Start vergelijken

Centraal Beheer scooterverzekering

Centraal Beheer biedt helaas geen scooterverzekering aan. Gelukkig zijn er meerdere verzekeraars die wel een scooterverzekering aanbieden! Op Vergelijkdirect.com kun je meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken. Een scooterverzekering heb je al vanaf €3,79!

  •  Vergelijk op basis van je eigen scooter
  •  Kies de dekking die bij jouw scooter past!
  •  Direct online afsluiten bij de verzekeraar!

Welke verzekeraars naast Centraal Beheer scooterverzekering?

De verzekeraars die je kunt vergelijken zijn:

Centraal Beheer scooterverzekering

Basisdekking bij Centraal Beheer scooterverzekering

Over het algemeen bieden verzekeraars drie varianten aan van scooterverzekeringen; WA, WA+ en AllRisk.

WA scooterverzekering

De WA scooterverzekering is de minimale dekking die vereist is in Nederland. Hiermee bescherm jij jezelf tegen hele hoge kosten wanneer je een ongeluk veroorzaakt waar veel schade bij ontstaan is. Al deze schade aan anderen wordt met de WA scooterverzekering gedekt.

WA+ scooterverzekering

Een uitbreiding op de WA scooterverzekering is de WA+ verzekering. Deze heeft dezelfde basisdekking als de WA verzekering, echter is deze uitgebreid met bijvoorbeeld diefstal dekking en stormschade. Valt jouw scooter om bij een storm? Dan vergoedt de verzekeraar jouw kosten!

Allrisk scooterverzekering

De meest uitgebreide dekking is de Allrisk scooterverzekering. Hiermee ben je tegen bijna alles verzekerd. Mocht er door een ongeluk, waarbij jij schuldig bent, schade ontstaan aan jouw scooter, dan keert deze dekking ook jouw schade uit!

Aanvullende dekkingen bij Centraal Beheer scooterverzekering

Bij veel verzekeraars kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog. Je kan kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:
Aanvullende dekkingen bij je motorverzekering berekenen kan heel simpel. Je kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen:

  • Schade Verzekeringen Opzittenden: Deze dekking vergoed de materiële schade en letselschade. De schade wordt vergoed voor de zowel bestuurder als de bijrijder.
  • Ongevallen Verzekering Opzittenden: Deze dekking is te vergelijken met de Schade Verzekeringen Opzittenden. Het verschil is dat er bij deze dekking een eenmalig vast bedrag wordt uitgekeerd als jij en/of je bijrijder blijvende invaliditeit oploopt. Of erger, als hij komt te overlijden.
  • Rechtsbijstand: Dit is juridische hulp voor schadegevallen waar niet meteen duidelijk is wie de schade moet vergoeden.
  • Winterstop: Met deze winterstop kan je een korting van 10 tot 15 procent krijgen op je premie. Een winterstop houdt in dat als je de keuze maakt niet op je motor te rijden in de winterperiode. Ook moet de motor keurig geparkeerd staat in een (overdekte) stalling. Alle overige dekkingen in deze periode blijven wel gewoon van kracht.
  • Meeverzekeren accessoires: Met deze dekking kan je je accessoires zoals een helm of motorkleding meeverzekeren. Ook navigatiesystemen en zadeltassen vallen hier vaak onder.

Lees hier meer over de scooterverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier