Zorgverzekering vergelijken


Zorgverzekeringen vergelijken voor 2015 is vanaf nu mogelijk op Vergelijkdirect.com. Op basis van premie, aanvullende dekking, eigen risico en productwaarderingen kun je met bovenstaande tool gemakkelijk inzichtelijk maken welke zorgverzekering het beste bij je past. Na het aanpassen van de gewenste selecties klik je op “aanpassen”. Vervolgens worden de premies van de voor jou beschikbare zorgverzekeringen getoond.

Bespaar tot enkele honderden euro’s op je huidige zorgverzekering

Start hierboven direct met het vergelijken van je zorgverzekering. Wil je meer informatie over een bepaalde zorgverzekering die in je vergelijking naar voren komt, klik dan op “meer informatie”. Je vindt dan eenvoudig de polisvoorwaarden en ziet direct welke zorg precies verzekerd is. Heb je vragen? Kijk dan of ze in onze veelgestelde vragen worden gesteld.

Gemakkelijk overstappen van zorgverzekering

Tegenwoordig is het verrassend eenvoudig om over te stappen van zorgverzekering. In veel gevallen regelt je nieuwe zorgverzekeraar de overstap en hoef je zelf niets te doen! Wil je nu overstappen? Start dan hierboven met het vergelijken van je zorgverzekering. Als je voor 31 december overstapt, hoef je niet zelf je oude zorgverzekering op te zeggen.

Laat een reactie achter: