Centraal Beheer brommerverzekering

Centraal beheer brommerverzekering is zeker een goede keuze om je scooter te verzekeren. Centraal beheer is een verzekeraar met veel ervaring en een goede naam in de branche. Toch kan het nooit kwijt een vergelijking te maken. Door een vergelijking te maken ben je altijd op de hoogte van de maandelijkse premies en verschillende dekkingen. Hierdoor kun je een betere keuze maken. Een vergelijking bij Vergelijkdirect.com is gratis en binnen enkele minuten gemaakt. Ben je benieuwd naar de scooterverzekering die het beste bij jou past? Maak dan nu je eigen vergelijking!

centraal beheer brommerverzekering

Verschillende verzekeraars

  • Klaverblad verzekeringen
  • HEMA
  • ANWB
  • Centraal beheer
  • Univé

Voordelen centraal beheer brommerverzekering

Aan een brommerverzekering zitten vele voordelen verbonden. Zo val je met een scooter nou eenmaal sneller, worden ze meer gesloopt en gestolen en is het gevaarlijker. Daarom is het fijn een brommerverzekering af te sluiten zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Als je een brommer verzekering wilt afsluiten is het verstandig om eerst goed te bedenken welke dekkingen je nodig denkt te hebben. Je hebt een basisverzekering en aanvullende dekkingen. Hoe meer aanvullende dekkingen je afsluit hoe hoger de maandelijkse premie zal zijn. Een WA verzekering is verplicht om te hebben indien je in bezit van een brommer bent. Binnen de WA verzekering wordt schade aan iemands anders altijd vergoed. Een WA verzekering is tevens verplicht in Nederland. Na de WA verzekering krijg je de WA+ verzekering. Hieronder staan de dekkingen uit de WA+ verzekering vermeld.

 

Aanvullende dekkingUitleg
Ongevallen opzittendeMet de ongevallenverzekering opzittende ben je verzekerd voor de financiële gevolgen van een ongeluk. Je verzekert niet alleen jezelf maar ook de persoon die bij je achterop zit. Bij overlijden of blijvende invaliditeit van jezelf en/of opzittende wordt een van tevoren vastgelegd bedrag uitgekeerd. Deze aanvullende dekking kun je meeverzekeren tijdens het afsluiten van je brommerverzekering.

 

PechhulpMet pechhulp in je brommerverzekering ben je verzekerd bij pech onderweg met je brommer, ook ’s nachts! Heb je pech in je eigen woonplaats? Dan wordt is dat bij een aantal verzekeraars gedekt.

 

RechtsbijstandBen je betrokken geraakt bij een ongeluk? Dan ontvang je met de aanvullende rechtsbijstandverzekering die je bij je brommerverzekering kunt afsluiten juridische bijstand. In veel gevallen ben je zelfs voor alle situaties in het verkeer verzekerd van rechtsbijstand. Ook je gezinsleden zijn verzekerd. En mensen die op je brommer mogen rijden.

 

 

Samenvattend

Kortom, er zijn een hoop voordelen aan de Centraal Beheer brommerverzekering! Ben je toch niet helemaal van je zaak, kun je altijd een vergelijking maken.

 

Lees hier meer over de brommerverzekering

Hulp nodig bij vergelijken?

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Stuur een bericht

Chat met ons

Tussen 08:30 en 22:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier