Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee je schade voor de inboedel van je huis dekt. Hierbij moet je denken aan schade door brand, waterschade, vandalisme en inbraak. Het verschilt per inboedelverzekering welke soort schades zij dekken. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je voor veel dure spullen een aparte aanvullende verzekering moet afsluiten.


  •  Vergelijk overzichtelijk inboedelverzekeringen
  •  Pas de inboedelverzekering aan jouw wensen aan!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

Onder inboedel valt een heel groot aantal dingen, bijvoorbeeld kleding, meubels, boeken en bepaalde apparatuur. Vandaar dat de verzekerde waarde bij een inboedelverzekering lastig te bepalen is. Vaak is het zo dat alles wat verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering valt. Alles wat niet verhuisbaar is en dus aan het huis vast zit, valt niet onder de inboedelverzekering maar onder de opstalverzekering. De opstal van het huis kan je met een opstalverzekering afsluiten. Bij Vergelijkdirect.com kun jij je verzekeren voor veel verschillende inboedelverzekeringen. Bij een uitgebreide dekking ben je al gauw verzekerd voor brand-, schroei-, bliksem-, storm-, water-, inbraak- en diefstalschade.

Bepalen van je dekkingswaarde

Als je een inboedelverzekering afsluit, is het kiezen van een juiste dekkingswaarde van groot belang. Als je schade hebt, wordt er namelijk gekeken naar de werkelijke geschatte waarde van je inboedel. Op het moment dat je een te lage waarde hebt verzekerd, dan krijg je niet de volledige schade vergoed en ben je onderverzekerd. Als je een te hoge waarde hebt verzekerd, dan ben je oververzekerd. Je krijgt dan maximaal de werkelijke waarde vergoed en je bent op dat moment een te hoge premie aan het betalen. Om dus een goed beeld te krijgen over de waarde van je inboedel, bereken dan altijd met een waardemeter de waarde van jouw inboedel!

Vergelijk en kies de juiste inboedelverzekering!

Als je een inboedelverzekering wilt afsluiten, dien je eerst te bepalen wat voor type inboedelverzekering je wilt afsluiten en of het bij je past. Door het grote keuzeaanbod van verschillende verzekeraars, verzekeringsproducten en de grote premieverschillen, is het verstandig om te vergelijken. Wij helpen je graag om een keuze te maken van de juiste inboedelverzekering met een goedkope premie. Gegarandeerd dat jij de best mogelijke inboedelverzekering krijgt die perfect aansluit bij jouw inboedel en persoonlijke situatie!

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier