Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Rechtsbijstandverzekering ZZP

Vind jouw zakelijke verzekering.

Vergelijk rechts- bijstandverzekeringen

 • Vergelijk 13 ZZP rechtsbijstandverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Gratis offerte aanvragen

Rechtsbijstandverzekering ZZP

Als ZZP'er heb je met verschillende opdrachtgevers en partijen te maken. Wanneer iemand zijn of haar afspraken niet nakomt, kan dit voor een conflict zorgen. Bijvoorbeeld als je leverancier de bestelde producten niet levert of als jouw facturen niet worden betaald. In geval van dit soort conflicten is het handig als je juridische hulp krijgt. Daarvoor kun je een rechtsbijstandverzekering ZZP afsluiten. Zo weet je zeker dat je er bij conflicten nooit alleen voor staat en dat je geen juridische kosten hoeft te betalen.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Rechtsbijstandverzekering ZZP kosten

Hoe hoog of laag de premie is die jij voor een ZZP rechtsbijstandverzekering zal betalen, hangt van verschillende factoren af. De premie is afhankelijk van jouw onderneming. Ook het eigen risico en verzekerde bedrag hebben invloed. Bij sommige verzekeraars staan de bedragen van het eigen risico en het verzekerde bedrag vast, bij andere verzekeraars kun je kiezen uit verschillende bedragen. Je vindt de goedkoopste en beste ZZP rechtsbijstandverzekering door rechtsbijstandverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dat kunnen wij voor je doen nadat je een gratis en vrijblijvende offerte bij ons hebt aangevraagd.

Bekijk meer

Rechtsbijstandverzekering ZZP vergelijken

Iedere verzekeraar die een ZZP rechtsbijstandverzekering aanbiedt, heeft een andere dekking en premie. Daarom is het verstandig om ZZP rechtsbijstandverzekeringen met elkaar te vergelijken. Door jouw wensen en gegevens in onze vergelijker in te vullen, ontdek je direct welke verzekeraar de beste dekking en premie heeft voor jouw onderneming. Zo betaal je nooit meer dan nodig!

Bekijk meer

Rechtsbijstand ZZP

Als ZZP’er werk je samen met verschillende partijen. Zo werk jij voor opdrachtgevers. Aan de andere kant kun je afhankelijk zijn van bijvoorbeeld leveranciers. Als een van deze partijen de afspraken niet nakomt, kun je in een conflict terecht komen. Bijvoorbeeld als je facturen niet betaald worden. Maar ook als iemand schade aan jouw spullen veroorzaakt. Of als de leverancier geen of verkeerde spullen levert. Omdat je als ZZP’er niet kunt terugvallen op je privé aansprakelijkheidsverzekering is een rechtsbijstandverzekering ZZP heel handig.

Het is niet verplicht om deze verzekering af te sluiten. Maar in geval van een ruzie die door of tijdens je werk ontstaan is, kun je met een rechtsbijstandverzekering rekenen op hulp van een jurist. Meestal kun je ook bij de jurist terecht voor advies. Zonder rechtsbijstandverzekering kunnen de kosten flink oplopen. Denk aan kosten voor een advocaat. Met een goede ZZP rechtsbijstandverzekering sta je er nooit alleen voor.

Rechtsbijstandverzekering ZZP kosten

De kosten van een ZZP rechtsbijstandverzekering verschillen per ZZP’er. Een verzekeraar kijkt namelijk naar verschillende factoren. Deze factoren zijn afhankelijk van je onderneming. Zo spelen je omzet en de branche waarin je werkt mee. Daarnaast kun je een eigen risico en verzekerd bedrag kiezen. Dit heeft allemaal invloed op de hoogte van je premie. We kunnen dus niet zo vertellen hoeveel een ZZP rechtsbijstandverzekering kost. Maar, dit zullen een paar tientjes per maand zijn.

