Inboedelverzekeringen vergelijken in 2024 | Vergelijkdirect

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier
 • Inboedelverzekeringen overzichtelijk met elkaar vergelijken!
 • Kies de dekking die bij jouw situatie past!
 • Alle soorten dekkingen mogelijk (Basis, Allrisk, Glas etc.)!
 • Hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar! Chat, bel of WhatsApp 035-6857888

Op deze pagina:

   Inboedelverzekering vergelijken? Zo werkt 't!

   Je inboedelverzekering vergelijken en kiezen is eenvoudig! Volg deze 3 stappen om de verzekering te vinden die bij jouw behoeften past. We beantwoorden ook al je vragen over kosten, dekkingen en meer.

   • Stap 1

    Vul je gegevens in

    Om de beste inboedelverzekering voor jou te vinden, hebben we enkele gegevens nodig. Deze helpen ons om passende verzekeringsopties te tonen.

   • Stap 2

    Kies een verzekering en extra’s

    Kies de juiste verzekering: inboedel, opstal, of gecombineerd. Overweeg extra dekkingen: allrisk, aansprakelijkheid, glas, mobiele electronica, bijzondere spullen, of/en buitenhuisdekking.

   • Stap 3

    Vergelijk en vind je inboedelverzekering

    Vergelijk aanbieders, kies je inboedelverzekering, dien je aanvraag in en wacht op de acceptatiemail. Je inboedel is direct verzekerd. Vergeet niet je oude verzekering op te zeggen.

   Onze betrouwbare partners

   Wij werken samen met toonaangevende verzekeraars om je de best mogelijke inboedelverzekeringsopties te bieden. Ontdek onze vertrouwde partners:

   Verzeker je spullen met een goede inboedelverzekering

   Ontdek waarom inboedelverzekeringen van essentieel belang zijn voor huishoudens. Leer waarom het beschermen van je spullen tegen risico's zoals diefstal en schade van vitaal belang is voor de veiligheid van je woning.

   • Wat is een inboedelverzekering?

    Een inboedelverzekering is er om verschillende soorten schade aan verhuisbare, verplaatsbare spullen in huis te dekken. De niet aard- en nagelvaste spullen in huis noem je de inboedel. Onder inboedel vallen bijvoorbeeld spullen zoals meubels, gordijnen, je wasmachine en andere spullen die niet vast zitten aan de woning zelf. De schadesoorten die worden vergoed zijn onder andere brand-, storm-, inbraak-, en waterschade.

   • Is een inboedelverzekering verplicht?

    Het is niet verplicht om een inboedelverzekering af te sluiten, maar wij raden het je altijd aan om het wel te doen. In de loop van de jaren verzamel je waarschijnlijk aardig wat spullen en deze spullen hebben in totaal waarschijnlijk een grotere waarde dan je denkt. Als je bijvoorbeeld een brand in je huis hebt is het een fijn idee dat je nieuwe meubels kan kopen met het geld dat je van de verzekeraar krijgt. Ook kan je als er ingebroken word de gestolen spullen laten vergoeden door je verzekeraar.

   • Wat kost een inboedelverzekering?

    De premie van je inboedelverzekering hangt af van verschillende factoren, zoals de dekking, de waarde van je bezittingen, je woonplaats, het type woning, het eigen risico en je schadeverleden. Ook preventiemaatregelen, zoals een alarm, en of je een garantie tegen onderverzekering hebt, spelen een rol. We raden je aan om verschillende verzekeraars te vergelijken, omdat ze vaak verschillende prijzen hanteren. Dit kun je op onze website doen of telefonisch met ons bespreken.

   Vergelijk en bespaar op inboedelverzekeringen!

   Jij kiest zelf de meest ideale inboedelverzekering voor jou. Klik hieronder om gratis te vergelijken en de perfecte verzekering af te sluiten!

   Beschikbare dekkingen inboedelverzekering

   De hoofddekkingen, Basis en Allrisk, vormen de kern van je inboedelverzekering en bieden verschillende mate van bescherming. De Basisdekking biedt een standaard bescherming tegen veelvoorkomende risico's, terwijl de Allriskdekking een uitgebreidere dekking biedt, inclusief dekking bij zelf veroorzakte schades (ongelukjes).

    • Basis dekking

     De basisdekking van je inboedelverzekering biedt fundamentele bescherming tegen verschillende onvoorziene gebeurtenissen. Zo valt chade veroorzaakt door stormachtig weer, brand en inbraak (incl. schade door poging tot diefstal) onder de basisdekking.

