Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Bedrijfsaansprakelijkheids- verzekering ZZP nodig?

Vind jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk nu aansprakelijkheids- verzekeringen

 • Wij vergelijken meer dan 11 ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen voor je
 • Altijd de laagste premie
 • Binnen 1 werkdag een passend voorstel
Gratis offerte aanvragen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan je altijd overkomen. Ook als ZZP'er. Hiervoor kun jij aansprakelijk worden gesteld en de kosten van de schade kunnen flink oplopen. Dan is het fijn als je een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten. Je hoeft dan niet zelf de kosten van de schade of het letsel te vergoeden. Hoe vind je dan die ZZP AVB verzekering die bij je past? Vraag gratis een offerte aan en wij zullen voor jou een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

AVB ZZP verstandig

Het is heel verstandig om als ZZP'er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hiermee verzeker je jouw onderneming namelijk tegen schade waarvoor jouw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld. De schade die je per ongeluk toebrengt, is namelijk niet met je privé aansprakelijkheidsverzekering gedekt, maar kan wel flink in de kosten lopen. Om ervoor te zorgen dat je niet zelf voor deze kosten hoeft op te draaien, sluit je deze AVB voor ZZP'ers af. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Bekijk meer

Kosten AVB verzekering ZZP

De kosten voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als ZZP'er hangen af van verschillende factoren. Zo kijkt de verzekeraar naar de bedrijfsactiviteit, dus welke werkzaamheden je verricht en hoe hoog het risico op schade is. Verder weegt het eigen risico en het verzekerde bedrag mee. Soms staat dit al vast, bij andere verzekeraars kun je uit verschillende bedragen kiezen.

Bekijk meer

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Voor je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zoek je uiteraard de goedkoopste verzekering met de beste dekking. Hoe deze ideale verzekering eruit ziet, verschilt per persoon. Daarom is het handig om ZZP AVB verzekeringen te vergelijken. Dat doe je makkelijk, snel en online via onze vergelijker. Vul jouw gegevens in en ontdek direct welke verzekeraar de beste ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor jou heeft. Zo betaal je nooit meer te veel!

Bekijk meer

AVB verzekering ZZP

Als ZZP’er lever je diensten of producten aan klanten. Er kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hier kan jouw onderneming voor aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld als je een glas water over de laptop van een klant laat vallen. Of als een klant struikelt over een verlengsnoer dat jij gebruikt en hierdoor letsel oploopt. De schade die ontstaat kan bij jouw onderneming verhaald worden. Dit kan flink in de kosten lopen. Daarom is het slim om als ZZP’er een AVB verzekering af te sluiten.

Waarom een ZZP bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering?

Je verzekeren tegen aansprakelijkheid is als ZZP’er geen overbodige luxe. Het is heel verstandig zelfs. We leggen je graag uit waarom.

Met deze ZZP verzekering bescherm je jouw bedrijf tegen schade die tijdens het werk ontstaat. Je kan spullen van een ander beschadigen. Maar nog erger: iemand kan letsel oplopen. Je privé aansprakelijkheidsverzekering dekt deze schade niet. Daarom is een AVB voor ZZP’ers aan te raden. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Want als jij voor de schade aansprakelijk bent, kunnen de kosten hoog oplopen. Met deze verzekering hoef je zelf niet voor de kosten op te draaien. Word je onterecht beschuldigd? In dat geval dekt deze verzekering vaak ook de juridische kosten die je dan moet maken. Kortom, sluit deze verzekering als ZZP’er zeker af.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP verplicht?

Het is niet verplicht om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als ZZP’er af te sluiten. Maar het is dus wel aan te raden. Het dekt namelijk de schade die je als ZZP’er veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Ook als het om letselschade gaat. Heeft iemand bij jou een product gekocht en heeft dit schade veroorzaakt? Of ontstaat er financiële schade bij medische beroepen? Die schades vergoed deze verzekering. Denk ook aan schade die je veroorzaakt aan geleende of gehuurde spullen.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

De kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP hangen van verschillende factoren af. We leggen ze graag aan je uit.

Bedrijfsactiviteit

De verzekeraar kijkt naar de werkzaamheden die je verricht. Zit je veel op kantoor of ben je loodgieter en ga je naar mensen thuis? Je werkzaamheden bepalen hoe groot het risico is dat je tijdens je werk schade veroorzaakt. Hoe hoger het risico op schade, hoe hoger de premie.

Eigen risico

Daarnaast heeft het eigen risico invloed op je premie. Bij sommige verzekeraars kun je de hoogte van het eigen risico zelf kiezen. Dit is het bedrag dat je in geval van schade zelf betaalt. Pas als de schade duurder uitvalt, betaalt de verzekeraar het bedrag boven het eigen risico. Hoe hoger het eigen risico is dat je kiest, hoe lager je premie.

