Zorgverzekering vergelijken 2023?

Check snel de premie voor jouw zorgverzekering 2023

Zorgverzekering 2023 vergelijken

 • Vergelijk meer dan 16 zorgverzekeringen
 • Direct afsluiten
 • Zelf je aanvullende dekkingen kiezen

Zorgverzekering 2023 vergelijken!

De premies zijn bekend! Via onze website kun je de premie van veel zorgverzekeraars in 2023 vergelijken. Met onze zorgverzekering vergelijker heb je de juiste zorgverzekering 2023 binnen 5 minuten gevonden! Ook aanvullende dekkingen kun je gemakkelijk en snel vergelijken. Je hebt in 2023 een basisverzekering vanaf €99,99 per maand.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Vergelijk zorgverzekering 2023

Met onze vergelijker kun je direct je zorgverzekering vergelijken! We werken samen met bijna alle zorgverzekeraars en vergelijken restitutie- en naturapolissen!

Zorgverzekering vergelijken studenten

Ben je student? Wil je weten welke zorgverzekering voor jou de beste dekking biedt en het goedkoopste is? In onze zorgverzekering vergelijker hebben we alle kortingen en extra's voor studenten al verwerkt.

Dekking zorgverzekering vergelijken

Van alle zorgverzekeraars die wij vergelijken, kun je ook de premies zien van de aanvullende dekkingen. Natuurlijk zie je ook direct welke vergoedingen er per dekking gelden. Zo kun je heel snel de perfecte zorgverzekering op maat samenstellen.

Dekking zorgverzekering vergelijken

Heb je alleen een basisverzekering nodig? Dan is het vergelijken van je zorgverzekering voor 2023 gemakkelijk. Heb je aanvullende dekkingen nodig? Dan is de dekking zorgverzekering vergelijken ietsje lastiger. In onze zorgverzekering vergelijker kun je gemakkelijk je aanvullende dekkingen selecteren om toch snel je totale maandpremie voor je zorgverzekering te bekijken. Je ziet dan direct per verzekeraar welke behandelingen er worden vergoed!

Zorgverzekering restitutiepolis vergelijken

Veel zorgverzekeraars bieden een naturapolis aan. Dit betekent dat je behandelingen vergoed krijgt zoals die zijn afgesproken met de aangesloten zorgverleners. Je kunt dan dus niet zelf kiezen bij welke zorgverlener je je laat behandelen. Met een restitutiepolis kun je zelf bepalen naar welke zorgverlener je gaat. In onze zorgverzekering vergelijker kun je gemakkelijk je natura- of restitutiepolis vergelijken! Ook voor de premies van 2023!

Zorgverzekering vergelijken 18 jaar

Ben je 17 en word je binnenkort 18 jaar? Dan dien je uiteraard een zorgverzekering af te sluiten. Iedereen in Nederland is namelijk verplicht om vanaf zijn 18e een zorgverzekering te hebben. Hiermee heb je recht op zorg in Nederland en vaak ook in het buitenland. Verstandig dus om op tijd te beginnen met een zorgverzekering vergelijken 18 jaar.

Studenten zorgverzekering vergelijken

Ben je student en 18 jaar of ouder? Ook dan is het vergelijken van een zorgverzekering voor studenten via onze website gemakkelijk te doen. Kies je dekking, je eigen risico en start direct met het vergelijken van een zorgverzekering voor studenten! Je ziet direct welke korting of extra’s er voor studenten zijn!

Zorgverzekering vergelijken korting

Wij welken niet met collectieven. Deze zijn vaak niet goedkoper dan een goede zorgverzekering met korting. Via onze zorgverzekering vergelijker berekenen we altijd de extra kortingen die zorgverzekeraars aanbieden. We verwerken direct in de scherpst mogelijke premie. Zo wordt het vergelijken van een zorgverzekering met korting super simpel!

Laagste premie bij €885,- eigen risicoUnivé Zorg Select 2023
€107,45
p/mnd

Aanvragen

Laagste premie vrije zorgkeuzeVink Vink Zorgverzekering 2023
€125,-
p/mnd

Aanvragen

Veel gestelde vragen over zorgverzekeringen vergelijken aan Vincent en Bart van Vergelijkdirect.com

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: H. van Kooij

Beantwoord door: Bart Houtman op 20/10/2022

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt graag je ouder zorgverzekering op. Nadat je je zorgverzekering hebt vergeleken en je keuze hebt gemaakt kun je bij de aanvraag van je nieuwe zorgverzekering aangeven dat ze je oude zorgverzekering opzeggen. Soms vragen ze dan om het polisnummer! Om je te helpen met opzeggen kun je contact met ons opnemen via chat, telefoon of WhatsApp (035-6857888).

Vraag van: S. Fikozi

Beantwoord door: Bart Houtman op 21/10/2022

Het grootste verschil tussen een natura- en een restitutiepolis is de vrije zorgkeuze. Bij een restitutie zorgverzekering kun je altijd zelf je zorgverlener kiezen. Bij een naturapolis ben je afhankelijk van de afspraken die de zorgverzekeraar en de zorgverlener met elkaar maken.

Vraag van: J. Manhaus

Beantwoord door: Bart Houtman op 21/10/2022

Dit ligt volledig aan je eigen inschatting. Heb je in de afgelopen jaren veel (specifieke) zorg nodig gehad? Dan is het verstandig om goed te kijken naar aanvullende dekkingen, zoals fysiotherapie, tandartskosten, vergoedingen voor brillen en lenzen etc. Wil je advies? Neem dan contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp op 035-6857888

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 20 zorgverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Zorgverzekering op maat vergelijken

Zelf je zorgverzekering samenstellen!

Fysiotherapie, tandarts, vrije zorgkeuze naar wens toevoegen aan je zorgverzekering 2023

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude zorgverzekering opzeggen?
  Je nieuwe zorgverzekering zegt je oude zorgverzekering gaar voor je op! Geef bij het aanvragen van je nieuwe verzekering aan dat je wilt overstappen!
 • Zorgverzekering vergelijken 2023
  Check alle premies voor jouw zorgverzekering in 2023! Ook aanvullende dekkingen vergelijken we graag voor je.
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.

Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


[wpforms id="9906" title="false" description="false"]

Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier