Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer brommerverzekering?

Stel zelf jouw brommerverzekering samen.

Vergelijk nu brommerverzekeringen

 • Vergelijk Centraal Beheer met andere brommerverzekeringen!
 • Extra korting bij elke extra verzekering!
 • Hulp nodig? Chat, bel of WhatsApp ons op 035-6857888!
Start vergelijken Of ga direct naar Centraalbeheer.nl

Zoek je een brommerverzekering? Kies voor Centraal Beheer!

Een brommer moet je goed verzekeren. Met een brommer val je nou eenmaal sneller, ze worden vaker gesloopt en gestolen en ze zijn gevaarlijker. Daarom is het fijn om een brommerverzekering af te sluiten zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Als je een brommerverzekering wilt afsluiten, is het verstandig om eerst goed te bedenken welke dekkingen je nodig denkt te hebben. Je hebt een basisverzekering en aanvullende dekkingen. Hoe meer aanvullende dekkingen je afsluit hoe hoger de maandelijkse premie wordt. Maar met meer aanvullende dekkingen, ben je ook beter verzekerd.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

WA brommerverzekering

Voor een brommer moet je verplicht een WA-motorverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt de schade die iemand anders oploopt nadat jij een ongeluk veroorzaakt.

Bekijk de verzekering

WA+ brommerverzekering

De WA+ dekt ook de schade aan je eigen brommer. Je bent verzekerd tegen schade door brand, storm of diefstal.

Bekijk de verzekering

Allrisk brommerverzekering

De allrisk verzekering van Centraal Beheer verzekert jouw brommer ook tegen schade door een aanrijding of vandalisme. Daarnaast vergoedt deze verzekering natuurlijk de kosten in dezelfde gevallen als de WA en de WA+ dekking.

Bekijk de verzekering

Voordelen Centraal Beheer brommerverzekering

Met de bromfietsverzekering van Centraal Beheer is jouw brommer het hele jaar door goed verzekerd. Deze verzekeraar staat namelijk dag en nacht voor je klaar bij een ongeluk. Ook je helm en brommeraccessoires vallen standaard in de dekking. Dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Raakt je brommer total loss of wordt deze gestolen? Tot wel een jaar na de aanschaf, betaalt Centraal Beheer jou de aanschafwaarde terug. Daarnaast kan je zelf kiezen wat je wil verzekeren.

Verschillende Centraal Beheer brommerverzekeringen

Je moet verplicht een WA verzekering hebben, maar je kan ook kiezen uit een WA+ beperkt casco of een allrisk verzekering.

WA verzekering

De WA verzekering is de meest simpele verzekering. Met de WA verzekering wordt schade aan iemand anders z’n voertuig altijd vergoed. Een WA verzekering is verplicht in Nederland.

WA+ verzekering

De WA+ verzekering dekt ook de schade aan je eigen brommer. Dit is het geval bij schade door de natuur. Denk hierbij aan schade door brand of storm. Ook bij diefstal en inbraak ben je met deze dekking verzekerd tegen schade.

Allrisk verzekering

De allrisk verzekering is net wat uitgebreider dan de WA+ verzekering. Zo ben je met deze verzekering ook verzekerd tegen schade aan je eigen brommer door een aanrijding of vandalisme.

Aanvullende verzekeringen

Centraal Beheer heeft de keuze uit drie aanvullende verzekeringen voor deze brommerverzekering.

Opzittendenverzekering

Deze aanvullende verzekering verzekert jou en anderen die op jouw scooter zitten tegen schade. Hierbij maakt het niet uit wie de schuldige van het ongeluk is. Centraal Beheer vergoedt persoonlijke schade en materiële schade.

Pechhulp Nederland

Pech onderweg is erg vervelend. Met deze verzekering kan je altijd op Centraal Beheer rekenen. Dag en nacht word je geholpen als je pech hebt. Of je nou nog in de straat staat of ergens verder van huis. Voor zover het kan, repareert Centraal Beheer jouw brommer ter plekke. Lukt dit niet? Dan nemen ze je brommer mee naar de garage en wordt vervangend vervoer voor je geregeld.

Rechtsbijstand verkeer en medisch

Heb je na een ongeluk juridisch advies nodig? Als je bijvoorbeeld wilt dat de ander de schade betaalt? Dat kan met deze aanvullende verzekering. Deze aanvullende dekking verzekert je voor alle situaties in het verkeer. Wanneer je juridische hulp nodig hebt, betaalt deze verzekeraar de advocaat of een andere juridische deskundige.

Centraal Beheer brommerverzekering vergelijken, afsluiten of meer weten?

Om de beste verzekering voor jouw brommer te vinden, kan je het beste brommerverzekeringen vergelijken. Dat kan bij ons! Ben jij er helemaal over uit dat deze Centraal Beheer brommerverzekering bij jou past? Neem contact met ons op, dan sluiten we de verzekering direct voor je af. Ook voor vragen kan je ons benaderen.

Veelgestelde vragen over de brommerverzekering van Centraal Beheer

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: Mauro

Beantwoord door: Vincent Schokker op 27/06/2021

Ja, zeker! Naast de WA, WA+ of allriskverzekering heeft Centraal Beheer drie aanvullende verzekeringen voor je brommer. Je hebt de keuze uit: de opzittendenverzekering, pechhulp Nederland en rechtsbijstand verkeer & medisch. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Vraag van: Corné

Beantwoord door: Vincent Schokker op 19/06/2021

Ook als je pech hebt voor je huis of in je straat word je geholpen. Maar ook wanneer je verder van huis bent staat Centraal Beheer natuurlijk voor je klaar. Neem voor meer vragen contact met ons op per chat, mail, telefoon of WhatsApp via 035-6857888!

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk met andere brommerverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct afsluiten
 • Brommerverzekering op maat

Kies jouw brommerverzekering!

Ontdek direct welke brommerverzekering het beste bij jou past.

Start vergelijken

In 2020 hebben we meer dan 100.000 mensen aan de juiste verzekering geholpen.

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Huidige brommerverzekering opzeggen?
  Wij kijken graag met jou naar een nieuwe brommerverzekering! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.
 • Brommerverzekering nodig?
  Ben je op zoek naar de juiste brommerverzekering? We helpen je graag met het afsluiten van jouw brommerverzekering!
 • Nog meer korting?
  Profiteer van pakketkorting wanneer je ook andere verzekeringen wilt afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.