Verzekerde bedrag

Verder kun je vaak zelf kiezen voor welk bedrag jij je wil verzekeren. Tot dat bedrag ben je verzekerd. Hoe hoger dit bedrag is, hoe hoger de premie. Kies je voor een lager bedrag? Dan betaal je minder premie. Maar let erop dat letselschade erg in de kosten loopt. Ook dan wil je goed verzekerd zijn.

Waarom bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken ZZP?

Er zijn meerdere aanbieders van deze verzekering voor ZZP’ers. Welke kies je dan? En wat past het beste bij jouw bedrijf? Je wil natuurlijk de goedkoopste verzekering, maar ook de beste dekking. Iedere dekking en premie is anders. Daarom raden we je aan om bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers te vergelijken. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Voordat je als ZZP’er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, wil je natuurlijk zeker weten dat je de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP gevonden hebt. Om je hierbij te helpen, hebben we een handig hulpmiddel voor je. Bij ons kun je namelijk een gratis offerte aanvragen. Door jouw gegevens in te vullen, kunnen wij al voor je aan de slag. Dit kost je slechts een paar seconden. We gaan dan een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken op basis van dekkingen en premies. Binnen één werkdag sturen we jou al een offerte. Hierin zie je wat de goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP voor jouw onderneming is. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen je graag!

Naast een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is het als ZZP’er ook aan te raden om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Nathaniël

Beantwoord door: Vincent Schokker op 21/07/2023

Wat de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als ZZP'er is, hangt af van allerlei factoren. Zo kijkt de verzekeraar naar de bedrijfsactiviteit, dus welke werkzaamheden je verricht en hoe hoog het risico op schade is. Verder weegt het eigen risico en het verzekerde bedrag mee. Soms staat dit al vast, bij andere verzekeraars kun je uit verschillende bedragen kiezen. Verder heeft iedere verzekeraar andere dekkingen en premies. Daarom raden we je aan om een offerte bij ons aan te vragen. Wij gaan dan bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers vergelijken. Binnen één werkdag hoor je van ons welke verzekeraar de goedkoopste en beste ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor je aanbiedt. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 29/06/2023

Het is niet verplicht om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als ZZP’er af te sluiten. Maar het is wel aan te raden. Het dekt namelijk de schade die je als ZZP’er veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Ook als het om letselschade gaat. Door je hiervoor te verzekeren, weet je zeker dat je als ZZP'er niet voor onverwachte (hoge) kosten hoeft op te draaien. Door bij ons een offerte aan te vragen en ons AVB's te laten vergelijken, vind je altijd de beste en goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als ZZP'er. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Tess

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

AVB staat voor 'aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven', ook wel bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering genoemd. Deze verzekering is aan te raden voor iedere onderneming. Ook voor ZZP'ers. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de schade kan wel op jouw bedrijf verhaald worden. De kosten van schade kunnen flink oplopen. Om deze onverwachte (hoge) kosten niet zelf te hoeven betalen, verzeker je jouw onderneming met een AVB. Vul onze offerte in en ontdek wat de beste en goedkoopste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als ZZP'er is. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Ties

Beantwoord door: Vincent Schokker op 23/07/2023

Je verzekeren tegen aansprakelijkheid is als ZZP’er geen overbodige luxe. Het is heel verstandig zelfs. Met deze ZZP verzekering bescherm je jouw bedrijf tegen schade die tijdens het werk ontstaat. Je kan spullen van een ander beschadigen. Maar nog erger: iemand kan letsel oplopen. Je privé aansprakelijkheidsverzekering dekt deze schade niet. Daarom is een AVB voor ZZP’ers aan te raden. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Want als jij voor de schade aansprakelijk bent, kunnen de kosten hoog oplopen. Met deze verzekering hoef je zelf niet voor de kosten op te draaien. Word je onterecht beschuldigd? In dat geval dekt deze verzekering vaak ook de juridische kosten die je dan moet maken. Kortom, sluit deze verzekering als ZZP’er zeker af. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Jason

Beantwoord door: Vincent Schokker op 24/07/2023

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw onderneming tegen schade die je als ZZP'er of werknemer veroorzaakt aan spullen of mensen. Denk aan het omstoten van een scherm dat kapot valt of als een klant letselschade oploopt door jouw toedoen. Het gaat dus om schade aan spullen of mensen in dit geval. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je de financiële schade die je bedrijf veroorzaakt tijdens het werk. Door een foutje kan een klant bijvoorbeeld omzet mislopen. Deze vermogensschade wordt gedekt met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Vergelijk meer dan 11 aansprakelijkheidsverzekeringen
 • Ook te combineren met je inboedel- en woonverzekering

Zelf je aansprakelijkheidsverzekering samenstellen!

Ontdek direct welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2022 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige aansprakelijkheidsverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe aansprakelijkheidsverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Aansprakelijkheidsverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste aansprakelijkheidsverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw verzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.