Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Brommerverzekering vergelijken

Vergelijk verschillende brommerverzekeringen via Vergelijkdirect.com!

 • Kies zelf je dekking
 • Direct verzekerd de weg op!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)

Brommerverzekering vergelijken

Heb je een nieuwe brommer gekocht? Of wil je gewoon je huidige brommerverzekering vergelijken met andere brommerverzekeringen? Met onze vergelijker kun je gemakkelijk zelf brommerverzekeringen vergelijken. Natuurlijk Kun je ook wat meer informatie op doen, lees dan vooral verder! Heb je hulp nodig? Dan kun je uiteraard gewoon met ons chatten, bellen of Whatsappen via 035-6857888.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA Brommerverzekering

De WA-brommerverzekering is de goedkoopste brommerverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor brommerbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen brommer, hiervoor moet je een meer uitgebreidere brommerverzekering afsluiten.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ brommerverzekering

De WA beperkt casco brommerverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je brommer, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-brommerverzekering.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk brommerverzekering

De Allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering die er is. Met deze brommerverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen brommer. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze brommerverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk brommerverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Wat is er belangrijk bij een brommerverzekering vergelijken?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het hebben van een brommerverzekering verplicht is in Nederland. Zonder brommerverzekering mag je geen brommer in je bezit hebben, tenzij je brommer geschorst is. Zoals je hierboven kunt lezen, heb je de keuze uit drie soorten dekkingen. De WA, WA+ en de Allrisk dekking. Verderop deze pagina kun je meer lezen over de aanvullende dekking bij een brommerverzekering.

Aanvullende dekkingen

Ook bij de brommerverzekering heb je de optie om een aanvullende dekkingen te kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • Schadeverzekering opzittenden

Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop verzekert tot een bepaald bedrag. Dit bedrag verschilt per verzekeraar.

 • Ongevallenverzekering opzittenden

Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekert als een of beide personen invalide raakt, of erger, komt te overlijden.

 • Aanschafwaardegarantie (3 of 5 jaar)

Met deze dekking krijg je het bedrag van de aanschafwaarde terug als je brommer gestolen is. Het ligt er aan per verzekeraar of dit tot 3 of 5 jaar na aankoop is. Ook hanteren sommige verzekeraars een maximaal bedrag wat vergoed word.

 • Vervangend vervoer

Met deze dekking krijg je vervangend vervoer als jouw brommer total loss of gestolen is.

 • Rechtsbijstand

Deze dekking verzekert je voor juridische hulp. Dit kan zijn als je een conflict hebt over wie de schade moet betalen of onenigheid met de reparateur.

 • Helm, kleding en bagage

Als laatste optie kun je ook jouw brommeraccessoires zoals een helm, kleding en bagage mee verzekeren.

Welke verzekeraars vergelijken we?

We nemen deze verzekeraars mee bij de brommerverzekering vergelijken:

 • Klaverblad verzekeringen
 • Unigarant
 • ASR
 • REAAL
 • ENRA

We kunnen niet alle verzekeraars vergelijken, omdat sommige verzekeraars hun premies niet met ons willen delen. Het is voor jou ook maar de vraag of je verzekert wilt worden door een verzekeraar die geheimzinnig doet over premies.

Brommerverzekering op maat

Wil je jouw brommerverzekering op maat hebben of kom je er niet uit bij het brommerverzekering vergelijken? Onze experts op gebied van brommerverzekeringen zitten klaar om je verder te helpen! Je kan ons bereiken via de mail, chat, WhatsApp of telefonisch via 035-6857888.

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude brommerverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.