Start vergelijken

Brommerverzekering

Als je in Nederland woont en in het bezit bent van een brommer, dan ben je verplicht om een brommerverzekering af te sluiten. Een brommerverzekering is een verzekering voor je brommer en keert een schadevergoeding uit als je schade aan anderen toebrengt. Naast de verplichte WA-brommerverzekering zijn er nog andere soort brommerverzekeringen. Deze dekken ook de schade aan je eigen brommer. Je kunt kiezen uit drie verschillende brommerverzekeringen: WA, WA beperkt casco en allrisk.


  •  Vergelijk overzichtelijk brommerverzekeringen
  •  Kies de dekking die bij jouw sbrommer past!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!
10
Beste vergelijker die ik heb gezien tot nu toe! Gemakkelijk te gebruiken.
- Woerden
22 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

WA brommerverzekering

De WA-brommerverzekering is de goedkoopste brommerverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor brommerbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen brommer, hiervoor moet je een meer uitgebreidere brommerverzekering afsluiten.

WA beperkt casco brommerverzekering

De WA beperkt casco brommerverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je brommer, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-brommerverzekering.

Allrisk brommerverzekering

De allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering die er is. Met deze brommerverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen brommer. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze brommerverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk brommerverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Vergelijk en vind de juiste brommerverzekering

Vaak is het lastig om de juiste brommerverzekering te vinden die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Wil je zeker weten wat voor jou de beste brommerverzekering? Vergelijk dan jouw brommerverzekering met alle andere brommerverzekeraars en krijg de voordeligste en beste brommerverzekering!

Meer informatie

Gratis hulp van een expert op het gebied van vergelijken

Persoonlijke hulp bij het vergelijken van al jouw vaste lasten

Jaarlijkse check of je nog goed verzekerd bent

Contractwekker, nooit meer te laat met opzeggen!

Compleet overzicht van jouw verzekeringen in jouw eigen omgeving, nooit meer zoeken naar polissen!

Aanmelden