Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Persoonlijke lening

Bereken nu zelf je persoonlijke lening

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen

Aanvragen persoonlijke lening

Wil je een persoonlijke lening aanvragen? Dan ontvang je na je aanvraag het volledige leenbedrag in één keer op je rekening. Hiermee kun je een grote aankoop financieren zoals een auto of een verbouwing. Grote kans dat je een BKR-registratie hebt en misschien vraag je je wel af of je dan een privé lening kan afsluiten. Zo lang je geen negatieve BKR-registratie hebt, kan heel veel. We vertellen je er graag meer over en gaan ook in op de rente van een lening en hoe je een privé lening kan vergelijken.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Hoeveel lenen

Hoeveel je precies kunt lenen, hangt van je persoonlijke situatie af. Zo kijkt een kredietverstrekker naar je financiële situatie, dus: wat komt er binnen, wat wordt er weer uitgegeven, woon je samen (met kinderen) of alleen? Ook andere leningen bepalen hoeveel jij nu kunt lenen. We helpen je graag bij het berekenen van jouw maximale leenbedrag.

Bekijk meer

Lening zonder BKR

Heb je een BKR-registratie? Geen probleem! Met een (positieve) BKR kun jij gewoon een lening afsluiten. Natuurlijk wordt de lening bepaald op basis van jouw financiële mogelijkheden. Een BKR-registratie is er om jou te beschermen tegen financiële gevolgen. Pas als je betalingsachterstanden gaat oplopen bij het terugbetalen van een lening, krijg je een negatieve BKR-registratie. In dat geval is het moeilijk om een lening te kunnen afsluiten. Met een positieve BKR-registratie is dit vaak geen enkel probleem.

Bekijk meer

Persoonlijke lening vergelijken

Om de beste en goedkoopste persoonlijk lening af te sluiten, raden we je aan om persoonlijke leningen te vergelijken. Dit doen wij graag voor je. Op basis van jouw wensen en situatie vergelijken wij kredietverstrekkers. Zo vind je altijd een lening met de beste voorwaarden!

Bekijk meer

Rente persoonlijke lening

Ga je een persoonlijke lening aanvragen? Dan betaal je over deze persoonlijke lening rente. Bij het bepalen van de rente van je persoonlijke lening kijkt de kredietverstrekker naar een aantal factoren. Dit zijn algemene factoren, zoals de marktrente en het verdienmodel van de bank. Maar ook wet- en regelgeving. Verder kijkt de kredietverstrekker naar persoonlijke factoren. Hierbij moet je denken aan de hoogte van het bedrag dat je leent en of je een koophuis hebt. Het leendoel en de looptijd van je lening hebben ook invloed. Hetzelfde geldt voor het risicoprofiel dat een bank inschat. Bij een risicoprofiel kijkt de bank naar de kans dat je de lening kunt terugbetalen.

Laagste rente persoonlijke lening

Wat de laagste rente voor een privé lening is, is lastig te zeggen. Dat hangt dus van alle bovenstaande factoren af. Maar de rente van een privé lening staat bij het lenen van persoonlijk krediet wel vast. Hierdoor weet je dus waar je aan toe bent. De vaste rente betekent dat je over de hele looptijd van je privé lening dezelfde rente betaalt.

Hoeveel kan ik lenen persoonlijke lening?

Ga je een privé lening aanvragen? Dan is het logisch dat je wil weten hoeveel je kan lenen. De mogelijkheden voor een persoonlijke lening berekenen wij graag voor je. Om te berekenen hoeveel persoonlijk krediet je verantwoord kunt lenen, kijken we naar je financiële situatie. Wat komt er maandelijks binnen en wat zijn je vaste lasten? Ook je woonsituatie en burgerlijke staat wegen mee. Als je thuiswonende kinderen hebt, brengt dit ook kosten met zich mee. Misschien heb je nog wel andere leningen lopen. Deze zaken nemen we mee in onze berekening. Daarom kunnen we niet zo vertellen hoeveel iemand kan lenen. Dat verschilt per persoon, maar we helpen je graag!

Persoonlijke lening zonder BKR

Sluit je een lening van €250,- of meer af? En is de looptijd langer dan een maand? Dan heb je al een BKR-registratie. Maar dit is niet erg. Pas met een negatieve BKR-registratie kan geld lenen lastig worden.

Leen je dus meer dan €250,-? Dan is het verplicht dat een geldverstrekker een BKR toetsing uitvoert. De lening wordt ook geregistreerd bij Stichting BKR. Bepaalde leningen worden niet bij het BKR geregistreerd. Denk dan aan een studieschuld of een onderhandse lening bij vrienden of familie. Ook de hypotheekschuld op je eigen huis wordt niet geregistreerd. Tenzij je achterloopt op de betaling. Verder worden betalingsachterstanden bij een zorgverzekeraar, energieleverancier of de Belastingdienst niet geregistreerd. Maar een persoonlijke lening zonder BKR is mogelijk.

Geen BKR, wel lenen

Je kunt de BKR-registratie omzeilen en toch geld lenen, maar dit brengt risico’s met zich mee. Als je geld leent van vrienden of familie hoeft dit niet BKR geregistreerd te worden. Zorg er dan wel voor dat je goede afspraken maakt over het terugbetalen van deze lening. Een andere manier is een flitskrediet. Dit is een minilening in het buitenland van maximaal €1.500,-. Deze buitenlandse kredietverstrekkers omzeilen de Nederlandse wet en hebben vaak niet het beste met je voor. Ze kunnen strenge voorwaarden hanteren of een hoge rente vragen.

Onthoud dus goed dat een BKR-registratie er is om je te beschermen. Stichting BKR houdt zich onder andere bezig met het waarborgen van jouw financiële welzijn. Een negatieve BKR-registratie hoeft pas problemen op te leveren.

Persoonlijke lening goedkoopste

Zoek je een goedkope persoonlijke lening? Dan is een persoonlijke lening vergelijken erg slim. Dit doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Op basis van jouw gegevens en wensen worden persoonlijke leningen met elkaar vergeleken. We vinden precies welke kredietverstrekker de beste rente en voorwaarden voor je heeft. Zo vind je altijd de goedkoopste persoonlijke lening. Je kunt direct jouw persoonlijke lening afsluiten. Kom je er niet uit of heb je vragen over het lenen van geld? Neem gerust eens contact met ons op! We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over een persoonlijke lening

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nancy

Beantwoord door: Vincent Schokker op 14/07/2023

Bij een persoonlijke lening ontvang je het volledige leenbedrag in één keer op je rekening. Hiermee kun je een grote aankoop financieren zoals een auto of een verbouwing. Deze persoonlijke lening betaal je gedurende de afgesproken looptijd terug aan de kredietverstrekker. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Philip

Beantwoord door: Vincent Schokker op 15/07/2023

Alle leningen die je de afgelopen vijf jaar hebt afgesloten, moeten BKR-geregistreerd zijn. Kredietverstrekkers zoals banken kunnen dan inzien of je op dit moment een lening hebt lopen en hoe je betaalgedrag is. Heb je alles netjes op tijd betaald of heb je betalingsachterstanden? Een BKR-registratie is niet gek, dat heeft bijna iedereen. Pas bij een negatieve BKR-registratie wordt lenen moeilijk. Wanneer je betalingsachterstanden oploopt, krijg je een negatieve BKR-registratie. Hiermee zien kredietverstrekkers dat je in de afgelopen vijf jaar niet aan je betalingsverplichten hebt kunnen voldoen. Je zal dan ook bij de meeste kredietverstrekkers geen lening kunnen afsluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Iris

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Bij het bepalen van de rente van je persoonlijke lening kijkt de kredietverstrekker naar een aantal factoren. Dit zijn algemene factoren, zoals de marktrente en het verdienmodel van de bank. Maar ook wet- en regelgeving. Verder kijkt de kredietverstrekker naar persoonlijke factoren. Hierbij moet je denken aan de hoogte van het bedrag dat je leent en of je een koophuis hebt. Het leendoel en de looptijd van je lening hebben ook invloed. Hetzelfde geldt voor het risicoprofiel dat een bank inschat. Bij een risicoprofiel kijkt de bank naar de kans dat je de lening kunt terugbetalen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Vivian

Beantwoord door: Vincent Schokker op 05/07/2023

Zeker, heel veel mensen hebben een BKR-registratie. Dit heb je al als je meer dan €250,- leent. Bijvoorbeeld als je een telefoonabonnement inclusief toestel hebt afgesloten en je telefoon meer dan €250,- waard is. Maar ook als je een private lease auto rijdt. Het wordt pas moeilijk als je een negatieve BKR-registratie hebt. Dat gebeurt als je de betalingsverplichtingen van leningen niet nakomt. Kredietverstrekkers zien dan dat je in de afgelopen vijf jaar niet aan al je betalingsverplichtingen hebt voldaan en dat je dus betalingsachterstanden hebt of hebt gehad. Hierdoor zal je bij veel kredietverstrekkers geen persoonlijke lening kunnen afsluiten. Maar heb je een positieve BKR-registratie? Dan is het vaak geen enkel probleem om een persoonlijke lening af te sluiten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!