Bereken je premie

AFM Vergunningnummer 12044269 KiFiD 300.016415

Brommerverzekering

Als je in Nederland woont en in het bezit bent van een brommer, dan ben je verplicht om een brommerverzekering af te sluiten. Een brommerverzekering is een verzekering voor je brommer en keert een schadevergoeding uit als je schade aan anderen toebrengt. Naast de verplichte WA-brommerverzekering zijn er nog andere soort brommerverzekeringen. Deze dekken ook de schade aan je eigen brommer. Je kunt kiezen uit drie verschillende brommerverzekeringen: WA, WA beperkt casco en allrisk.

WA brommerverzekering

De WA-brommerverzekering is de goedkoopste brommerverzekering die er is. Deze is bovendien verplicht voor brommerbezitters. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan derden toebrengt. Deze verzekering dekt dus niet schade aan je eigen brommer, hiervoor moet je een meer uitgebreidere brommerverzekering afsluiten.

WA beperkt casco brommerverzekering

De WA beperkt casco brommerverzekering dekt naast schade aan derden ook veelvoorkomende schades door bijvoorbeeld storm en brand. Als je door een ongeval schade krijgt aan je brommer, dan wordt dit in de meeste gevallen niet gedekt. De WA beperkt casco verzekering is niet verplicht en is iets duurder dan de verplichte WA-brommerverzekering.

Allrisk brommerverzekering

De allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering die er is. Met deze brommerverzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan anderen toebrengt en je bent verzekerd voor schade aan je eigen brommer. Als je geen risico wilt lopen, dan is het verstandig om deze brommerverzekering af te sluiten. Let op, de allrisk brommerverzekering keer geen schadevergoeding uit als er sprake is van opzet of verboden middelen.

Vergelijk en vind de juiste brommerverzekering

Vaak is het lastig om de juiste brommerverzekering te vinden die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Wil je zeker weten wat voor jou de beste brommerverzekering? Vergelijk dan jouw brommerverzekering met alle andere brommerverzekeraars en krijg de voordeligste en beste brommerverzekering!

Verzekeraars

We hebben van alle vergelijkers het breedste aanbod aan verzekeraars. In onderstaand overzicht zie je met welke verzekeraars wij een partnerschap hebben.

centraalbeheer
anwb
meeus
inshared
ohra
aon
witgeld
zelf
fbto
deltalloyd
nationalenederlanden
ditzo

Reviews

Het onderstaande resultaat komt van VerzekeraarsInBeeld. Dit gebeurt in opdracht van het Verbond van Verzekeraars. Verzekeraars vinden het belangrijk dat zij open zijn over hun prestaties. In 2017 doen 48 verzekeraars mee aan het onderzoek.

Het onderzoek is in opdracht van het Verbond van Verzekeraars uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar TNS.

bar74

bar75

bar75

bar72