    • Allrisk dekking

     Met de Allrisk dekking ben je, bovenop de basisdekking, ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer je iets laat vallen of omstoot. Natuurlijk is er geen dekking wanneer je iets met opzet stuk maakt.

   • Aanvullende dekkingen

    Met onderstaande aanvullende dekkingen kun je je inboedelverzekering uitbreiden. Ze bieden extra bescherming in specifieke situaties of bijzonder spullen. Ze kunnen worden afgestemd op je unieke behoeften en bieden extra zekerheid bij zowel de basis als allrisk inboedelverzekering.

    • Aansprakelijkheid

     Eigenlijk zou iedereen een aansprakelijkheidsverzekering moeten hebben! Je bent dan verzekerd wanneer je per ongeluk schade aan iemand anders toebrengt. Bijvoorbeeld wanneer je spullen van een ander beschadigt of iemand door jouw toedoen letselschade oploopt.

    • Glasdekking

     Met een glasdekking op je inboedelverzekering ben je beschermd tegen schade aan het glas dat niet vastzit aan je huis of die je als huurder zelf extra hebt aangebracht. De verzekering dekt de kosten voor het vervangen van het glas, het plaatsen ervan en het herstellen van beschadigingen aan het schilderwerk rondom het glas.

    • Buitenshuisdekking

     Standaard zijn je spullen in huis verzekerd. Neem je je spullen weleens mee buiten je huis, dan heb je een aanvullende buitenshuisdekking nodig. Dit is een aanvullende dekking die je bij je inboedelverzekering kunt afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan je dure camera, je kleding etc. Voor mobiele elektronica heb je ook een Mobiele elektronica dekking nodig!

    • Mobiele elektronica

     Verzeker je mobiele apparaten, zoals bijvoorbeeld je tablet, mobiele telefoon en laptop, tegen diefstal, vallen en stoten. Met deze dekking ben je niet alleen beschermd binnen je woning. Heb je ook een buitenshuisdekking, dan heb je ook buiten je woning dekking bij schade aan je mobiele elektronica. Het is dus aan te raden beide aanvullende dekkingen af te sluiten als je je mobiele elektronica ook onderweg wilt meeverzekeren!

    • Bijzondere spullen

     Bijzondere spullen zijn speciale en waardevolle bezittingen die je in huis hebt, zoals unieke kunstwerken, kostbare sieraden en hoogwaardige audio- en videoapparatuur. Heb je deze recent getaxeerd? Dan kun je deze tegen de juiste waarde meeverzekeren door de verzekerde bedragen op te hogen.

    • Eigenaars- of huurdersbelang

     Met een eigenaarsbelang ben je extra verzekerd als de verzekering van de VvE in jouw geval onvoldoende dekking biedt bij schade. Bijvoorbeeld wanneer je extra's hebt aangebracht aan je woning die normaliter onder een opstalverzekering vallen maar waarbij de opstalverzekering van de VvE geen dekking biedt.

   Inboedelverzekering voor elk type woning

   Vind de juiste inboedelverzekering voor jouw woning, ongeacht of je huiseigenaar bent of een huurder. Met de juiste inboedelverzekering verzeker je je spullen eenvoudig tegen de meest voorkomende schades. Je hebt al een inboedelverzekering vanaf €3,95 per maand!

   Start gratis vergelijken

   Dit wilden anderen graag weten

   Veelgestelde vragen inboedelverzekeringen

   Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. We antwoorden binnen 1 werkdag en tonen je vraag en ons antwoord hieronder. Zo helpen we ook andere mensen!

   Heb je hulp nodig?

   Onze experts staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

   Klantbeoordelingen

   Geef jij ons ook 5 sterren?

   Onze klanten waarderen ons gemiddeld met bijna 5 sterren. Dat doen zij omdat wij je gewoon snel en goed helpen. Bekijk zelf de laatste beoordelingen maar!

   beoordeel ons
   op Google

   Bekijken
   • author's photo

    brigitte geutjes

    14.07.2024

   • author's photo

    Roedesh Baidjnath misier

    14.07.2024

   • author's photo

    floris wijnants

    14.07.2024

    GE-WEL-DI-GE service! Petronella, Bart en Vincent hebben mij geweldig geholpen met een uitzonderlijke situatie rondom mijn schadevrije jaren. Dat heeft mij maandelijks heel veel geld gescheeld! Top team dat ik iedereen aan kan raden! (Translated by Google) GREAT service! Petronella, Bart and Vincent helped me tremendously with an exceptional situation surrounding my claim-free years. That has saved me a lot of money every month! Great team that I can recommend to everyone!

   Beoordeel ons