Door zakelijke rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken voor je, kun je altijd de goedkoopste rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering ZZP vergelijken

Bij verschillende verzekeraars kun je een rechtsbijstand verzekering ZZP afsluiten. Maar iedere verzekeraar heeft een andere dekking en premie. Daarom is het handig om een rechtsbijstandverzekering ZZP te vergelijken. Dat kunnen wij voor je doen als je een offerte bij ons hebt aangevraagd. Dat doe je gratis en vrijblijvend door een paar gegevens in te vullen. Binnen één werkdag hoor je van ons. In tussentijd gaan wij voor je aan de slag met het vergelijken van dekkingen en premies. De offerte die je van ons ontvangt laat je zien wat de beste en goedkoopste rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming is. Zo betaal je nooit te veel. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de ZZP rechtsbijstandverzekering

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Jorick

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/07/2023

De kosten van een ZZP rechtsbijstandverzekering verschillen per ZZP’er. Een verzekeraar kijkt namelijk naar verschillende factoren. De factoren zijn afhankelijk van je onderneming. Zo spelen je omzet en de branche waarin je werkt mee. Daarnaast kun je een eigen risico en verzekerd bedrag kiezen. Dit heeft allemaal invloed op de hoogte van je premie. We kunnen dus niet zo vertellen hoeveel een ZZP rechtsbijstandverzekering kost. Maar, dit zullen een paar tientjes per maand zijn. Door rechtsbijstandverzekeringen te laten vergelijken vind je altijd de goedkoopste rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming. Door bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, vergelijken wij ZZP rechtsbijstandverzekeringen op basis van dekkingen en premies. Binnen één werkdag weet jij wat een rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming zal kosten. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Rianne

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Het is niet verplicht om een ZZP rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Maar in geval van een ruzie die door of tijdens je werk ontstaan is, kun je met een rechtsbijstandverzekering rekenen op hulp van een jurist. Meestal kun je ook bij de jurist terecht voor advies. Zonder rechtsbijstandverzekering kunnen de kosten flink oplopen. Denk aan kosten voor een advocaat. Met een goede ZZP rechtsbijstandverzekering sta je er nooit alleen voor. Door online een gratis offerte aan te vragen, vind je makkelijk en snel de beste ZZP rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Freek

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Als ZZP’er werk je samen met verschillende partijen. Zo werk jij voor opdrachtgevers. Aan de andere kant kun je afhankelijk zijn van bijvoorbeeld leveranciers. Als een van deze partijen de afspraken niet nakomt, kun je in een conflict terecht komen. Omdat je als ZZP’er niet kunt terugvallen op je privé aansprakelijkheidsverzekering is een rechtsbijstandverzekering ZZP heel handig. Je vindt jouw ideale ZZP rechtsbijstandverzekering door bij ons een gratis offerte aan te vragen. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Mary

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Wat de beste ZZP rechtsbijstandverzekering is, verschilt per ZZP'er. Iedere verzekeraar heeft net een andere dekking en de premie wordt bepaald op basis van jouw onderneming. Zo heeft jouw jaaromzet en de branche waarin je werkzaam bent, invloed. Verder weegt het verzekerde bedrag en het eigen risico mee. Hierdoor is het moeilijk te zeggen wat de beste ZZP rechtsbijstandverzekering is. Maar we hebben wel een handig trucje voor je. Bij ons kun je namelijk gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan dan voor je aan de slag met het vergelijken van ZZP rechtsbijstandverzekeringen. Binnen één werkdag ontvang je van ons een offerte waarin jij ziet wat de beste en goedkoopste rechtsbijstandverzekering voor jouw onderneming is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere rechtsbijstandverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct goed geholpen
 • Rechtsbijstandverzekering op maat

Kies jouw rechtsbijstandverzekering!

Vraag gratis een offerte aan

Offerte aanvragen

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe rechtsbijstandverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Rechtsbijstandverzekering?
  Ben je op zoek naar de juiste rechtsbijstandverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.