Hulp nodig bij vergelijken?

Bel ons

035 685 7888


Whatsapp ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons Whatsappen

App ons op 035 685 7888 en stel direct je vraag!

Chat met ons

Tussen 09:00 en 18:00 kun je met ons chatten

Klik rechtsonder op de chat knop en stel direct je vraag!

Mail ons

Je kunt ons via het contactformulier een e-mail sturen. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Naar contactformulier

Centraal Beheer vouwwagenverzekering

Bekijk wat de opties zijn van een Centraal Beheer vouwwagenverzekering!

Centraal Beheer vouwwagenverzekering afsluiten?

 • Meteen een offerte op maat
 • Op werkdagen binnen een uur verzekerd
 • Verschillende soorten dekkingen (WA, WA+ of Allrisk)
 • Zonder verdere verplichtingen
Offerte aanvragen

Centraal Beheer vouwwagenverzekering

Ben jij op zoek naar een Centraal Beheer vouwwagenverzekering? Bij ons kan je meerdere verzekeraars van vouwwagenverzekeringen met elkaar vergelijken, waaronder Centraal Beheer. Je kan direct afsluiten via ons! Maar het kan zo zijn dat een andere verzekeraar een betere optie voor je heeft. Het kan geen kwaad om gewoon een vergelijking op te stellen! Het is gratis en kost je maar een minuutje.

Vergelijkdirect.com wordt gemiddeld beoordeeld met een

Vouwwagenverzekering met diefstaldekking

Diefstal is vaak een standaard dekking in de meeste vouwwagenverzekeringen. Is je vouwwagen gestolen dan krijg je vaak de schade op dezelfde manier vergoed als bij normale schade.

Bekijk aanvullende dekkingen

Vouwwagen verzekeren tegen schade en hagelschade

Je kunt je vouwwagen op twee verschillende manieren verzekeren. De meeste verzekeraars bieden een standaard casco verzekering aan. In dit geval is de vouwwagen verzekerd tegen de dagwaarde. Op het moment dat de betreffende vouwwagen total loss wordt verklaard, dan ontvang je de geschatte waarde op het moment van het ontstaan van de schade. Dit bedrag zal altijd lager zijn dan de nieuwwaarde van een vouwwagen. Let op! Dekking tegen hagelschade dien je altijd los mee te verzekeren!

Bekijk aanvullende dekkingen

Allrisk vouwwagen verzekeren

Als je een nieuwe, of een zo goed als nieuwe vouwwagen wilt verzekeren, dan is het wellicht verstandig om een allrisk vouwwagenverzekering af te sluiten. Een allrisk vouwwagen verzekering dekt de nieuwwaarde van je vouwwagen. Deze vouwwagen verzekering is dan ook duurder dan een standaard vouwwagen verzekering. Als je dus bijvoorbeeld een ongeluk krijgt en je vouwwagen wordt total loss verklaard, dan keert je verzekeraar een bedrag uit waarmee je een gelijkwaardige nieuwe vouwwagen kunt kopen.

Bekijk aanvullende dekkingen

Centraal Beheer vouwwagenverzekering

Ben jij op zoek naar een Centraal Beheer vouwwagenverzekering? Bij ons kan je meerdere verzekeraars van vouwwagenverzekeringen met elkaar vergelijken, waaronder Centraal Beheer. Je kan direct afsluiten via ons! Maar het kan zo zijn dat een andere verzekeraar een betere optie voor je heeft. Het kan geen kwaad om gewoon een vergelijking op te stellen! Het is gratis en kost je maar een minuutje.

Centraal Beheer vouwwagenverzekering

   •  Het hele jaar door verzekerd voor diefstal en schade
   •  Vervangend verblijf en repatriëring inbegrepen!
   •  5 jaar nieuwwaarde dekking

  Direct afsluiten

Wat biedt een vouwwagenverzekering mij?

Centraal Beheer biedt verzekeringen vaak op een andere manier aan. Je kan een keuze maken uit allerlei verschillenden modules, die dan samen de verzekering vormen. Je kan ook kiezen hoe hoog je het eigen risico wilt hebben. Eigenlijk bepaal je dus helemaal zelf hoe hoog of hoe laag je premie wordt.

Basisdekking

Bij de basisdekking kan je een keuze maken uit drie verschillende dekkingen.

 • Diefstal en inbraak
 • Brand, storm en natuur
 • Aanrijding en vandalisme

Aanvullende dekkingen

Je kan ook kiezen voor een aanvullende dekking. Dan ben je niet alleen voor alle schade gevallen uit de basisdekking ook verzekert voor de volgende dekkingen:

 • Voortent / luifel
 • Aanbouw
 • Accessoires
 • Inventaris

Eigen risico bij Centraal Beheer vouwwagenverzekering

Zoals eerder genoemd kan je bij Centraal Beheer kiezen hoe hoog je je eigen risico wilt hebben. Je kan kiezen uit de volgende drie opties:

 • €0,-
 • €150,-
 • €300,-

Als je gaat voor een hoger eigen risico betaal je minder premie. Als je gaat voor een laag eigen risico betaal je meer premie. Het is maar net wat je fijn vindt! Je hebt in ieder geval wel de vrijheid bij een Centraal Beheer vouwwagenverzekering.

Schade afhandeling

Ook de schade afhandeling is net wat anders bij Centraal Beheer. Je kan bij Centraal Beheer kiezen uit twee verschillende opties.

Optie 1: garageherstel netwerk van Centraal Beheer

De voordelen hier zijn dat je een lagere premie hebt en vier jaar garanties op reparaties. Ook wordt de rekening direct betaald door Centraal Beheer en krijg je vervangend vervoer. De nadelen zijn wel dat je een beperkte keuzes in garages hebt en het eigen risico €600,- euro als je de schade laat herstellen door een andere garage.

Optie 2: zelf een garageherstelbedrijf kiezen

Het voordeel van deze optie is dat je een vrije keuze hebt bij het kiezen van je garage. De nadelen zijn wel dat je een hogere premie hebt en zelf je rekening voor moet schieten.

De beste vouwwagenverzekering

Naast de Centraal Beheer vouwwagenverzekering zijn er nog meer verzekeraars die deze verzekering aanbieden. Om de beste vouwwagenverzekering voor jou te vinden, kun je deze verzekeringen met elkaar vergelijken. Hierbij helpen we je graag als je dat wilt. Neem dan gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen over de vouwwagenverzekering van Centraal Beheer

Stel je vraag per chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij zitten voor je klaar. Beantwoorden we je vraag? Dan heb je kans dat wij dit op deze pagina vermelden. Zo helpen we ook andere mensen!

Vraag van: A. Manhoef

Beantwoord door: Bart Houtman op 29/05/2021

Wat Centraal Beheer aanbiedt staat bovenaan de pagina! Tuurlijk zijn er niet alleen maar voordelen. Maar wat voor de een een nadeel is, is niet erg voor de ander. Mocht je willen weten wat de beste optie is voor jou, raden we je aan een vergelijking op te stellen! Als je een offerte op maat wilt, kun je contact met ons opnemen via de chat, Whatsapp of telefonisch via 035-6857888! Je kunt je vouwwagen al verzekeren v.a. €4,80

Voordelen Vergelijkdirect.com

 • Vergelijk meer dan 9 vouwwagenverzekeringen
 • Hulp nodig? Chat, bel of mail met ons!
 • Direct verzekerd de weg op
 • Vouwwagen verzekeren op maat

Zelf je vouwwagenverzekering samenstellen!

Breid je vouwwagenverzekering uit met schade- en diefstaldekking voor je accessoires

Start vergelijker

Meer dan 100.000 mensen

Belangrijke informatie

Handige tips

 • Oude vouwwagenverzekering opzeggen?
  Wij zeggen je oude vouwwagenverzekering graag voor je op! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888. Uiteraard helpen we je ook met het afsluiten van een nieuwe vouwwagenverzekering!
 • Extra korting vouwwagenverzekering?
  Combineer je vouwwagenverzekering met andere verzekeringen en profiteer van pakketkorting! Neem hiervoor contact met ons op via 035-6857888.