Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer scooterverzekering?

Kom alles te weten over de scooterverzekering van Centraal Beheer!

Vergelijk nu scooterverzekeringen

 • Vergelijk Centraal Beheer met andere scooterverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken Of ga direct naar Centraalbeheer.nl

Je scooter goed verzekeren? Ga voor Centraal Beheer!

Het is slim om je scooter goed te verzekeren. Met een scooter kan je eerder vallen en ze worden vaker gestolen. Door een scooterverzekering af te sluiten, kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je hebt de keuze uit verschillende verzekeringen en er zijn ook nog aanvullende verzekeringen. Zo stel je zelf de verzekering samen die het beste bij jou past. De bromfietsverzekering van Centraal Beheer verzekert voertuigen tot 50cc met een bromfiets- of snorfietskenteken. Dus ook jouw scooter!

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA scooterverzekering

Een WA verzekering is de minimale dekking die verplicht is. Met deze verzekering verzeker je jezelf tegen schade die jij veroorzaakt aan andere voertuigen.

Bekijk de verzekering

WA+ scooterverzekering

De WA+ dekking is iets uitgebreider. Ook de schade aan je eigen scooter is verzekerd wanneer er na een ongeluk sprake is van schade.

Bekijk de verzekering

Allrisk brommerverzekering

Kies je voor allrisk? Dan ben je in bijna alle gevallen verzekerd. De schade aan je eigen scooter is dan ook verzekerd als deze schade is ontstaan door storm of vandalisme.

Bekijk de verzekering

Centraal Beheer scooterverzekering voordelen

Je kan jouw scooter verzekeren met de bromfietsverzekering van Centraal Beheer. Met deze verzekering, verzeker je jouw scooter goed. Centraal Beheer staat dag en nacht voor je klaar als er iets is. Je helm of accessoires? Die vallen standaard in de verzekering. Welke verzekering je ook kiest. Ook wanneer je scooter wordt gestolen of total loss is, kan je op deze verzekeraar rekenen. Tot wel een jaar na de aanschaf, betaalt de verzekeraar jou de aanschafwaarde terug. Daarnaast kan je zelf kiezen wat je wil verzekeren. Bij Centraal Beheer heb je 14 dagen bedenktijd en je kan de verzekering opzeggen wanneer je maar wilt.

Mogelijkheden bij Centraal Beheer scooterverzekering

Centraal Beheer biedt drie varianten van scooterverzekeringen aan; WA, WA+ en AllRisk.

WA scooterverzekering

De WA scooterverzekering is de minimale dekking die verplicht is in Nederland. Hiermee bescherm jij jezelf tegen kosten van schade bij een ander wanneer jij een ongeluk veroorzaakt hebt. Deze schade aan anderen wordt met de WA scooterverzekering gedekt.

WA+ scooterverzekering

Een WA verzekering is dus verplicht. Maar je kan ook kiezen om meer te verzekeren. Dan kan je kiezen voor een WA+ verzekering. Je verzekert jezelf dan nog steeds tegen schade bij een ander. Maar ook schade aan je eigen scooter is bij deze verzekering gedekt. Ook is deze dekking uitgebreid met dekking in geval van diefstal en stormschade. Valt jouw scooter om bij een storm? Dan vergoedt de verzekeraar jouw kosten!

Allrisk scooterverzekering

Wil je nog een uitgebreidere verzekering? Dan kan je het beste kiezen voor de allrisk scooterverzekering. Hiermee ben je tegen bijna alles verzekerd. Schade aan een ander z’n voertuig na een ongeluk? Schade aan je eigen scooter na een ongeluk of schade door storm? Met allrisk ben je tegen al deze zaken verzekerd.

Aanvullende dekkingen bij Centraal Beheer scooterverzekering

Bij Centraal Beheer kun je ook nog enkele aanvullende dekkingen afsluiten. Hiermee gaat je maandelijkse premie natuurlijk wel omhoog. Maar je bent ook beter verzekerd! Je kan kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

Opzittendenverzekering

Deze dekking vergoedt de materiële schade en letselschade bij een ongeluk. De schade wordt vergoed in geval van schade bij zowel de bestuurder als de bijrijder.

Pechhulp Nederland

Pech onderweg is vervelend en lastig. Met deze aanvullende verzekering is pechhulp snel bij jou. Centraal Beheer helpt je dag en nacht als je pech hebt. Of je nou nog in de straat staat of ergens verder van huis. Voor zover het kan, repareert Centraal Beheer jouw scooter ter plekke. Lukt dit niet? Dan nemen ze je scooter mee naar de garage en wordt vervangend vervoer voor je geregeld.

Rechtsbijstand Verkeer en medisch

Heb je juridische hulp nodig in het verkeer? Met deze aanvullende dekking ben jij verzekerd van juridische hulp bij schadegevallen waar niet meteen duidelijk is wie de schade moet vergoeden. Deze aanvullende dekking verzekert je voor alle situaties in het verkeer. Wanneer je juridische hulp nodig hebt, betaalt deze verzekeraar de advocaat of een andere juridische deskundige.

Vergelijken, afsluiten of meer weten?

Om de beste verzekering voor jouw scooter te vinden, kan je het beste scooterverzekeringen vergelijken. Bij ons kan je er meer dan 23 met elkaar vergelijken! Ben jij er helemaal over uit dat deze Centraal Beheer scooterverzekering bij jou past? Neem contact met ons op, dan sluiten we de verzekering direct voor je af. Mocht je vragen hebben, beantwoorden we deze graag voor je.

Veelgestelde vragen over de scooterverzekering van Centraal Beheer

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Mauro

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/06/2021

Ja, zeker! Naast de WA, WA+ of allriskverzekering heeft Centraal Beheer drie aanvullende verzekeringen voor je scooter. Je hebt de keuze uit: de opzittendenverzekering, pechhulp Nederland en rechtsbijstand verkeer & medisch. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Corné

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/06/2021

Ook als je pech hebt voor je huis of in je straat word je geholpen. Maar ook wanneer je verder van huis bent staat Centraal Beheer natuurlijk voor je klaar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met meer dan 23 andere scooterverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct afsluiten
 • Scooterverzekering op maat

Kies jouw scooterverzekering!

Ontdek direct welke scooterverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2020 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige scooterverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe scooterverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Scooterverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste scooterverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw scooterverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.