Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Tomos verzekering

Goedkoop je Tomos verzekeren!

Vergelijk nu een Tomos-verzekering

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Op werkdagen binnen 1 uur verzekerd
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (WA, WA+ of Allrisk)
Vergelijk een Tomos-verzekering

Waarom je Tomos verzekeren?

Het is belangrijk dat jouw Tomos goed verzekerd is, maar waarom? Ten eerste is het in Nederland verplicht om een brommerverzekering te hebben, als je in bezit bent van een brommer. Anders mag je de weg niet op. Daarnaast is het fijn als je geen extra kosten op je bord krijgt als je in een ongeval terecht komt. Het is belangrijk om een verzekering te hebben omdat je niet alleen schade aan jezelf kan veroorzaken maar ook aan andere deelnemers in het verkeer Wij hebben drie soorten verzekeringen en diverse aanvullende dekkingen. We hebben ze allemaal hieronder voor je beschreven. Zo weet je precies welke opties je hebt. De drie verzekeringen waar je een keuze uit kan maken zijn:

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA Tomos-verzekering

Dit is de goedkoopste verzekering voor je Tomos. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die jij aan anderen in het verkeer toebrengt.

Bekijk aanvullende dekkingen

WA+ Tomos-verzekering

Deze verzekering dekt schade die jij aan anderen toebrengt. Ook dekt deze verzekering veelvoorkomende schades, bijvoorbeeld brand- en stormschade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk Tomos-verzekering

De Allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering die er is. Bij deze verzekering ben je verzekerd tegen schades die je een ander toebrengt. En ook je bent verzekerd tegen schades aan je eigen brommer.

Bekijk aanvullende dekkingen

Wat raden wij aan?

Wij raden aan om je Tomos Allrisk te verzekeren. Waarom? Omdat je dan gedekt bent tegen alle schades die aan je brommer. Je bent verzekerd tegen schades die je anderen toebrengt en schades aan je eigen brommer. Op deze manier is de kans het kleinst dat je iets uit eigen zak moet betalen. Wel moeten we erbij vermelden dat er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd als er sprake is van opzet of gebruik van verboden middelen.

Aanvullende dekkingen?

Wij hebben diverse aanvullende dekkingen. Deze dekkingen zijn er om je basisverzekering mee uit te breiden. Zo voorkom je verdere ongewenste kosten. We hebben alle aanvullende dekkingen hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat ze allemaal inhouden:

Schadeverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de persoon die achterop zit verzekerd tot een bepaald bedrag.
Ongevallenverzekering opzittenden
Met deze dekking zijn jij en de opzittende verzekerd. Op deze manier heb je geen onverwachte hoge zorgkosten door een ongeval.
Aanschafwaardegarantie (3 of 5 jaar)
Met deze dekking krijg je het bedrag van de aanschafwaarde terug als je brommer gestolen wordt. Het ligt er per verzekeraar aan of dit tot 3 of 5 jaar na aankoop is.
Vervangend vervoer
Met deze dekking ben je verzekerd voor vervangend vervoer. Zo zit je niet ineens zonder brommer. Bijvoorbeeld als je brommer gestolen is of bij de garage staat.
Rechtsbijstand
Deze dekking verzekert je voor juridische hulp.
Brommeraccessoires
Met deze verzekering kan je accessoires zoals een helm, kleding en bagage meeverzekeren.

Kosten voor Tomos verzekering?

De kosten van de verzekering van je Tomos zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste ligt het eraan welke van de drie basisverzekeringen jij kiest. Naast de basisverzekering kan je ook nog een aanvullende dekking kiezen. Dit kan ook invloed hebben op de kosten van jouw brommerverzekering. Daarnaast kan het zijn dat je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd kan je no-claimkorting krijgen. Met recht op no-claimkorting wordt deze op de maandelijkse premie toegepast. En de laatste factor die meetelt in de kosten voor jouw verzekering is het eigen risico. Hoe hoger je eigen risico, hoe minder premie je maandelijks hoeft te betalen.

Vergelijken van Tomos verzekeringen?

Voordat je een verzekering afsluit, is het handig om eerst de verzekeringen te vergelijken. Op die manier weet je precies welke verzekering het beste bij jou en je Tomos past. Zo betaal je nooit te veel.

Wij kunnen ook een vergelijking voor je maken. Daarbij kijken wij wat jij gedekt wil hebben en welke premie het goedkoopst is. Zo vind jij de verzekering die het beste bij je past. Je kunt zelf starten met vergelijken op onze website, maar je kunt ook contact met ons opnemen. Wij helpen je met vragen of wanneer je hulp nodig hebt bij het vergelijken. Spreek ons op de chat of bel/whatsapp ons op 035-6857888. Zo kunnen wij jou verder helpen. We hopen snel van je te horen.

Veel gestelde vragen over een Tomos verzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: G. dekker

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Er zijn verschillende aanvullende dekkingen voor je tomos, deze dekkingen zijn er om je basisverzekering mee uit te breiden. voor een tomos zijn het er zes namelijk: schadeverzekering opzittenden, ongevallenverzekering opzittenden, aanschafwaardegarantie, vervangend vervoer, rechtsbijstand en brommeraccesoires. wat deze aanvullende dekkingen precies inhouden kan je hier in de tekst lezen. heb je nog vragen over een van de aanvullende dekkingen? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: B. Timmer

Beantwoord door: Bart Houtman op 4/02/2020

Voordat je een verzekering voor je Tomos afsluit is het handig om eerst te vergelijken welke verzekeraar het goedkoopste is en jou de beste dekking biedt. Deze vergelijking kan je bij ons maken. Dit kan je zelf online doen via onze website! Ook kunnen wij dit voor jou doen, dit gaat telefonisch en dan zoeken wij alles voor jou uit. Na de vergelijking kunnen wij of jij zelf hem meteen afsluiten. hulp nodig bij het afsluiten? Dan kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Brommerverzekering op maat

Zelf je brommerverzekering samenstellen!

Rechtsbijstand, schade opzittende, ongevallen opzittende of pechhulp naar wens toevoegen aan je brommerverzekering

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude brommerverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude brommerverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering zonder rijbewijs?
  Heb je nog geen brommerrijbewijs maar heb je wel een brommer? Ook dan kunnen we je helpen met het afsluiten van je brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.