Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Leningen vergelijken

Vind jouw lening via Vergelijkdirect

  • Ga voor de beste service en de laagste rente
  • Op werkdagen binnen 24 uur je aanvraag geregeld
  • Voor verbouwingen, auto of andere voertuigen

Leningen vergelijken

Als je geld wil lenen voor een verbouwing, auto of iets anders waar je veel geld voor nodig hebt, zoek je natuurlijk de beste lening. Dit betekent een lening met goede voorwaarden en een aantrekkelijke rente. Omdat dit voor iedere persoon anders is en ook afhangt van hoeveel je wil lenen, kun je leningen vergelijken. Hierdoor weet je precies wat de beste lening voor jou is. Zo leen je op een verantwoordelijke manier geld en weet je wat je te wachten staat. Maar let op: geld lenen kost geld.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Rente vergelijken

Voordat je een persoonlijke lening afsluit, is het handig om de rentes van verschillende kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Iedere kredietverstrekker heeft namelijk eigen voorwaarden en rentes. Deze rente wordt onder andere gebaseerd op jouw financiële situatie en de marktrente. Om de meest aantrekkelijke rente voor jouw lening te vinden, raden we je daarom aan om de rente van persoonlijke leningen te vergelijken.

Bekijk meer

Lenen verbouwing

Een verbouwing kun je op verschillende manieren financieren. Om erachter te komen of het voor jou voordeliger is om een persoonlijke lening af te sluiten of om de hypotheek te verhogen, is het verstandig om deze verschillende soorten leningen met elkaar te vergelijken. Zo sluit je altijd een passende lening af.

Bekijk meer

Leningen vergelijken

Wat de beste en goedkoopste lening is, is voor iedereen verschillend. Het hangt namelijk van allerlei factoren af. Om er snel en makkelijk achter te komen wat de beste lening voor jouw situatie is, kun je via onze online vergelijker leningen vergelijken. Hierdoor weet je direct welke lening het beste bij je past.

Bekijk meer

Lening afsluiten

Wil je iets duurs betalen zoals een auto of een verbouwing? Dan kun je hiervoor je spaargeld aanbreken. Maar als je nog niet genoeg spaargeld hebt of als je dit ergens anders voor wil gebruiken, kun je een lening afsluiten. Iedere kredietverstrekker hanteert andere voorwaarden en rentes. Leningen vergelijken is dan ook een uitkomst. We vertellen je hier graag meer over.

Persoonlijke lening rente vergelijken

Met een persoonlijke lening kun je geld lenen om een grote aankoop te financieren. Over deze lening betaal je rente. Hoeveel die rente is, is per kredietverstrekker verschillend. Een bank kijkt naar verschillende zaken om de rente vast te stellen. Denk aan het verdienmodel van de bank en de marktrente. Maar ook het bedrag dat je wil lenen, het risico dat de bank inschat en de looptijd van de lening spelen een rol bij het vaststellen van de rente.

Om zeker te weten dat je een lage rente voor je lening afsluit, kun je persoonlijke leningen vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker.

Lening auto vergelijken

Als je ineens een nieuwe auto moet kopen, heb je misschien niet genoeg spaargeld om dit te kunnen betalen. Dan heb je de optie om een lening voor je auto af te sluiten. Dit kan met een persoonlijke lening, via private lease of door een lening bij de garage af te sluiten. Ook in dit geval is het aan te raden om leningen met elkaar te vergelijken.

Geld lenen vergelijken verbouwing

Wil je geld lenen voor een verbouwing? Dan kun je dit op verschillende manieren doen. Het kan met een persoonlijke lening, maar ook door het verhogen van je hypotheek. Een verhoogde hypotheek hoeft niet de beste optie te zijn. Deze lening betaal je namelijk over een veel langere looptijd terug. De looptijd van een persoonlijke lening is vaak korter. Hierdoor betaal je gedurende een kortere periode rente. Om erachter te komen wat de beste keuze is voor jou, kun je leningen vergelijken. Zo wordt goedkoop geld lenen een makkie.

Lenen vergelijken

Als je geld wil gaan lenen, ben je op zoek naar de beste lening voor jouw leendoel. Om deze lening te vinden, kun je leningen vergelijken. Door bij het lenen van geld te vergelijken wat de verschillende kredietverstrekkers aanbieden, sluit je altijd een passende lening af.

We hebben een handig trucje voor jou. Namelijk onze vergelijker. Door jouw wensen en gegevens in te vullen, gaat de vergelijker voor je aan de slag. Je ziet dan direct welke geldverstrekker de beste rente en voorwaarden heeft. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Kom je er niet uit of heb je vragen over het lenen van geld? Neem gerust eens contact met ons op! We helpen je graag.

Veelgestelde vragen over leningen vergelijken

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Ayla

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/07/2023

Met een persoonlijke lening kun je geld lenen om een grote aankoop te financieren. Over deze lening betaal je rente. Hoeveel die rente is, is per kredietverstrekker verschillend. Een bank kijkt naar verschillende zaken om de rente vast te stellen. Denk aan het verdienmodel van de bank en de marktrente. Maar ook het bedrag dat je wil lenen, het risico dat de bank inschat en de looptijd van de lening spelen een rol bij het vaststellen van de rente. Om zeker te weten dat je een lage rente voor je lening afsluit, kun je persoonlijke leningen vergelijken. Dat doe je makkelijk en snel via onze online vergelijker. Neem meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Cas

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Als je een auto wil financieren, heb je verschillende mogelijkheden. Dit kan met een persoonlijke lening, via private lease of door een lening bij de garage af te sluiten. Weten wat voor jou de beste keuze is? Vergelijk makkelijk, snel en online leningen met elkaar via Vergelijkdirect. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Fiona

Beantwoord door: Vincent Schokker op 06/07/2023

Geld lenen voor een verbouwing kan via een persoonlijke lening of door een verhoogde hypotheek. Een verhoogde hypotheek hoeft niet de beste optie te zijn. Deze lening betaal je namelijk over een veel langere looptijd terug. De looptijd van een persoonlijke lening is vaak korter. Hierdoor betaal je gedurende een kortere periode rente. Om erachter te komen wat de beste keuze is voor jou, kun je leningen vergelijken in onze vergelijker. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Floris

Beantwoord door: Vincent Schokker op 02/07/2023

Als je geld wil gaan lenen, ben je op zoek naar de beste lening voor jouw leendoel. Om deze lening te vinden, kun je leningen vergelijken via Vergelijkdirect. Door bij het lenen van geld te vergelijken wat de verschillende kredietverstrekkers aanbieden, sluit je altijd een passende lening af. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!