerd en krijg je hulp bij het verhalen van schade op de tegenpartij na een ongeval.

    Start vergelijken

   Direct goed verzekerd op weg?

   Jij kiest zelf de meest ideale bromfietsverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de beste brommerverzekering af te sluiten!

   Meer handige informatie

   Alles over het verzekeren van alle soorten bromfietsen!

   Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie voor het verzekeren van alle soorten bromfietsen (brommers, snorfietsen, speed pedelecs, brommobielen & scooteres).

   Klantbeoordelingen

   Geef jij ons ook 5 sterren?

   Onze klanten waarderen ons gemiddeld met bijna 5 sterren. Dat doen zij omdat wij je gewoon snel en goed helpen. Bekijk zelf de laatste beoordelingen maar!

   526 beoordelingen

   Bekijken
   • 22.05.2024

    zeer goed

    en zeer snelle service

    john van Zantvliet, ROOSENDAAL
   • 15.05.2024

    Vriendelijke en kundig advies

    Telefonisch contact over beëindiging van verzekering en eventuele een nieuwe verzekering. Alles vlotjes verlopen door een vriendelijke medewerker.

    Carlos, Bovenkarspel
   • 16.04.2024

    Motor en auto verzekering

    Ik ben zeer te vreden met vergelijk direct. Ik had probleem met verzekering van auto en is heel snel opgelost met de medewerkers en ik mag mijn auto verzekeren. Altijd laag met prime en aardige medewerkers. Altijd bereikbaar. Top top top.

    T.sert, Almelo
   Beoordeel ons